Praktek Sosial Komérsial Pangsaéna

commerce sosial

Usum liburan ieu sababaraha mamang sumebar ngeunaan pangaruh média sosial kana penjualan e-commerce. Kusabab usum liburan didominasi ku diskon, kuring condong henteu satuju yén pangaruh sosial ngaleutikan. 8thBridge parantos ngembangkeun infographic ieu anu marios platform ecommerce sareng kumaha pangaruh sosial dina prosés pameseran. 8thBridge mangrupikeun produsen Graphite, platform perdagangan sosial anu ngahijikeun pangalaman sosial kana corong pameseran.

Pamanggihan konsumén tina laporan

  • 44% nyarios yén aranjeunna paling dipikaresep mendakan produk énggal dina Facebook dibandingkeun 21% dina Pinterest sareng 13% dina Twitter
  • 37% teu merhatoskeun tulisan ngeunaan produk.
  • 56% henteu ngabagi hal dina jaringan sosial pikeun kéngingkeun pahala.

Papanggihan mérek tina laporan

  • 35% perusahaan anu ditalungtik ngagaduhan aplikasi dina Facebook anu henteu fungsina sareng / atanapi anu usul.
  • 51% perusahaan parantos ngempelkeun tombol Pin It

Unduh lengkep Laporan IQ Perdagangan Sosial ti 8thBridge.

Studi IQ Perdagangan Sosial Tahunan Kadua 8Bridge

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.