Média Sosial pikeun Unsexy B2B Industries

média sosial b2b

Dina sagala kajujuran, kuring henteu yakin yén seksi leres-leres penting nalika urang nyarioskeun média sosial. Kamampuh ngajar, niténan, ngaréspon sareng ngamajukeun dina bisnis unsexy pikeun industri bisnis panginten henteu tiasa narik sakilo perhatian - tapi éta leres-leres tiasa narik perhatian anu leres ti pemirsa anu milari bisnis, produk, atanapi jasa anjeun.

Upami anjeun damel pikeun perusahaan bisnis-ka-bisnis (B2B), aya kamungkinan anjeun parantos perhatoskeun yén éta henteu gancang sareng gampang pikeun numuwuhkeun ayana média sosial anjeun, sapertos pikeun perusahaan-ka-konsumen (B2C) perusahaan. Tingali kumaha numuhkeun ayana média sosial anjeun upami anjeun mendakan diri dina industri B2B "unsexy"!

Kesalahpahaman anu séjén antara bisnis ka konsumén sareng bisnis kana bisnis nyaéta barang konsumén sering volume tinggi, panghasilan rendah sareng transaksi untung. B2B; Nanging, biasana jangka panjang, volume handap, pendapatan tinggi sareng transaksi untung tinggi. Kalayan kecap séjén, anjeun henteu kedah puluhan rébu pengikut atanapi retweet ku B2B, puluhan atanapi ratusan tiasa ngajalankeun kasadaran anu cukup sareng bisnis pikeun ngajaga bisnis anjeun tetep séhat.

unsexy-b2b-infographic

One comment

  1. 1

    Pos anu saé, leres anjeun bagikeun diskusi analitik anu saé
    ngeunaan média sosial. Pos anjeun ngabantosan pisan pikeun sadaya ahli SEO. Hatur nuhun
    pikeun pos anu saé ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.