Kurangna Responsipitas anjeun ngancurkeun Stratégi Média Sosial Anjeun

réspon média sosial

The folks di Bata, teguh anu ngabantosan merek utama kalayan strategi sosial, seluler sareng digitalna parantos ngahijikeun infographic ieu anu nyayogikeun wawasan pikeun masalah ageung dina média sosial. Kaseueuran merek panginten aranjeunna nyayogikeun palanggan anu unggul dina média sosial tapi kanyataanana éta 92% konsumén henteu satuju!

Aduh. Kami parantos nyarios sateuacanna tapi seueur teuing perusahaan mutuskeun pikeun nganggo média sosial pikeun pamasaran sareng henteu ngagaduhan prosés palayanan pelanggan anu dikembangkeun. Henteu janten masalah kumaha hébat rencana média sosial anjeun nalika palanggan anjeun mimiti vokal ngeunaan kurangna résponsipitas anjeun dina ngurus masalahna. Sagala strategi pamasaran anu anjeun pikir bakalan tiasa dianggo ayeuna ditingalkeun sabab pemirsa ngan ukur ningali yén palanggan anjeun lebay.

Tangtosna, tibalikna ogé leres. Perusahaan anu responsif sareng ngalakukeun padamelan parantos tiasa ngamajukeun apresiasi konsumén online. Anu mana saur anjeun bakal mangaruhan kana usaha akuisisi anjeun?

brickfish-infographic-socialcustomerservice

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.