Blight média sosial

noise média sosial

Paribasa baheula média anu jembar nyaéta bola soca = artos. Logika flawed anu biasa ditampi ayeuna nyaéta éta Tambih deui bola panon = Tambih deui artos. Kami ningali situs média sosial sapertos Digg, MySpace jeung Facebook dataran bahkan ngaleutikan dina ilubiung.

Dataran Média Sosial

Kuring yakin sadaya situs ieu bakal nyorong teras nyarios ka anjeun yén aranjeunna ningkat dina jumlah kacamata. Éta saleresna teu warta alus. Upami partisipasi di dataran tinggi atanapi diémutan sareng jumlah pangguna tambihan, aya pesen dina matématika! Pamaké rata-rata nyéépkeun waktos kirang ... atanapi jumlah pangguna anu ngantunkeun jasa sadayana.

Godaan pikeun tumuh ageung sok aya ... bola panon langkung tiasa nyangking seueur artos. Nanging, résiko anu langkung panjang tina langkung eyeballs tiasa ngubur popularitas situs anjeun, atanapi ngajantenkeun target anu ageung pikeun SPAM. Situs-situs ieu kedahna langkung bijaksana dina nganalisis kamekaran situsna versus pangaruhna pikeun pangguna anu aya. Upami aranjeunna parantos ngalakukeun éta, aranjeunna panginten panginten yén, pikeun ngamaksimalkeun kauntungan, aya ukuran katuhu kana situsna pikeun henteu ngalegaan tibatan tetep milari kamekaran.

Blight Urban = Blight Média Sosial

Masalahna lumayan dasar, éta hawar-hawar kota. Nalika kuring cicing di Phoenix, Arizona salami sataun kuring maca seueur perkawis hawar-hawar kota anu lumangsung. Deui dina akhir taun 80an, pinggiran kota Phoenix tumuh dina tingkat anu nungtut, anu teu aya anu tiasa tetep sareng inti - kota. Nalika lingkungan janten seueur pisan sareng patalimarga janten pabalatak, jalma-jalma ngalih ka lingkungan anu langkung énggal.

Lingkungan anyar ieu ngagaduhan sakola anyar, bumi anyar, langkung seueur lahan sareng tatangkalan, sareng tatangga anu hébat - teu kakantun hawa bersih sareng seueur rohangan kanggo ngalih. Anjeun janten langkung caket sareng tatangga anjeun ... kumargi aranjeunna henteu ngalih kaluar sareng unggal waktos… ngiringan acara sosial sareng ngobrol ngalangkungan pager.

Dilarapkeun kana Média Sosial, kuring yakin kami ningali hal anu sami kajadian. Inti Digg ngalaman hawar ayeuna - pangguna anu ngabantosan nyiptakeun jasa anu janten populér janten lieur sareng milarian alternatif. Kalayan MySpace, jawaban na nyaéta Facebook. Ayeuna Facebook parantos ageung sapertos MySpace sareng dataran sami sami kajadian - waktos ieu kalayan gancang.

Kamana waé sadayana badé kamana? Jigana jawaban na serangan tina jaringan mikro popping nepi. Jalma-jalma ninggalkeun kota sareng ngalih ka kota-kota.

Pesen pikeun Pemasar

sakumaha anu abdi terang, ieu warta anu saé pikeun Pemasar. Ngagunakeun téhnik iklan anu jembar anu ngahontal seueur bola panon (tapi pembeli alit) janten kirang populér. Milarian situs mikro anu minuhan tempat anu anjeun pikahoyong janten langkung populér. Sacara pribadi, kuring kéngingkeun seueur deui paménta dina pendapatan iklan pikeun situs khusus anu kuring ngajalankeun, sapertos Angkatan Laut Vét.

Waktos anu dianggo pikeun nerapkeun kampanye pamasaran di sadaya situs ieu tiasa ngawangun bédana biaya ngan ukur ol angkatan sareng ledakan téhnik, sanajan. Fishing nganggo dinamit gampang, tapi kabuktosan janten taktik anu ngabahayakeun dina Internét. Ieu ngabutuhkeun para pemasar pikeun ngarobih taktikna, ngabutuhkeun aranjeunna pikeun damel langkung saé dina pesen anu leres dina waktos anu pas - ogé ngawangun ayana online anu hébat sareng reputasi anu luar biasa.

Teu aya anu nyarios éta bakal gampang!

One comment

  1. 1

    Média sosial mangrupikeun bisnis anu paling teu diprediksi. Kaseueuran situs wéb sapertos MySpace atanapi FaceBook nargétkeun jalma ngora sareng sakumaha anu urang terang yén pamirsa jinis ieu tiasa ngarobih rasana gancang pisan.
    Inget The Globe? Jaringan sosial munggaran - "gelembung dotcom" anu janten jangkauan $ 200 juta sareng kaleungitan sadayana dina 1 dinten.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.