ATTN: Pamekar Aplikasi Média Sosial

pamekar média sosial

Twitter. Facebook. LinkedIn. Abdi blog. Milikna pausahaan.

Kumisan ti éta, kuring gaduh akun Google. Abdi gaduh gravatar rekening. Abdi gaduh WordPress rekening. Abdi gaduh Yahoo! rekening. Abdi dina Flickr. Ngeunah. Technorati. Ning.

Sateuacan éta aya MySpace. Sareng AOL. Baheula, kuring malah gaduh akun Prodigy.

Janten ieu patarosan kuring, kumargi kuring leres-leres aya di mana waé online, nalika anjeun ngembangkeun parangkat lunak anjeun naha di dunya anjeun naros ka kuring pikeun ngeusian patarosan anu sami, unggah gambar anu sami, sareng ngirimkeun login sareng kecap akses anu anyar? Naha anjeun bakal ngalakukeun ieu ka diri anjeun? Naha anjeun bakal ngajantenkeun ieu nyeri pisan dina aplikasi anjeun?

Kuring parantos nyebarkeun data pribadi kuring ngalangkungan Internet. Buka nganggo éta. Gampangkeun kuring. Ménta kuring pikeun login nganggo Oauth sareng grab sadaya inpormasi tina salah sahiji jaringan kuring sareng anggo pikeun anu anyar.

Entong kuring mendakan login énggal atanapi tingali naha éta sayogi. Entong frustasi kuring ku ngirimkeun kecap konci (dua kali) yén kuring moal pernah émut ... éta henteu cocog sareng kecap konci anu sanés kusabab aturan anjeun bénten. Entong jantenkeun kuring mastikeun alamat email kuring - kuring parantos ngalakukeun éta pikeun jasa kuring anu sanés.

Heck, nganggo éta OpenSocial API pikeun kahadéan sakes! Anjeun teras tiasa kéngingkeun kuring jeung sadaya réréncangan abdi.

Abdi resep sareng Twitter, Facebook sareng LinkedIn. Abdi henteu peryogi anjeun. Abdi henteu peryogi lamaran anjeun. Hal terakhir anu anjeun kedah lakukeun nyaéta naroskeun ka kuring sadayana patarosan anu sami anu kuring kantos jawab dina dasawarsa terakhir. Anjeun hoyong ngingetkeun kuring? Kaluar sareng kumpulkeun sareng kerok sadaya inpormasi anu anjeun tiasa mendakan perkawis kuring sareng nganuhunkeun kuring mastikeun éta.

Kaliren teu puguh. Abdi anu kedah anjeun ngarepkeun teu puguh. Laksanakeun kerja keras pikeun kuring. Maka kuring bakal nyobian aplikasi anjeun. Dugi ka waktos éta, tinggalkeun kuring nyalira.

Thanks.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.