Tetengger Sosial: Nyumput sareng Milarian

Depositphotos 27736851 s

Update: - Kalayan desain situs énggal sareng kurangna panggunaan tautan, kuring mutuskeun nyandak éta. Teu aya keluhan dugi ka ayeuna! Modifikasi ieu masih tiasa dianggo upami anjeun hoyong anggo.

Kuring éta butut tina sababaraha guyonan anu lumangsung di Nektros. Éntri éta sadayana ngeunaan naha anjeun kedah nyingkirkeun sadaya tautan sosial anu ngan hiji-klik tautan dina situs anjeun. Kuring kantos gaduh sababaraha jalma anu sanés masihan koméntar ka aranjeunna ... ceuk batur kuring kuring ngan ukur 25 [sindiran].

Abdi henteu hoyong angkat aranjeunna… Abdi resep pisan ka aranjeunna. Kuring henteu yakin naha leres, tapi kuring henteu. Di sagigireun ngajantenkeun gampang pikeun nyirian halaman kuring, kuring ogé hoyong jalma ningali sadaya situs di luar sana anu ngabantuan tetengger. Aya hiji ton aranjeunna! Kuring yakin, gancang atanapi engké, anu saé bakal naék ka luhur sareng anu sanésna bakal maot, tapi kuring henteu hoyong neken saha waé pikeun nganggo hiji atanapi anu sanés.

Janten ... Kuring ngalakukeun naon anu bakal dilakukeun ku hacker anu saé. Kuring hacked nu resep gaul plugin sareng nambihan sababaraha JavaScript anu ngaganti tombol atanapi mareumanana. Butuh 3 perobihan:

  1. Edit Plugin Sociable pikeun nambihan tautan kanggo diklik sareng mareuman ... perhatoskeun garis handapna henteu acan robih ... éta ngan ukur nunjukkeun dimana nempatkeun kode dina:
    tulisan; $ html. = ' Tetengger Sosial '; $ html. = '> div id = "bookmark _'. $ postid. '" class = "sociable" style = "display: none"> '; $ html. = get_option ("sociable_tagline"); ?>
  2. Edit file Sociable.css pikeun nyetél nambihan kursor tangan / pointer ... sabab éta ngan saukur kajadian onclick sareng sanés tautan:
    .hubungkeun {kursor: leungeun; kursor: panunjuk; }
  3. Edit file judul téma anjeun pikeun nempatkeun fungsi generik dina toggle div sareng mareuman:
     function showdiv(name){
     var obj = (document.getElementById)? document.getElementById(name) : eval("document.all[name]");
     if (obj.style.display=="none"){
     obj.style.display="";
     }else{
     obj.style.display="none";
     }
     }
    

Janten, ngaklik tautan Bookmark Sosial bakal ngagentos eusi na sareng mareuman pikeun tulisan anu khusus!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Leres, punten! Kuring hoyong ngamangpaatkeun ieu tapi pikir kuring ngalakukeun anu lepat (sanaos kantos nganggo téknologi, teu kedah kitu) - Kuring nyokong aslina, syukur, sabab nalika kuring nyobian ngalaksanakeun parobihan blog abdi rusak - layar kosong, henteu aya aksés ka admin. Varian plugin bakal jauh kurang pikasieuneun pikeun urang tanpa kamampuan ngalakukeun hal-hal tiis sapertos percaya diri! X

  4. 4

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.