Iklan Média Sosial sareng Usaha Leutik

MarketingIcons Cover biru

Média sosial henteu gratis.

Dina taun-taun ayeuna Facebook, LinkedIn sareng Twitter sadayana parantos ningkatkeun tawaran iklanna. Unggal-unggal kuring lebet kana Facebook jelas yén perusahaan produk-produk konsumen ageung ngamangpaatkeun alat ieu. Patarosan anu kuring langkung resep nyaéta naha usaha alit ngaluncatan iklanna? Éta mangrupikeun hiji hal anu urang bahas dina taun ayeuna survey internét pamasaran. Ieu sakedik naon anu urang pelajari.

 Sakitar 50% réspondén nyarios yén aranjeunna parantos nyéépkeun artos dina iklan kapungkur atanapi ayeuna nuju ngaluarkeun artos.

Iklan média sosial téh gaduh investasi awal anu murah pisan dina waktos sareng artos. Pikeun sakedik $ 5.00 sareng sababaraha menit waktos anjeun, anjeun tiasa naekeun pos kaluar ngahontal ratusan atanapi bahkan rébuan prospek énggal. Janten saatos nabrak awal naha urang bakal ningali deui seueur perusahaan anu kersa nyobaan di 2016? Sigana mah henteu, ngan ukur 23% nunjukkeun yén aranjeunna gaduh rencana badé taun payun.

Dimana aranjeunna iklanna?

Kalayan seueur pilihan anu sayogi, dimana anu gaduh usaha alit nyéépkeun artos aranjeunna? Ayeuna Facebook mangrupikeun juara anu jelas. Éta pikaresepeun yén perusahaan-perusahaan ngarobah kana Facebook langkung ti dua kali langkung sering nalika aranjeunna ka Google. LinkedIn ogé dipilih langkung sering tibatan Google.

 

Grafik Pariwara

Naon anu ngadorong popularitas program iklan média sosial? Éta ngagolér kana sababaraha hal, kanyamanan, gampang digunakeun, segmentasi pemirsa sareng kamampuan.

ngarareunahan

Pamilik bisnis nyéépkeun waktos dina Facebook sareng LinkedIn atoh. Aranjeunna parantos nyiptakeun kontén pikeun dianggo dina tulisan blog standar, janten ngadorong postingan mangrupikeun penyuluh alamiah tina naon anu parantos aranjeunna laksanakeun.

Betah Pamakéan

Kampanye anu saderhana sareng efektif ngan ukur sababaraha menit pikeun disiapkeun. Kalayan ukur sababaraha klik, anu gaduh bisnis tiasa naekeun sapotong eusi anu aya. Dasbor bisnis ngamungkinkeun pikeun sababaraha perencanaan iklan anu canggih upami anjeun hoyong langkung spésifik, tapi teu aya prosés rumit pikeun milih kecap konci, sareng ngarepkeun anjeun leres-leres leres. Sareng anjeun henteu leres-leres nawar ngalawan usaha sanés pikeun tempat. Sedengkeun Facebook ngagaduhan sababaraha padoman anu langkung ketat pikeun naon anu tiasa muncul dina iklan, upami anjeun nuturkeun aturanana pikeun nyiptakeun grafik, anjeun bakal ngagaduhan iklan anu épéktip pisan.

Segmen Pamirsa

Facebook terang pisan ngeunaan pangguna, ti status hubungan sareng pilihan karir dugi ka jinis hiburan anu aranjeunna resep. Sadaya inpormasi ieu sayogi pikeun pangiklan pikeun ngawangun custom audién anu cocog pikeun iklan. Kalayan LinkedIn anjeun tiasa sasaran iklan dumasar industri, judul padamelan, ukuran perusahaan atanapi bahkan perusahaan khusus. Dina dua kasus anjeun tiasa nempatkeun pesen anjeun di payuneun jalma anu dipikaresep mésér.

affordable

Anjeun tiasa ngamimitian sakedik $ 5.00. Kalayan biaya anu murah pikeun ngamimitian gampang pisan ningali naha seueur pangusaha parantos nempatkeun jempol dina cai. Saperti ampir pamasaran anu sanés anjeun kedah ngagaduhan tujuan anu jelas, ngarencanakeun serangan anjeun, ngajalankeun sababaraha tés, ngukur hasilna, ngaluyukeun strategi anjeun sareng ngajalankeun deui. Hanjakal sigana pamilik usaha leutik keur rada kabur dina pendekatanana, kalayan sidang anu terbatas teras nyerah tinimbang neraskeun tés.

Iklan Sosial Tren pikeun Lalajo

Alat-alat ieu bakal terus mekar. Nalika aranjeunna langkung seueur pamilik usaha bakal ékspérimén sareng kampanye iklan sosial leutik. Akhirna sababaraha bakal ngembangkeun pendekatan anu sistematis sareng ningali kasuksésan anu nyata hasilna. Anjeun tiasa di payun atanapi di tukangeun trend éta tapi upami anjeun badé kana média sosial pikeun bisnis anjeun kedah mayar kanggo muterkeun antukna.

Upami anjeun siap ngajajah iklan Facebook, unduh pituduh kami sareng ngamimitian ayeuna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.