Kudu pinter Pikeun Milarian Waleranana

baseball-cap.jpgMimiti minggu ieu, kuring ngeposkeun tweet anu ngamajukeun produk anu lumayan cool. Aplikasi na sacara grafis pikaresepeun sareng luar biasa mangpaat… tapi kuring henteu leres-leres terang naon éta teu or kumaha ngagunakeunana tanpa seueur padamelan.

Perusahaan geuwat tweet deui yén antarbeungeutna "saderhana". Kuring ngawaler, "hatur nuhun!". Abdi henteu badé ngadebat logika aranjeunna. Aranjeunna écés jauh langkung pinter tibatan pangguna na ... anu téknologi canggih sareng gék.

Anjeun tiasa mingpin kuda kana cai, tapi anjeun henteu tiasa nginumna.

Tangtosna, panganteur na saderhana pikeun maranehna. Aranjeunna ngawangun éta! Aplikasi anu dimaksud sateuacana aya di pasar, henteu robih, bari sareng nyoko lambat pisan. Hmmm… janten kami henteu kantos ngadopsi gancang sareng kami nampi eupan balik yén antarbeungeut urang teu jelas Sugan duana nyambung?

Éta henteu saé pisan pikeun ngahina pangguna ku mikir yén aranjeunna belet. Sacara relatif nyarios, anjeun kedah salawasna nganggap éta belet! Abdi henteu ngaraos sadayana pangguna belet… ngan ukur netepkeun 'pigura pikiran' nalika mikirkeun pangalaman palanggan anjeun.

dina mah paguneman sareng Clint Page, anjeunna ngagem média sosial salaku sumber inpormasi anu luar biasa pikeun pelanggan - nyimpen artos perusahaan sareng waktos dina survey, grup fokus, sareng stratégi. Palangganna resep kana produk éta, sareng aranjeunna terang naon anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung gampang ... ogé Dotster langkung suksés. Dotster kedah waé nempatkeun dasar pikeun ngadangukeun aranjeunna!

Upami anjeun perusahaan téknologi, paguneman parantos kajantenan ngeunaan produk anjeun! Anjeun tiasa milarian Twitter, cobian a Halaman Kipas dina Facebook, Anjeun nganggo google Tanda atanapi ngan saukur masangkeun tulisan blog sareng nyungkeun eupan balik. Upami pangguna anjeun terang yén anjeun ngupingkeun, aranjeunna bakal masihan anjeun waleran anu anjeun peryogikeun. Anjeun kedah pinter pikeun milarian jawaban.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Newsflash ka pamekar parangkat lunak. Henteu paduli kumaha keren atanapi ngagumunna katingalina parangkat lunak anjeun, upami kuring kedah nyéépkeun langkung ti 60 detik nyobian kumaha cara ngalakukeun hiji hal, kuring dicabut.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.