Pamasaran Sosial pikeun Wisata sareng Perhotelan

silaturahmi perjalanan pamasaran sosial

Kami gaduh klien di asuransi perjalanan industri anu ngalakukeun padamelan anu luar biasa ngamangpaatkeun média sosial pikeun mekarkeun usahana. Ku janten tujuan anu hadé pikeun warta perjalanan sareng naséhat, aranjeunna teras neraskeun ningkatkeun kamekaran. Dipimpin ku Bryant Tutterow na Muhummad Yasin, kami parantos kaget kumaha streamline sareng produktif timna dina pasar anu diatur pisan.

Jaringan sosial sareng ulasan pangguna tiasa mangaruhan pisan kana kaputusan booking pangunjung halaman wéb anu milari naon waé tina luang atanapi perjalanan bisnis dugi ka reservasi tuang. Tina Monetate Infographic: Ngagunakeun Jaringan Sosial pikeun Pangaruh Wisata sareng Pesenan Silaturahmi

Dampak sareng hasilna duanana signifikan sareng tiasa diukur. Perjalanan, naha pikeun bisnis atanapi pelesir, mangrupikeun hal anu urang butuh waktu pikeun ngarencanakeun. Naha éta mésér asuransi perjalanan atanapi mendakan steak lokal, palancong ngagunakeun jaringan sosial sareng média sosial langkung ti heula pikeun ngabantosan nyandak kaputusan.

Lalampahan Sosial

3 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.