Kaayaan Media Sosial 2012

média sosial nagara 2012

Éta mangrupikeun taun anu pikaresepeun pikeun para pemasar ... seueur pisan téknologi, kamajuan, sareng platform pikeun ngararancang, ngembangkeun sareng nyebarkeun strategi sosial. Dina waktos éta, kuring miharep inpormasi anu kami nyayogikeun parantos ngabantosan anjeun pikeun museurkeun perhatian anjeun kana métrik anu ngajalankeun hasil sareng stratégi anu paling nguatkeun usaha anjeun. Infographic ieu dina 2012 State of Social Media dikembangkeun pikeun The SEO Company. Bulan ku bulan, infographic bakal ngagedurkeun sababaraha émutan parobihan dina média sosial. Mangrupikeun infographic anu pikaresepeun anu bakal ngajantenkeun anjeun lirén sareng leres-leres mikirkeun dugi ka jauhna urang!

2012 Kaayaan Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.