Iklan Media Sosial mangrupikeun Gagal

Depositphotos 37501209 s

Nalika kuring asup kana pamasaran média tradisional, kuring langsung ditarik kana naon anu tiasa dicapai ku data. Data ngarahkeun pangujian sareng verbiage kami dina pamasaran langsung sareng pariwara, masihan kami ngalaporkeun akurat sareng pangukuran, sareng nyayogikeun kami gambaran anu langkung jelas ngeunaan saha aranjeunna, naon anu aranjeunna pikahoyong, dimana aranjeunna, dimana aranjeunna hoyong sareng kumaha aranjeunna hoyong éta.

Kampanye mangrupikeun kombinasi anu rumit tina hurup bentuk panjang, kartu pos, iklan koran, telepon sora, jst, sareng sajabana. Kampanye siaran, koran sareng surat langsung mahal, janten diperyogikeun alat-alat canggih sareng pangukuran terbatas pikeun ngarobih jalma-jalma janten konsumén tanpa ngaganggu aranjeunna atanapi miceunan artos.

Iklan média sosial henteu mahal. Éta mirah. Sareng kusabab éta murah, éta pikareueuseun pisan. Éta saderhana. Sareng éta bodo ... tetep ngaluarkeun artos sareng pasang iklan berulang-ulang. Henteu cekap ngarah? Langkung iklan. Pasti - anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha panempatan géografi sareng demografi tapi éta waé. Strategina masih dua diménsi… nyéépkeun artos, kéngingkeun klik.

Penjual luar sistem otomatisasi pamasaran gaduh nyetak timah canggih pikeun ngabantosan sareng ningkatkeun kasempetan pikeun udagan sareng kéngingkeun kalungguhan, tapi tetep turun kana dua diménsi anu sami dina platform média sosial ... nyéépkeun langkung artos, kéngingkeun langkung seueur klik.

Twitter jeung Facebook sareng sesa platform kedah leres-leres isin. Facebook malah ngaku yén aranjeunna narik langkung seueur paguneman bisnis kaluar tina aliran pikeun maksa langkung seueur usaha kana nyéépkeun langkung seueur artos dina iklan ... pikeun kéngingkeun langkung seueur klik.

Ieu kanyataanna naon média iklan sosial parantos mekar janten? Éta ngan ukur iklan spanduk ti 20 taun ka pengker? Kami ngagaduhan langkung seueur pilihan sareng koran!

Abdi henteu percanten, di Ulang taun 10 tina Facebook, ieu sadayana anu aranjeunna parantos terang. Facebook parantos ngarobih cara dunya kalibet saling ... tapi ngikis handapeun tong ku cara usaha tiasa kalibet sacara cerdas sareng jalma.

Méakkeun. Pencét.

Facebook mangrupikeun liar, rame, aliran data ageung sareng kajadian kahirupan anu parantos kajantenan, anu kajantenan, atanapi badé kajadian. Dina milyaran pembaruan status, aya harta karun tina kahirupan anu disumputkeun sareng kasempetan anu ngajerit pikeun bisnis anu tiasa diambah. Upami alat anu leres aya, usaha tiasa ngahontal jalma anu tepat dina waktos anu leres kalayan ampir teu aya gangguan.

Méakkeun. Pencét.

Salaku usaha, urang kapaksa nganggo alat pihak katilu pikeun ngupingkeun sacara real-time teras, kalayan alat terbatas, cobian ngembangkeun promosi, kontes, sistem kasatiaan, sareng sadayana. Jabaning seuneu tina raksasa média sosial ieu.

Méakkeun. Pencét.

Kami kapaksa bersaing sareng Facebook sareng nyobian sareng mamingan prospek deui situs sareng toko anu urang dipimilik alat canggih pikeun multi-kanal sareng multi-léngkah netes sareng kampanye pamasaran anu dipicu yén urang terang damel sareng damel saé! Tapi Facebook nyumput di tukangeun widget sareng kamampuan integrasi terbatas janten urang henteu kantos mendakan kasempetan ieu pikeun kalibet sareng prospek sareng konsumén urang langkung jero.

Méakkeun. Pencét.

Iklan média sosial ngabandungan. Konsumén hoyong diperlakukeun langkung saé ku mérek, produk sareng jasa anu aranjeunna hoyong damel ku bisnis. Perusahaan hoyong gaduh aksés ka data rumit sareng alat canggih anu ngabantosan aranjeunna pikeun langkung épéktip. Dina Facebook, anjeun bahkan henteu tiasa ngabédakeun hubungan antara palanggan sareng prospek anjeun! Tembok Facebook dipelak pas di antara duaan - ngagagalkeun upaya naon waé anu tiasa ngalangkungan stratégi na…

Méakkeun. Pencét.

Serius. Anjeun tiasa langkung saé. Konsumén pantes langkung saé. Usaha bakal cinta langkung saé.

One comment

  1. 1

    Ieu mangrupikeun POV négatip munggaran anu kuring kantos terang ngeunaan iklan média sosial. Langkung seueur pangguna FB sapertos anu pariwara khusus kanggo pribadi. Abdi tiasa ningali dimana ayana frustasi anjeun sareng FB. Nanging, kuring hoyong maca langkung seueur ngeunaan situs média sosial sanés, sapertos Pintrest sareng Tumblr, anu nguntungkeun pikeun perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.