Ngenalkeun Kasempetan

Soré ieu kuring ngagaduhan presentasi sareng firma hukum régional dina Média Sosial. Éta saé pisan ningali organisasi anu waspada pikeun ngalaan karyawanna kana média anyar. Dunya pasti robih tapi masih aya misnomer di luar sana yén média sosial 'anu dilakukeun ku jalma ngora' sareng éta tetep henteu dianggap serius.

Industri Koran - Kasempetan Leungit

Dasawarsa ka tukang, kuring damel sareng koran sareng nonton aranjeunna cicingeun nonton eBay jeung Craigslist. Aranjeunna pikir éta pikeun geeks sareng nonoman ogé ... dugi karpét samilyar dolar dikaluarkeun tina handapeun aranjeunna. Nyatana, éta henteu leres-leres ngagogog, éta ditarik laun.

Seueur koran nyerat kagum ku tumuhna téknologi ieu, henteu janten teu yakin yén éta bakal ngirangan industri sorangan. Seueur koran anu ngagaduhan jempol jarian dina Industri Online (InfiNet mangrupikeun perusahaan induk kuring damel sareng aranjeunna) tapi aranjeunna gagal narik pemicu nalika aranjeunna kedah ngalakukeun investasi anu diperyogikeun ... sanaos aranjeunna terang masih aya waktos pikeun ngalakukeun éta. Garis kamampuan perusahaan parantos ditarik, sareng teu aya manajer anu badé nyandak 50% tina margina saatos dunya anyar ieu.

Koran ngagaduhan cakupan sareng sumber daya moneter pikeun merangan karugian. Aranjeunna malah ngagaduhan kaunggulan mérek anu dipercaya sacara régional. Daripada adaptasi, sanaos kitu, aranjeunna nunjuk ramo sareng silih gentos hiji manajer anu teu ngartos sareng anu salajengna anu henteu ngartos.

Dina dasawarsa kuring aya di koran, kuring henteu kantos émut sési dimana aya anu sumping sareng ngabahas téknologi énggal sareng naroskeun atanapi ngabahas kumaha aranjeunna tiasa diamankeun pikeun ningkatkeun efisiensi atanapi ngamaksimalkeun kameunangan.

Éta raoseun ayeuna ningali perusahaan lokal kalayan pandangan anu sanés!

Burj Dubai - Yayasan Padet

Salah sahiji slide dina presentasi kuring nyaéta poto anu hébat pikeun Burj Dubai, gedong anu nuju di damel di Uni Émirat Arab anu bakal menara di luhur sadaya gedong sanés. Éta dijadwalkeun réngsé dina akhir taun payun sareng ayeuna diperkirakeun gaduh 162 carita.

162 carita mangrupikeun perkiraan anu paling anyar. Dikabarkan yén tujuanana parantos robih mangtaun-taun, sawaréh kusabab kamungkinan perkiraan rékayasa anu nandeskeun kakuatan yayasan sareng sabaraha jangkungna gedong bisa diangkat ka.

Hiji titingalian di gedong éta sareng anjeun tiasa mimiti ngartos kunaon. Pondasi Burj Dubai leres-leres ageung, sareng pucukna ipis nalika naék.

Média Sosial - Yayasan dina Bisnis

Média Sosial nyaéta parusahaan anjeun kasempetan pikeun ngamimitian ngawangun pondasi pikeun kamekaran anu luar biasa dina dasawarsa salajengna. Ngadegkeun mérek online ngalangkungan média sosial sareng jaringan sosial nempatkeun dasar pikeun konéktipitas anu mantep.

Sami-sami sapertos wéb, dimimitian dinten ayeuna bakal nyayogikeun anjeun nganggo jaring ageung pikeun néwak jilid bisnis dina taun-taun mendatang. Bentangna robih. Mesin pencari - bahkan Google - bakal kaleungitan sababaraha cengkramanana ngeunaan kumaha urang napigasi wéb sakumaha mikro jaringan teraskeun naék sareng mekar.

Sateuacan perusahaan anjeun adaptasi sareng téknologi ieu, langkung saé posisi nalika mata pencaharian anjeun gumantung ka éta. Perusahaan anu kuring nyarios ayeuna gaduh kasempetan anu luar biasa. Aranjeunna ngagaduhan bakat anu netepkeun wewenang sareng ngahasilkeun kasus anu ngagedéan sapertos klausa anu henteu bersaing sareng hukum patén.

Upami stafna ngabagi pangalaman éta online ayeuna sareng netepkeun online wibawa, khususna sacara geografis, éta bakal nyayogikeun aranjeunna jaringan pikeun ngembangkeun usahana énjing. Mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun perusahaan ieu khususna - aranjeunna teguh anu kabuka, cukup ageung pikeun mangaruhan, tapi cukup leutik pikeun maneuver sareng adaptasi dina rohangan ieu gancang.

Kuring miharep aranjeunna ngamangpaatkeun sareng mikawanoh kasempetan yén sababaraha diantarana dikenalkeun di ditu di kamar!

7 Komentar

  1. 1

    Sacara umum, kuring satuju sareng prinsip naon anu anjeun carioskeun. Nanging, Média Sosial mangrupikeun kategori anu ageung anu ngembang unggal dinten. Anjeun meureun ngalakukeun ieu dina presentasi, tapi éta patut ngarecah Media Sosial kana kategori sareng nunjukkeun kumaha unggal kategori tiasa dimanfaatkeun pikeun poténsi masing-masing.

    Media Sosial utamina mangrupikeun cara ngabagi volume. Ku sabab kitu anjeun gaduh ngarecahna elemen anu anjeun hoyong bagikeun sareng kumaha anjeun hoyong bagikeunana. Pikiran, boh profésional atanapi pribadi, tiasa dibagikeun ngaliwatan sababaraha bentuk média sosial online. Video ogé gaduh toko sorangan. Jumlah outlet tumuwuh dina Pace gancang. Saleresna gancang pisan, janten gampang bingung dimana ngagambar garis saatos anjeun 'aub' sareng Media Sosial.

    Tapi, hal anu kedah diémutan nyaéta faktor kasadaran yén merek anjeun, pangkalan pangaweruh atanapi produk bakal nampi sakali waktos diséépkeun ngagali langkung jero kana Media Sosial. Salaku studi panganyarna némbongkeun yén sanajan tumuwuhna pamaké Internet, lalulintas ka loka luhur ti sataun katukang teu tumuwuh dina laju sarua komo turun dina sababaraha kasus. Ieu alatan sakitu legana ka jalma ngagunakeun Media Sosial sarta nempo kualitas alus, eusi syndicated.

    • 2

      presentasi nu teu nuluykeun pikeun ngabedakeun mediums béda jeung téhnologi garapan sarta kumaha carana ngungkit unggal - ti jejaring sosial pikeun blogging kana twitter, jsb Kuring nuluykeun pikeun nyarita ka sababaraha ukuran (jeung immeasurable) dampak unggal tina téhnologi.

      Teuing pikeun nempatkeun kana hiji pos, pasti! Ieu ngeunaan sajam obrolan lila. 🙂

      Anu kuring hoyong tekenkeun ka pamiarsa kuring nyaéta yén aranjeunna kedah ngamimitian dinten ayeuna… teu gaduh sikep 'antos sareng tingali'. Upami henteu, anjeun tiasa ngabahayakeun masa depan organisasi anjeun.

      Hatur nuhun Michael! Anjeun salawasna masihan komentar wawasan anu nambihan warna kana topik. Abdi resep pisan sareng ajak sadayana nganjang ka blog anjeun!

  2. 3
    • 4

      Hi Jayce! Leres, Boston Globe, kanyataanna, salah sahiji klien kuring dina ahir taun 90an sareng ngalakukeun padamelan anu saé dina ngalaksanakeun téknik pamasaran database. Aranjeunna malah ngagunakeun sababaraha alat analisa ingetan anu kuring (sareng anu sanésna) dikembangkeun.

      Koran anu sanés, sapertos Toronto Globe and Mail, Houston Chronicle, San Fransisco Chronicle, Chicago Suburban Newspapers, sareng Detroit Press investasi sakedik kana téknologi anyar. Kuring mikaresep gawé bareng unggal sahijina immensely!

  3. 5
    • 6

      Michael,

      conto sampurna. Kadang-kadang jalma naroskeun ka kuring 'iraha urang badé réngsé' sareng pamekaran produk urang. Kuring bébéja aranjeunna henteu salami urang dina bisnis! Inovasi merlukeun kapamimpinan anu ngakuan yén pausahaan kudu terus investasi di inovasi, atawa maranéhna bakal binasa. Butuh waktu 100 taun atawa leuwih… tapi tetep bakal musnah.

      Tulisan hébat!
      Doug

  4. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.