Tilu Konci Ngamanpaatkeun Kandungan Anjeun

eusi sasaran

Seueur pemasar ngungkit hiji téknologi anu aranjeunna resep atanapi raoseun sareng teu dipaliré anu sanés. Abdi proponén ageung pikeun otomatisasi sareng pamasar ngamangpaatkeun olahtalatahna ku cara naon waé, bentuk, atanapi bentuk - sapertos anu henteu pernah ngarugikeun usaha pamasaran aranjeunna.

Ngeunaan perusahaan ngamangpaatkeun eusi ngalangkungan situsna, tulisan, whitepaper, studi kasus atanapi blog perusahaan na, kuring yakin aya tilu konci pikeun ngajantenkeun kontén anjeun leres-leres dianggo pikeun perusahaan atanapi merk anjeun:

  1. Tetep relevan - tetep dina udagan sareng, henteu masalah kumaha cocoba, cobian pikeun mastikeun yén anjeun teras-terasan nyarios ka palanggan atanapi prospek anjeun. Ieu bakal kéngingkeun otoritas sareng reputasi anu mantep langkung gancang tibatan upami anjeun ngalangkungan atanapi bénten-bénten tina olahtalatah anjeun.
  2. Salawasna Publikasikeun - aya prospek sareng konsumén di luar sana anu hoyong kontén anjeun, tapi henteu terang éta aya. Kirimkeun tulisan kana jasa anu sanés, siaran pers, nempatkeun tautan dina diréktori, tambahkeun kana paguneman dina forum anu aya hubunganana, promosikeun tulisan anjeun ngalangkungan alat téténgger sosial, kirimkeun kana situs berita, wiki, sareng sajabana Janten blogger tamu sareng koméntar kana blog sanés anu aya tautan deui kana kontén anjeun. Tambahkeun tautan kana faktur anjeun, tandatangan email anjeun, kartu bisnis anjeun ... dimana-mana!
  3. Sindikat Dimana waé - ampir unggal aplikasi média sosial ngagaduhan fitur pikeun medarkeun eupan RSS anjeun ka jasa aranjeunna. Anggo unggal hiji! Seueur jalma nganggo jaringan sareng henteu pernah nyasar, pastikeun eusi anjeun dimana aranjeunna hoyong mendakanana! Nyebarkeun ka Twitter, Teuing!

Anjeun parantos damel atos sareng parantos nyerat seueur kontén anu aya hubunganana. Ayeuna damel pikeun mastikeun yén eusi ngagaduhan perhatian anu pantes!

6 Komentar

  1. 1

    Saran anu saé.

    Bullet luhur anjeun: Relevansi mangrupakeun konci

    Salah sahiji hal anu ogé konci nyaéta pikeun nangkep strategi. Salaku conto strategi urang sorangan nyaéta:

    - kalibet sareng pemasar média sosial anu ngabahas strategi, posisi, relevansi sareng pangaruh
    - baca sadayana anu diterbitkeun ku influencer luhur (Brogan, Owyang…)
    – kalibet dina magic tengah (jalma anu boga pangaruh signifikan jeung pisan pangaweruh dina topik).

    Kuring parantos ngajelaskeun prosés urang sorangan dina langkung rinci di dieu: http://blog.ecairn.com/2009/02/18/fighting-social-media-fear/

    Sagala eupan balik téh warmly wilujeng sumping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.