Média Sosial sareng Stratégi Bisnis

Depositphotos 13876493 s

Sigana mah kartun anu cocog (ti Geek sareng Poke) saatos presentasi kuring dina Média Sosial sareng Bisnis.

Geek sareng Poke dina Média Sosial sareng Bisnis

Kapendak ngalangkungan Jalma Milarian.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.