Kumaha Pemasaran Sosial Tumpukkeun sareng Iklan Tradisional

iklan brightkit vs média sosial

Kuring sama sekali henteu panentang iklan sareng mayar promosi, tapi seueur anu gaduh usaha bahkan sababaraha pemasar henteu ngabédakeun bédana. Seringna, pamasaran sosial ditingali ngan ukur anu sanés terusan. Nalika éta mangrupikeun strategi tambahan pikeun nambihan pamasaran anjeun, sosial nawiskeun kasempetan anu jauh béda.

Média sosial geus disrupting bentang iklan saprak éta peupeus kana adegan sareng nawiskeun métrik dilacak anu ngan ukur ngimpi ku para pemasar. Kalayan jumlah anu ageung tina UGC anu diterbitkeun sapopoé, teu aya patarosan yén pamasaran sosial mangrupikeun platform anu berharga pikeun iklan anu ditargetkeun, generasi kalungguhan sareng hubungan dua arah. Brightkit, Kumaha Ngadorong nilai nganggo Marketing Sosial

Iklan umumna mangrupikeun strategi kasadaran, sanés strategi hubungan. Abdi henteu tiasa ngaréspon langsung kana iklan televisi atanapi radio… atanapi bahkan iklan digital online. Tapi kuring tiasa ngaréaksi, kamandang atanapi ngabales pamasaran sosial. Média sosial nawiskeun sarana anu paling épisién sareng épéktip pikeun ngabantosan kecap pamasaran sungut dina sajarah - sareng perusahaan anjeun kedah ngetok kana. Ogé, nalika waragad kampanye anjeun parantos garing, maka iklanna ogé. Tapi eusi anu dibagi dina média sosial tiasa lami mangtaun-taun.

iklan-vs-socail-média

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.