Ngagunakeun Sosial Cék-In pikeun Analisis Écéran Ramalan

Chipotle

Kami parantos ngalakukeun seueur konsultasi di industri urang sareng perusahaan anu parantos ngembangkeun gudang data anu teu berharga. Sering kali, perusahaan-perusahaan ieu ditantang pikeun ningkatkeun pangaruh pamasaranna, numuh pangsa pasar, sareng ngalaksanakeunana dumasarkeun kana produk sareng tawaran jasa. Nalika urang ngali sakedik jero kana platformna, sanaos, urang mendakan yén aranjeunna parantos ngempelkeun gunung data anu henteu dianggo.

Ieu sababaraha conto dina industri Email Marketing:

  • Naha perusahaan pamasaran email henteu tiasa nyayogikeun patokan ingetan, klik, buka sareng data konvérsi pikeun konsumén sareng usaha pikeun ngukur kasuksesanna? Kuring kedah tiasa gampang ningali kumaha daptar akuisisi sareng usaha ingetan kuring dibandingkeun sareng perusahaan anu sami sareng firmagraphics anu sami pikeun ningali naha kuring nuju hadé atanapi henteu.
  • Naha perusahaan pamasaran email henteu tiasa nyayogikeun analisis prediksi anu perkiraan penjualan dumasarkeun kana kamekaran sareng kualitas palanggan dina daptar email anjeun? Naha anjeun bahkan terang nilai palanggan anjeun dumasar kana kabiasaan, kagiatan, géografi, sareng demografi na?
  • Naha perusahaan pamasaran email henteu tiasa ngawangun Repository email sentral anu sacara otomatis ngamutahirkeun alamat email di saluruh akun, atanapi ngaleungitkeun nalika mumbul dina hiji akun? Naha perusahaan pamasaran email henteu naroskeun ka aranjeunna upami aranjeunna hoyong ngapdet inpormasi na pikeun sadaya palanggan anu dibagi dina hiji platform?

Upami anjeun ngawitan ngagali data, anjeun bakal langsung ningali kumaha leres pisan endahna prosés sareng data ieu pikeun perusahaan mana waé. Bayangkeun kaputusan anjeun tiasa nyandak dumasar kana aksés kana intél dina sadaya marketer tibatan silo tina daptar anjeun nyalira?

Ieu sababaraha conto dina industri Média Sosial:

  • Naha platform sapertos Twitter henteu ngawangun kecerdasan tautan? Paduli naon waé pondokna atanapi anu ngamajukeun tautan, Twitter tiasa nyayogikeun jumlah data anu teu waras anu bakal nyayogikeun laporan lengkep pikeun bisnis ngeunaan pangaruh eusi, promosi, sareng program advokasi aranjeunna. Bayangkeun tiasa ningali tangkal anu luar biasa tina data anu nyayogikeun waktos hirup tina tautan - ti generasi, dugi ka dibagi, dugi ka diklik ... di unggal pangguna Twitter anu ngabagi atanapi ngencét deui ?! Kuring nyebatkeun ieu pikeun bisnis minggu kamari sareng aranjeunna nyarios yén aranjeunna leres-leres bakal mayar aksés kana data ieu. Sabalikna, Twitter henteu nyayogikeun naon-naon sareng urang dipaksa ngandelkeun data poék sareng ngahubungkeun panutan pikeun nyusud deui pangaruhna.

Ieu conto anu luar biasa tina Foursquare. Nalika Chipotle ngagaduhan masalah sareng kaamanan pangan, Foursquare tiasa ngawaskeun patalimarga kaki anu trending di toko sareng pamustunganana, prédiksi karugian:

chipotle-foot-traffic

Hasilna? Chipotle parantos ngumumkeun penghasilan kuartal kahijina sareng ramalan Foursquare aya sasaran - kalayan turunna 30% dina penjualan. Foursquare henteu ngan ukur tiasa ngaduga karugian, aranjeunna ogé tiasa ngadamel prediksi anu langkung kuat:

Kami yakin turunna 23% dina patalimarga toko toko sami mangrupikeun jumlah anu langkung bermakna anu kedah dipokuskeun ku shareholder, tibatan turunna 30% dina penjualan. Éta nunjukkeun yén Chipotle ngawangun kapercayaan deui sareng konsumén, anu langkung penting pikeun kasuksesan jangka panjang. Jeff Glueck, CEO Foursquare.

Abdi ajak anjeun maca Tulisan Mr.Glueck sacara gembleng, éta matak!

Fitur ngalawan Kecerdasan

Kuring damel sareng hiji perusahaan anu akumulasi langkung ti 1 milyar factoid di gudang data anu masif, tapi aranjeunna langkung fokus kana pertumbuhan anggaran iklanna tibatan kualitas sareng nilai data anu aranjeunna akumulasi. Kami ngadorong aranjeunna pikeun ngabersihkeun data sareng nyewa élmuwan data. Aranjeunna henteu sareng parantos ngonci ... sareng gunung data anu teu acan digunakeun anu tiasa nguntungkeun upami dijaga langkung saé sareng ditambang leres.

Seueur teuing perusahaan nempatkeun langkung seueur saham sareng investasi langkung seueur waktos pikeun fitur-fiturna. Fitur na keren, tapi tiasa gampang disalin. Kecerdasan pikeun ngabantosan konsumén meunang sareng usaha bersaing langkung berharga tibatan potongan kode.

Data mangrupikeun asét anu luar biasa anu sakuduna henteu dikenal kusabab dua alesan:

  1. wibawa - pertambangan data anjeun sareng nyayogikeun panilitian primér pikeun industri anjeun nempatkeun anjeun salaku pamimpin.
  2. ajen - dibéré pilihan fitur anu ngajantenkeun kahirupan pagawé langkung gampang atanapi data anu ngabantosan éksékutip nyandak kaputusan anu langkung saé, kuring bakal milih data unggal waktos.

Tambang emas naon anu anjeun linggih di luhur?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.