Pecahan Dagang Sosial

statistik dagang sosial

Kuring henteu yakin kunaon aya tukang dagang dina perdagangan sosial ... kuring yakin jalma (B2B atanapi B2C) bakal mésér dimana waé online. Salami jalma éta hoyong atanapi peryogi produk - sareng aranjeunna percanten ka anu ngajualna - aranjeunna bakal mencét tombol mésér. Kuring kantos nyarios yén folks henteu lebet kana Facebook anu hoyong mésér, tapi ayeuna yén perdagangan sosial didirikeun sareng dipercaya, konsumén nyaluyukeun paripolahna.

Saatos analisa $ 5,000,000 transaksi eCommerce dipangaruhan ku Platform dagang sosial AddShoppers, aranjeunna mendakan wawasan ieu ti rébuan padagang mimitian ti toko ibu & pop dugi ka merek rumah tangga sapertos O'Neill Busana sareng Everlast.

Infographic ieu ti AddShoppers on Dagang Sosial nyayogikeun sababaraha wawasan anu luar biasa kana kamekaran sareng kagiatan pangguna média sosial sareng kabiasaan balanja na!

  • Google+ nyetir nilai urus anu jauh leuwih luhur, per pangguna, tibatan Facebook. $ 10.78 vs $ 2.35
  • rata tweet hargana $ 1.62 ka pengecer online.
  • unggal panitik nyetir rata-rata $ 1.25 dina pendapatan ka pangecér online.
  • Urutan rata-rata online dipangaruhan ku a tweet nyaeta $ 181.37.
  • Bagikeun produk via email gaduh kamungkinan luhur ngarobah kana pameseran.
  • Urutan rata-rata online dipangaruhan ku Tumblr nyaéta $ 200.33, anu pangluhurna tina situs jejaring sosial.

Pecahan Dagang Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.