Kaayaan Iklan Sosial

iklan sosial nagara

Sedengkeun infographic ieu nyayogikeun sababaraha wawasan kana platform periklanan unggal medium sosial urang, kuring ngarepkeun éta bakal langkung jauh sareng leres ngabahas naon anu tiasa dianggo kalayan saé dina platform iklan ieu. Salaku conto, dina Facebook - iklan anu ngajalankeun paguneman sareng papacangan dina halaman Facebook perusahaan - ditambah ku nargétkeun terbatas pikeun pemirsa anu nerapkeun - ngadorong tingkat konvérsi anu pangluhurna.

Dibikeun nyoko konsumen massa média sosial, langkung ti 75% mérek parantos ngasupan iklan sosial kana anggaran pamasaran terpadu na. Nanging, seuseueurna aranjeunna henteu yakin ngeunaan kumaha ngukur kasuksésan média anu kawilang anyar ieu. Infographic panganyarna Uberflip urang ngagambarkeun paningkatan panerapan iklan sosial di kalangan pemasar, jumlah dolar anu dialokasikeun kana saluran ieu, sareng efektivitas kampanye média sosial anu mayar ieu. Ti Infographic: Kaayaan Iklan Sosial

Iklan ROI sosial

One comment

  1. 1

    Urang nembé ngagaduhan panyatur di kelas Média Sosial kuring anu ngabahas masalah ngukur ROI pikeun iklan sosial sareng urang ogé maca tulisan dina topik. Aya seueur cara pikeun ngukur ROI sareng naon anu kuring nyandak tina ceramah sareng tulisan, nyaéta cara pikeun ngukur ROI pikeun iklan sosial gumantung pisan kana karesep perusahaan sareng platform anu dianggo. Salaku conto, ngukur kasuksesan akun Twitter perusahaan tiasa dumasar kana jumlah pengikut anyar per minggu. Nanging, saur kuring aya masalah anu sanés sabab, contona, kumaha sabaraha pengikut Twitter anyarna nunjukkeun niat pameseran?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.