Média Sosial sareng Manajemén Bantahan

patarosan ideu

Poé isuk ayeuna kuring maca whitepaper anu hébat anu kapendak ngalangkungan situs Aprimo, dina ngahijikeun média sosial.

Pemasar henteu kedah mimitian ti mimiti pikeun ngawangun kamampuan ngarobah gim média sosial kana campuran komunikasi anu aya. Ku ngubaran média sosial salaku penyuluhan média anyar sareng Wéb 1.0, pamasar anu ngamangpaatkeun kamampuan anyar na dina bandwidth sareng sumberdaya anu sayogi.

Whitepaper nyarios ka peran jualan sareng pamasaran nuju rada dibalikkeun. Pemasar - anu biasana henteu pernah ngalaman hubungan sareng masarakat - ayeuna diperyogikeun pikeun komunikasi sareng ngatur mérek sacara umum. Aranjeunna kedah ngalaksanakeun ieu tanpa latihan naon waé manajemén bantahan. Kuring ngabahas ieu ogé dina presentasi dina Webtrends kalibet.

Dina waktos anu sasarengan, urang jelema penjualan diperkirakeun nganggap jabatan dina Média Sosial, nerapkeun téknik pamasaran sareng komunikasi hiji-ka-seueur anu aranjeunna henteu kantos nyampurnakeun.

Whitepaper ngajantenkeun opat rekomendasi:

  • Ngadegkeun titik fokus ku nempatkeun batur ti staf pamasaran anu jaga média sosial. Individu ieu kedah tanggel waler pikeun nyiptakeun strategi média-sosial pamasaran, kalebet nyiptakeun prosés anu bakal netepkeun watesan kendaraan anu bakal dianggo, kumaha cara ngaturna, sareng jalma mana anu kedah ditugaskeun pikeun aranjeunna saluyu sareng kabijakan perusahaan.
  • Kolaborasi sareng fungsi sanésna anu ilubiung dina siklus mésér anu langkung ageung, kalebet layanan palanggan sareng manajemén produk. Ku 2010, langkung ti 60% perusahaan Fortune 1000 kalayan halaman wéb bakal ngagaduhan sababaraha bentuk komunitas online anu tiasa dianggo pikeun tujuan hubungan palanggan. Nanging, penting pikeun pamasaran ngabédakeun peran média sosial dina kagiatan presales tina kagiatan jasa pelanggan postales pikeun mastikeun kapamilikan leres-leres dialokaskeun dina sababaraha fungsi anu ilubiung dina ngajalankeun strategi CRM anu langkung ageung.
  • Kéngingkeun jalma ti staf pamasaran kana latihan penjualan, khususna anu ngiringan forum sosial anu ngaktipkeun komunikasi hiji-hiji. Pemasar anu henteu ngagaduhan latihan atanapi pangalaman dina "manajemén bantahan" khusus rentan dina dunya média sosial, kusabab para nasabah bebas ngritik panyadia sareng produkna dina forum umum.
  • Lalakon salaku panganteur sareng pamimpin penjualan sareng salesman anu hoyong ilubiung dina média sosial, khususna tempat dimana aranjeunna komunikasi hiji-ka-seueur, sareng dilatih kalayan arah éditorial anu sami anu dipasihkeun ka para ahli pamasaran sareng komunikasi pikeun mastikeun panyalindungan mérek sareng olahtalatah anu saluyu.

Kuring parantos nyayogikeun sababaraha arah pikeun juragan penjualan ngamimitian ngadopsi Média Sosial - tapi whitepaper langkung rinci tina strategi perusahaan sacara umum. Abdi ogé parantos ngiringan latihan penjualan leuwih taun kamari sareng bakal nyarankeun pisan ka sadayana para pemasar! Abdi ngawawancara Bill Godfrey, CEO Aprimo dinten ayeuna, sareng bakal ngabahas fénoména ieu - milari pidéo anu bakal datang!

Poto layar 2010 03 02 jam 10.37.05 AMTerpadu Aprimo, dina paménta software pamasaran ngamungkinkeun B2C sareng B2B marketer pikeun hasil napigasi peran pamasaran anu parobih ku cara ngendalikeun anggaran sareng nyéépkeun, ngaleungitkeun silo internal sareng aliran kerja anu streamline sareng ngaéksekusi kampanye multi-kanal anu inovatif pikeun ngajalankeun ROI anu tiasa diukur. ti Aprimo website.

One comment

  1. 1

    Média sosial pasti nyepetkeun pamikiran deui ngeunaan "departemén" kusabab sadaya jalurna kabur. Alus keur bisnis.
    tagihan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.