10 Situs Dagang Sosial pikeun Ngajalankeun Lalu Lintas Toko

stats industri

Nalika ngeunaan nyetir lalu lintas, aya seueur situs sareng jasa anu parantos aya sorangan pemirsa anu anjeun nyobian ngahontal. Kuring yakin anjeun parantos nguping sababaraha situs perdagangan sosial ageung sapertos Groupon sareng Living Social - tapi aya seueur deui anu parantos popularitas. Sababaraha pisan khusus pikeun barang méwah, atanapi sasar ka Ibu, anu sanésna ngan ukur nyobian mendakan hal keren anu salajengna di kota anjeun. Kualitas pamilihan dina buletin atanapi tawaran ieu anu ngajantenkeun aranjeunna didahar ku pemirsa sareng ngabantosan popularitasna ngabeledug.

Pikeun pangecér anu pilari ngajalankeun lalu lintas lokal, éta panginten mangrupikeun kasempetan anu sampurna pikeun anjeun pikeun ngajalankeun pangunjung toko, penjualan online - sareng khususna pisibilitas di daérah anjeun. Ieu 12 conto sababaraha situs. Dupi anjeun ngagaduhan langkung? Bagikeun aranjeunna dina koméntar ogé hasil anu anjeun raih ngalangkunganana. Émut yén kaseueuran ieu kalolobaanana mangrupikeun kasempetan akuisisi dimana anjeun lungkawing diskon jasa anjeun ngan saukur ngajalankeun lalu lintas.

Fab.com - Naha anjeun desainer, pamasok atanapi pabrik desain hébat?

Eversave nawarkeun hiji perjanjian lokal anu teu tahan unggal dinten. Ngahématna ogé tiasa dipasihkeun salaku Voucher Kado khusus.

Kota Gilt mangrupikeun tujuan gaya hirup online anu ngagambarkeun pangalaman pangsaéna di kota-kota pangageungna. Kami nyayogikeun ekslusif, tawaran hiji-hiji-hiji-kalebet tuangeun, hiburan, kaéndahan sareng kamahéran-kana daptar anggotana anu ngembang.

Groupon nyambungkeun pembeli sareng anu ngajual ngalangkungan harga sareng penemuan. Upami anjeun réstoran, pamayaran Disamarkeun - perusahaan Groupon.

LivingSocial ngabantuan usaha lokal mendakan sareng ngajaga langkung seueur nasabah.

Kab Plum mangrupikeun platform e-commerce sareng sipat média museur pisan kana Moms sareng kabutuhanna.

Polyvore mangrupikeun platform curation sareng produk. Produk klip anggota sareng gambar latar ngalangkungan Alat Clipper atanapi Tombol Polyvore. Gambar ieu teras sayogi di Polyvore pikeun nyiptakeun eusi sareng pamanggihan pangguna.

polyvore-kumpulkeun

ScoutMob ngahubungkeun para pembeli ka barang-barang buatan mandiri anu pangsaéna ogé carita sareng visi anu nyiptakeun kahirupan-ciptaan éta.

Thrillist - Unggal dinten minggu, Thrillist muragkeun palanggan na saran anu kedah-gaduh, tina anu pangsaéna anu anyar, dugi ka kahadéan anu jero pisan. Anjeun kedah leres unik pikeun diulas - tapi pantes pisan usahana! Ieu conto anu saé:

Balanja Spot Anjeun - Ngahontal pamirsa anu langkung ageung sareng narik pelanggan anyar ku maturan tawaran real-time pikeun mindahkeun langkung seueur inventaris sareng ngeusian waktos pasini!

toko-anjeun-titik

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.