Pamasaran Média Sosial ngeunaan Sosial, sanés Média

pamekar média sosial

Platform média sosial mangrupikeun alat. Platform média sosial mangrupikeun parangkat lunak. Aya alat sareng parangkat lunak sanésna. Bakal aya alat anu langkung saé di juru.

Twitter henteu janten masalah. Facebook henteu janten masalah. LinkedIn henteu masalah. Blog henteu janten masalah. Éta sadayana ngan ukur ngabantosan urang supados langkung caket kana naon anu leres-leres dipikahoyong.
alat keur ngajadikeun leuwih tarik

  • Anu urang hoyong pisan nyaéta kaleresan.
  • Naon anu urang hayang pisan nyaéta kapercayaan.
  • Naon anu urang hayang pisan nyaéta ngarti.
  • Anu urang hoyong pisan nyaéta babaturan.
  • Anu urang hoyong pisan nyaéta Tulung.

Bulan ieu mangrupikeun sasih BESAR pikeun salah sahiji sobat dalit kuring dina téknologi. Anjeunna nuju ngalih perusahaan média sosial na ti Indiana ka California. Anjeunna bakal dilebetkeun di jantung lebak sareng sababaraha pikiran seukeut anu sanés anu parantos ngagedékeun aplikasi média sosialna ngabeledug. (Leres, kuring rada timburu).

Aplikasi anu diwangun ku timnya saderhana (kitu ogé Twitter!) Tapi éta janten manah saha waé jalma hoyong pisan. Aranjeunna ngagampangkeun. Platformna ngan saukur sarana pikeun bagéan sosial. Kuring henteu nganggap enteng kana bakat sareng imajinasi anu luar biasa pikeun ngajalankeun aplikasi anu hébat, henteu diragukeun. Tapi popularitasna kusabab naon aplikasi ngamungkinkeun. Éta ngamungkinkeun Dursasana sosial anu urang henteu acan tingali.

Kuring ngadidik palanggan sareng konsumén ngeunaan téknologi sahingga urang tiasa ngungkit pinuh sareng ngamaksimalkeun pangaruh sosialna. Janten, nalika klien naros ka kuring, "Kumaha kuring kéngingkeun langkung seueur [lebetkeun pengikut, kipas, langganan, buzz, retweet], Kuring sok rada nunda. Upami perusahaan anjeun sanés perusahaan sosial, upami anjeun henteu paduli ka klien anjeun, upami anjeun henteu nyerat kontén anu saé, upami anjeun henteu ngagaduhan produk anu saé, upami anjeun henteu ngagaduhan jalma anu istiméwa, upami anjeun ' henteu deui teu biasa… Maka jumlah anu ageung moal nguntungkeun anjeun.

Kuring teras nyarios .... Média sosial mangrupikeun panguat. Upami anjeun teu gaduh nanaon pikeun nguatkeun, maka panguat pangageungna di dunya moal ngabantosan! Eureun milarian ahli média sosial anu langkung ageung sareng langkung saé pikeun tetep ngawangun amplifier anu langkung ageung sareng langkung saé pikeun anjeun. Naon anu aranjeunna nguatkeun anu ngabédakeun.

Éta sami sareng jalma anu teu tiasa nyanyi naroskeun ka kami pikeun ngeusian stadion. Saatos urang ngeusian stadion, teras naon? Upami anjeun henteu tiasa nyanyi, kami henteu ngagaduhan usaha ngical tikét tunggal! Jalma-jalma sapertos kuring tiasa ngajantenkeun jalma-jalma pikeun konsér ... maka éta tugas anjeun pikeun ngalakukeun acara!

Janten… lirén naroskeun ka kuring pikeun kéngingkeun anjeun langkung seueur upami anjeun henteu tiasa ngatasi anu anjeun ayeuna. Upami 500 pengikut anjeun henteu ngalakukeun bisnis sareng anjeun, maka kumaha cara pikeun anjeun 5,000 langkung badé ningkatkeun hasil anjeun? Kieu tip ... éta bakal ngahasilkeun sapuluh kali pangaruhna.

Sapuluh kali enol enol.

Sababaraha dinten Twitter moal aya di dieu, Facebook moal aya di dieu, LinkedIn moal aya di dieu ... sareng urang bakal damel sareng saluran-saluran anu langkung énggal anu tiasa teras-terasan ngajantenkeun hal-hal sakedik waé. Platform média anyar éta tetep moal tiasa ngalereskeun masalah inti anu nangtang strategi anjeun, sanaos. Hayu urang lereskeun heula.

2 Komentar

  1. 1

    Salaku frasa populér nyarios "Upami anjeun gagal ngarencanakeun, anjeun ngarencanakeun gagal". Maksad abdi nyaéta, anjeun moal ngagaduhan kasuksésan dina média sosial sareng bisnis upami anjeun henteu ngagaduhan rencana anu saé pikeun monetisasi usaha anjeun. Abdi resep nalika anjeun nyarios "Média sosial mangrupikeun panguat", kuring sapuk pisan sareng éta!

    Janten naséhat kuring nyaéta, rencanakeun strategi média sosial anjeun, ngawangun hubungan anu kuat sareng tingkatkeun tingkat konversi anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.