Média Sosial sareng Kabagjaan

Taun kamari, kuring nyerat tulisan Naha Média Sosial Ngubaran Déprési?. Sigana mah tiasa! Dinten ieu kuring bagja nalika sobat alus na Pamasaran Mobile Indianapolis guru Adam Small ngirimkeun kuring tautan ieu:

Kabagjaan tepa dina jaringan sosial. Excerpt:
kabungahan

Panilitian anyar nunjukkeun yén dina jaringan sosial, kabahagiaan nyebar diantara jalma dugi ka tilu derajat dikaluarkeun tina anu séjén. Éta hartosna nalika anjeun ngaraos bagja, sobat ti sobat ti sobat ngagaduhan kamungkinan rada luhur ngaraos bagja ogé.

Sajaba ti:

Aranjeunna mendakan yén nalika aya anu lirén [ngaroko], kamungkinan sobat lirén ngaroko 36 persen. Sumawona, kelompok jalma anu teu kenal silih nyerah roko sakaligus, panulis nunjukkeun dina tulisan New England Journal of Medicine dina Méi.

Dasi sosial ogé mangaruhan obesitas. Kamungkinan jalma janten obesitas ningkat ku 57 persén upami anjeunna ngagaduhan sobat anu janten obese dina jangka waktu anu ditangtoskeun, Fowler sareng Christakis nunjukkeun dina makalah dina New England Journal of Medicine dina Juli 2007.

Ieu mangrupikeun médium anu kuat yén urang nembé waé ngamimitian mendakan sareng ngungkit salaku pemasar. Penting pikeun sadar pangaruh ieu nalika anjeun teras-terasan ngembangkeun strategi online. Kanggo bacaan tambahan ngeunaan kumaha konsumen parantos ngarobih paripolahna ngalangkungan média sosial, kuring bakal nyarankeun Laporan Pangalaman Pamakéan Consumer Razorfish pikeun 2008.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ku teu sangka ulikan ngeunaan babaturan MySpace, LOL. A "jaringan sosial" pikeun kaperluan ulikan diwangun ku jalma anu nyaho jalma anu nyaho jalma, kaasup Barbra Streisand.

    Kalakuan kahadean acak anu dilakukeun sacara online tiasa gaduh pangaruh anu sami, sanaos.

  3. 3

    Abdi tiasa ningali dimana pangajaran anu leres sareng kumaha média sosial tiasa ngajantenkeun jalma langkung bagja. Tangtu eta dumasar kana skala sampel leutik dipaké. Tapi bisa ogé boga pangaruh ngarugikeun? ngan maén devils ngajengkeun, tapi média sosial bisa nyieun rasa "babaturan" lamun kanyataanana aranjeunna henteu. Jalma tiasa nyandak aranjeunna teuing serius tur pencét lanté cellar nalika maranéhna sadar hubungan ieu sareng sambungan anu mastikeun online, sarta lain silaturahim leres nyata.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.