Klub Buzz Sosial: Bagikeun sareng Dibagi

klub buzz sosial

Salah sahiji aspek anu saé pikeun hadir dina konperénsi sapertos Média Pamasaran Dunya Dunya nyaéta anjeun ninggalkeun kanyamanan jaringan anjeun sareng ngalebetkeun seueur anu sanés. Paduli ageung jaringan anjeun, anjeun sering dugi ka berita sareng inpormasi anu dibagi dina. Badé kana konperénsi internasional sapertos kieu ngabuka anjeun dugi ka seueur jaringan anyar. Kami patepung sareng seueur jalma di San Diego sareng kami bakal teras neraskeun nyerat ngeunaan jalma sareng téknologi anu kami mendakan.

Salah sahiji téknologi sapertos éta Klub buzz sosial. Kami gancang ngagabung sareng klub, janten apiliasi, sareng bakal mimiti damel langkung caket sareng tim di ditu. Naon Klub Sosial Buzz?

Sakali waktos, dua babaturan sareng kolega pamasaran média sosial nyarioskeun kumaha aranjeunna tiasa damel babarengan sareng silih bantosan nyebarkeun berita ngeunaan palanggan énggalna. Anu saurang ngagaduhan klién anyar anu anjeunna damel sareng peryogi kéngingkeun sababaraha paparan, anu sanés amal anu ngajalankeun kampanye sareng peryogi paparan pikeun ningkatkeun sumbangan. Aranjeunna terang yén palanggan henteu atos wareg ku seueur peminat sareng pengikut, éta sadayana ngeunaan pangasilan investasi (ROI). Klién hoyong ningali komunitasna dina aksi, ngirim patalimarga ka situs wébna, anu saéstuna ngarobah éta ka palanggan atanapi donatur.

Aranjeunna satuju yén ieu mangrupikeun tantangan sareng panginten yén aranjeunna panginten sanés ngan ukur hiji-hijina anu gaduh tantangan anu sami. Teras, aranjeunna nyarios "kumaha upami?" Kumaha upami jaringan kolaborasi pamasaran tiasa nyetél ku para ahli dina média sosial sareng rohangan pamasaran online, kalayan tujuan tunggal nyebarkeun berita ngeunaan bisnis atanapi klien masing-masing dina cara anu otentik, positip? Ieu bakal manjangan jangkauan pesen klien sareng ngadorong ngabagi eusi kualitas dina platform média sosial. Kumaha upami éta disiapkeun supados konténna tiasa global atanapi lokal, sahingga ningkatkeun jumlah prospek anu ditargétkeun - ningkatkeun ROI pikeun klien? Malah langkung saé, kumaha upami anggota tiasa ngabagi kontén nyalira, sareng kéngingkeun paparan nyalira?

Gagasan pikeun klub buzz sosial lahir. Viola! kasuksésan ngalangkungan kolaborasi!

Janten Naon perkawis ieu BUZZ?

nu Klub buzz sosial ngarengsekeun masalah sareng ngaktipkeun pamilik bisnis anu cerdas dina média sosial, pro pamasaran média sosial, sareng konsultan pamasaran online kasempetan pikeun janten tukang ngawangun buzz ngalangkungan sistem berbagi kontén kolaborasi munggaran di dunya. Kusabab ngabagi dumasar kana kapamalian, unggal anggota masihan heula. Éta hartosna nyebarkeun kecap ngeunaan mérek hébat anu saluyu sareng jaringan alamna mangrupikeun prioritas kahiji anu ngagaduhan anggota .. Kalayan kecap séjén, eusi klien anjeun bakal diwanohkeun pikeun sasaran pamirsa. Sakali anggota kéngingkeun cekap poin tina ngabagi eusi anu dituju, anjeunna teras tiasa nyumbangkeun kontén klienna ka kolam renang. Ieu mastikeun yén sadaya jelema ngabagi kontén sareng klub mangrupikeun kakuatan utama dina nyiptakeun buzz ngeunaan mérek anjeun atanapi damel.

Screen shot 2013-04-18 di 1.12.16 AM

Sakali anjeun login, anjeun bakal pendak sareng daptar eusi pikeun dibagi sareng ngahasilkeun poin. Anu kuring resep ngeunaan produk nyaéta tingkat tapis tina panyaring anu tiasa kuring anggo sareng kualitas eusi anu kuring bagikeun. Ieu sanés mesin otomatis anu ngalungkeun nanaon ka jaringan kami. Kuring tiasa maca, curate sareng ngabagi kontén anu kuring percanten ngagaduhan nilai pikeun pemirsa kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.