10 Léngkah pikeun Palayanan Pelayanan Sosial Cemerlang

10 léngkah layanan palanggan sosial

Kami parantos nyerat ngeunaan kamekaran layanan palanggan sosial baheula, sareng urang teraskeun ngadorong klien kami ka arah éta. Layanan palanggan sosial mangrupikeun harepan pikeun konsumén sareng kasempetan anu saé pikeun usaha pamasaran anjeun. Naon anu langkung saé tibatan ngabantosan palanggan dina sorotan umum dimana sadayana tiasa ningali kumaha hébatna perusahaan anjeun?

Jumlah jalma anu ngalibetkeun paguneman online kalayan mérek ningkat taun ka taun. Ampir 50% sadaya pangguna média sosial parantos nganggo palayanan palanggan sosial, kalebet sakitar sapertilu tina langkung ti 65 taun. Hanjakalna, hasilna dugi ka ayeuna masih seueur anu dipikahoyong. Ngan 36% konsumén anu ngadamel panilitian palayanan liwat laporan média sosial anu ngagaduhan masalahna direngsekeun gancang sareng épéktip.

Infographic ieu ti Metrik séntimén, mangrupikeun peta jalan anu lengkep pikeun perusahaan mana waé anu badé ngalaksanakeun atanapi ningkatkeun layanan palanggan sosialna.

sosial-média-customer-service-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.