Palanggan Beunghar Hoyong Pelayanan Pelanggan Sosial

perawatan sosial

Strategi pamasaran média sosial konci kedah ngalebetkeun layanan palanggan. Seueur perusahaan ngabédakeun dua, tapi palanggan anjeun henteu ngagaduhan pamisahan sapertos kitu. Sakali anjeun sosial, aranjeunna badé nganggo saluran ieu kanggo patarosan, koméntar sareng keluhan. Warta anu hadé nyaéta anjeun leres-leres tiasa ningalikeun kamampuan layanan palanggan anjeun di tempat umum, kukituna pamasaran kumaha anjeun ngalakukeun éta kalayan prospek.

Naon anu panginten perusahaan henteu sadar yén éta konsumén anjeun kalayan anggaran anu pangageungna resep perawatan sosial sareng layanan palanggan. Hayu anu tilelep sakedik ...

Anu earner khusus khususna ngamanpaatkeun jaringan sosial pikeun layanan palanggan. Perusahaan anu gagal ngamangpaatkeun éta leungit kasempetan pikeun ningkatkeun pangalaman mérek sareng berkembang. McKinsey & Perusahaan

Perusahaan kedah ngalebetkeun strategi layanan palanggan kana strategi média sosialna anu ngalacak sareng ngarengsekeun masalah layanan palanggan sakumaha gancang-gancang. Nyanggakeun masalah nyeret bakal ngancurkeun otoritas anjeun sareng kapercayaan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun prospek kana konsumén sareng konsumén janten penggemar.

sosial-customer-service-stats

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.