Média Sosial sareng Karyawan Conundrum

jalma gears

John Jantsch naroskeun patarosan anu hadé, Naha anjeun ngagaduhan Media Sosial Non-Bersaing?

Patarosan anu sanés panginten, "Naha perusahaan tiasa ngalaksanakeun média sosial teu bersaing?”Pengadilan sacara tradisional henteu ningali kana larangan anu ditetepkeun ku pengusaha kana hak karyawanna pikeun milarian sareng milarian artos. Kusabab beuki seueur perusahaan anu kapaksa ngagunakeun média sosial sareng ngadorong para karyawanna pikeun ilubiung, kumaha urang ngarepkeun mantan pagawé henteu?

Éta mangrupikeun masalah pikeun perusahaan, tapi sacara jujur ​​kuring bungah yén perusahaan kudu nyanghareupan sababaraha tantangan anu sesah ieu. Arloji emas janten kirang na kirang lumrah sabab pagawé ngarobah sering.

Henteu aya anu sapertos kasatiaan deui di perusahaan ... aranjeunna bakal miceun sababaraha ratus karyawan tanpa kedip-kedip upami éta bakal ngabantosan harga sahamna saeutik. Karyawan parantos tahan pikeun satia ka dununganana, sadar yén naékna gedé salajengna sigana bakal sumping nalika aranjeunna ngalih ka dununganana salajengna.

Hasilna, teu aya anu ngukur pangaruh elehan karyawan deui kana layanan palanggan, kualitas, atanapi bahkan kasuksésan perusahaan. Média sosial bisa ngarobah ieu. Média sosial nempatkeun hareupeun pagawé sareng pusat… perusahaan janten terkenal ku padamelna tibatan janten logo sareng slogan tanpa rupa.

Salami sababaraha waktos SDM parantos ditingali salaku biaya panggedéna perusahaan, henteu ilaharna dihargai pikeun pangorbanan anu dilakukeun pikeun mastikeun kasuksésan sareng kamekaran perusahaan. Kiridit éta sok dipasihkeun ka rohangan dewan.

Sakumaha konsumén nuju diberdayakeun ku média sosial pikeun ngajantenkeun perusahaan ngalakukeun sareng ngupingkeun, ayeuna pagawé diberdayakeun ogé ngagambarkeun perusahaan anu aranjeunna damel. Ieu ngabutuhkeun perusahaan pikeun mikirkeun deui saha anu aranjeunna ngiring, kumaha aranjeunna ngubaran karyawanna, sareng kumaha ngatur karyawan dina sorotan.

Sugan poe jam arloji sareng ulang taun karyawan bakal uih deui!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.