Tumuwuhna Iklan Média Sosial sareng Pangaruh na kana Pamasaran Digital

Média Sosial Iklan Kaulinan Infographic

Pemasar kedah ngarobih ampir unggal aspék ngadeukeutan iklanna pikeun tetep sareng paripolah konsumen sareng tren téknologi. Infographic ieu, Kumaha média sosial parantos ngarobah buruan iklan tina iklan MDG, Nyayogikeun sababaraha faktor konci anu nyetir sareng mangaruhan pergeseran kana iklan média sosial.

Nalika iklan média sosial mimiti sumping di tempat kejadian, para pemasar nganggo éta pikeun saukur nyambung sareng pemirsa. Nanging, para pemasar dinten ayeuna kedah ngarobih seueur pendekatan iklan tradisional pikeun tetep ngajaga paripolah konsumen sareng tren téknologi. Média sosial di dieu pikeun cicing, sareng pangiklan kedah adaptasi pikeun ngiringan konsumén.

Sedengkeun média sosial mimitina digunakeun ku mérek pikeun ngan saukur ngahubungkeun sareng pamirsa, ayeuna saluranna ngawangun kasadaran merek, kéngingkeun palanggan énggal, ngenalkeun produk sareng jasa énggal, interaksi sareng nahan palanggan ayeuna, sareng nganteurkeun promosi.

Ieu sababaraha statistik anu diperbarui pikeun nyerna:

  • Urang Amerika nyéépkeun rata-rata 23.6 jam online unggal minggu sareng akun média sosial pikeun pangsa anu pangageungna dugi ka ayeuna
  • Méakkeun iklan digital parantos dipelak tina 15% dina 2014 janten 33% dina 2018
  • CMOs di AS ngaharepkeun rék dilegakeun méakkeun média sosialna ku 71% dina 5 taun ka hareup

Éta sanés tanpa tantangan. MDG Nunjukkeun yén nalika socailmedia déwasa, éta nampilkeun tantangan anu unik pikeun pangiklan, kalebet:

  1. Ngukur teh Balik kana Investment
  2. Pamekaran eusi sareng iklan
  3. Ngembangkeun komprehensif taktik
  4. Ngiket usaha média sosial pikeun tujuan bisnis
  5. tracking hasil iklan média sosial gampang
  6. pangertian kinerja peuntas saluran

Aya sakedik mamang ngeunaan pangaruh média sosial dina rohangan iklan, tapi masih jelas yén perusahaan peryogi strategi média sosial komprehensif, strategi pangukuran, sareng pamahaman anu lengkep ngeunaan kumaha iklan média sosial mangaruhan saluran pamasaran sanés.

Pangaruh Iklan Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.