Ebook Gratis: Dangukeun! Ngadangukeun Sosial pikeun Usaha Anu Langkung Gancang

biruang meltwater

Naha aranjeunna nyaan sapertos Anjeun? Éta henteu hésé pikeun milarian jaman ayeuna.

Ngaregepkeun sosial nyaéta perdebatan téknologi paling penting pikeun pencét pamasaran saprak média sosial éta sorangan. Jalma-jalma anu ngagaduhan latar pamasaran tradisional émut ka jaman nalika ngarti saha palanggan anjeun sareng naon anu aranjeunna pikirkeun ngeunaan anjeun peryogi jajak pendapat, kelompok fokus, sareng / atanapi outsourcing panilitian anu matak pikasieuneun ka perusahaan anu sanésna, anu sadayana peryogi langkung seueur waktos sareng artos tibatan urang hoyong.

Dengekeun Sosial

Poe ieu, palanggan sareng industri wawasan berharga anu baheula mahal, nyéépkeun waktos sareng langsung bersejarah ayeuna sacara real-time sareng gampang. Mantau média sosial sanés ngan ukur pikeun pamasaran: anjeun tiasa ngupingkeun tren industri, analisis kalapa, wawasan produk, sareng sajumlah kasus panggunaan sanés. Iraha waé anjeun hoyong terang naon anu dicarioskeun ku batur ngeunaan hal anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun, ngupingkeun sosial mangrupikeun cara anu gancang sareng gampang pikeun milarian.

Kakuatan média sosial nyaéta jaringan sosial sareng eusi anjeun bahan bakar na!

Sponsor kami di Lebur cai parantos ngaluarkeun e-book énggal na, Dangukeun: Pitunjuk Pasti Nganggo Pendengaran Sosial pikeun Usaha Anu Langkung Cerdas ditulis ku Leslie Nuccio. Leslie nyandak beuleum jero kana monitoring média sosial.

Pitunjuk komprehensif ieu milarian usaha ngalangkungan cara nyetir Pamasaran Kecap-Kecap, milarian terang naha konsumén anjeun na prospek resep pisan anjeun, kumaha tetep tab dina persaingan, kumaha ngaidentipikasi saha anu nyarios ngeunaan bisnis anjeun, kumaha carana mendakan paguneman anu penting sareng kumaha ngamimitian meme sorangan! Éta langkung ti 30 halaman warna-warni dibungkus ku banyolan, conto anu hadé, statistik, detil sareng inpormasi anu tiasa anjeun anggo pikeun ngajalankeun hasil bisnis ayeuna-ayeuna.

Dangukeun-Up-spanduk5

Anjeun bakal diajar naon monitoring média sosial, kumaha ngagunakeun monitoring média sosial di peuntas organisasi pamasaran anjeun sareng sajabina, sareng naha masalah pamasaran média sosial.

Barina ogé, kalayan pangguna Twitter nyalira ngirim kaluar rata-rata 400 milyar tweet sapoé, naha henteu pantes tanduk ceuli digital?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.