Ngenalkeun Kasempetan

Soré ieu kuring ngagaduhan presentasi sareng firma hukum régional dina Média Sosial. Éta saé pisan ningali organisasi anu waspada pikeun ngalaan karyawanna kana média anyar. Dunya pasti robih tapi masih aya misnomer di luar sana yén média sosial 'anu dilakukeun ku jalma ngora' sareng éta tetep henteu dianggap serius.

Industri Koran - Kasempetan Leungit

Dasawarsa ka tukang, kuring damel sareng koran sareng nonton aranjeunna cicingeun nonton eBay jeung Craigslist. Aranjeunna pikir éta pikeun geeks sareng nonoman ogé ... dugi karpét samilyar dolar dikaluarkeun tina handapeun aranjeunna. Nyatana, éta henteu leres-leres ngagogog, éta ditarik laun.

Seueur koran nyerat kagum ku tumuhna téknologi ieu, henteu janten teu yakin yén éta bakal ngirangan industri sorangan. Seueur koran anu ngagaduhan jempol jarian dina Industri Online (InfiNet mangrupikeun perusahaan induk kuring damel sareng aranjeunna) tapi aranjeunna gagal narik pemicu nalika aranjeunna kedah ngalakukeun investasi anu diperyogikeun ... sanaos aranjeunna terang masih aya waktos pikeun ngalakukeun éta. Garis kamampuan perusahaan parantos ditarik, sareng teu aya manajer anu badé nyandak 50% tina margina saatos dunya anyar ieu.

Koran ngagaduhan cakupan sareng sumber daya moneter pikeun merangan karugian. Aranjeunna malah ngagaduhan kaunggulan mérek anu dipercaya sacara régional. Daripada adaptasi, sanaos kitu, aranjeunna nunjuk ramo sareng silih gentos hiji manajer anu teu ngartos sareng anu salajengna anu henteu ngartos.

Dina dasawarsa kuring aya di koran, kuring henteu kantos émut sési dimana aya anu sumping sareng ngabahas téknologi énggal sareng naroskeun atanapi ngabahas kumaha aranjeunna tiasa dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun efisiensi atanapi ngamaksimalkeun kauntungan.

Éta raoseun ayeuna ningali perusahaan lokal kalayan pandangan anu sanés!

Burj Dubai - Yayasan Padet

Salah sahiji slide dina presentasi kuring nyaéta poto anu hébat pikeun Burj Dubai, gedong anu nuju di damel di Uni Émirat Arab anu bakal menara di luhur sadaya gedong sanés. Éta dijadwalkeun réngsé dina akhir taun payun sareng ayeuna diperkirakeun gaduh 162 carita.

162 carita mangrupikeun perkiraan anu paling anyar. Dikabarkan yén tujuanana parantos robih mangtaun-taun, sawaréh kusabab kamungkinan perkiraan rékayasa anu nandeskeun kakuatan yayasan sareng sabaraha jangkungna gedong bisa diangkat ka.

Hiji titingalian di gedong éta sareng anjeun tiasa mimiti ngartos kunaon. Pondasi Burj Dubai leres-leres ageung, sareng pucukna ipis nalika naék.

Média Sosial - Yayasan dina Bisnis

Média Sosial nyaéta parusahaan anjeun kasempetan pikeun ngamimitian ngawangun pondasi pikeun kamekaran anu luar biasa dina dasawarsa salajengna. Ngadegkeun mérek online ngalangkungan média sosial sareng jaringan sosial nempatkeun dasar pikeun konéktipitas anu mantep.

Sami-sami sapertos wéb, dimimitian dinten ayeuna bakal nyayogikeun anjeun nganggo jaring ageung pikeun néwak jilid bisnis dina taun-taun mendatang. Bentangna robih. Mesin pencari - bahkan Google - bakal kaleungitan sababaraha cengkramanana ngeunaan kumaha urang napigasi wéb sakumaha mikro jaringan teraskeun naék sareng mekar.

Sateuacan perusahaan anjeun adaptasi sareng téknologi ieu, langkung saé posisi nalika mata pencaharian anjeun gumantung ka éta. Perusahaan anu kuring nyarios ayeuna gaduh kasempetan anu luar biasa. Aranjeunna ngagaduhan bakat anu netepkeun wewenang sareng ngahasilkeun kasus anu ngagedéan sapertos klausa anu henteu bersaing sareng hukum patén.

Upami stafna ngabagi pangalaman éta online ayeuna sareng netepkeun online wibawa, khususna sacara geografis, éta bakal nyayogikeun aranjeunna jaringan pikeun ngembangkeun usahana énjing. Mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun perusahaan ieu khususna - aranjeunna teguh anu kabuka, cukup ageung pikeun mangaruhan, tapi cukup leutik pikeun maneuver sareng adaptasi dina rohangan ieu gancang.

Kuring miharep aranjeunna ngamangpaatkeun sareng mikawanoh kasempetan yén sababaraha diantarana dikenalkeun di ditu di kamar!

7 Komentar

  1. 1

    Sacara umum, kuring satuju sareng prinsip naon anu anjeun carioskeun. Nanging, Média Sosial mangrupikeun katégori anu lega anu tumuh ku dinten. Anjeun panginten ngalakukeun ieu dina presentasi, tapi éta pantesna ngarecah Media Sosial kana katégori sareng nunjukkeun kumaha masing-masing kategori tiasa dimangpaatkeun pikeun poténsialna nyalira.

    Média Sosial utamina mangrupikeun cara ngabagi dina volume. Ku sabab kitu anjeun ngagaduhan rusakna unsur-unsur anu anjeun badé bagikeun komo kumaha anjeun hoyong bagikeunana. Pikiran, naha propésional atanapi pribadi, tiasa dibagi liwat sababaraha bentuk média sosial online. Video ogé ngagaduhan toko nyalira. Jumlah toko naékna gancang pisan. Gancang pisan kanyataanna, yén éta gampang bingung dimana ngagambar garis nalika anjeun 'kalibet' sareng Média Sosial.

    Tapi, hal anu kedah diémutan nyaéta faktor kasadaran yén mérek, basis pangetahuan atanapi produk anjeun bakal nampi sakali waktosna dikali ngali sakedik jero kana Média Sosial. Sakumaha panilitian anyar nunjukkeun yén sanaos kamekaran pangguna Internet, patalimarga ka situs luhur ti sataun katukang teu acan tumuh dina tingkat anu sami bahkan turun dina sababaraha kasus. Ieu disababkeun umumna pikeun jalma anu ngagunakeun Média Sosial sareng ningali kualitas anu hadé, eusi sindikasi.

    • 2

      Presentasi ieu teras-terasan ngabedakeun medium sareng téknologi anu béda anu digunakeun sareng cara ngungkit masing-masing - tina jejaring sosial dugi ka blogging ka twitter, sareng sajabana kuring teras nyarios sareng sababaraha pangaruh anu teu kaukur (sareng henteu kaukur) pikeun masing-masing téknologi.

      Teuing pikeun nempatkeun kana hiji pos, pasti! Ieu sakitar obrolan sajam. 🙂

      Anu kuring hoyong negeskeun ka pamiarsa kuring nyaéta aranjeunna kedah ngamimitian dinten ayeuna ... henteu ngagaduhan sikep 'antosan sareng tingali'. Upami henteu, anjeun tiasa nempatkeun résiko masa depan organisasi anjeun.

      Nuhun Michael! Anjeun teras masihan koméntar anu lengkep anu nambihan warna kana topik. Abdi resep pisan sareng ngadorong saha waé pikeun nganjang ka blog anjeun!

  2. 3
    • 4

      Hai Jayce! Leres, Boston Globe éta, kanyataanna, salah sahiji klien kuring di akhir taun 90an sareng ngalakukeun padamelan anu hadé dina nerapkeun téknik pamasaran basis data. Aranjeunna malah ngamangpaatkeun sababaraha alat analisis ingetan anu kuring (sareng anu sanésna) dikembangkeun.

      Koran anu sanés, sapertos Toronto Globe and Mail, Houston Chronicle, San Francisco Chronicle, Chicago Suburban Newspapers, sareng Detroit Press ngainvestasi sakedik kana téknologi anyar. Kuring resep damel sareng unggal-unggal na pisan!

  3. 5
    • 6

      Michael,

      Conto sampurna. Kadang-kadang jalma naros ka kuring 'iraha urang badé dilakukeun' kalayan pamekaran produk urang. Kuring bébéja aranjeunna henteu salami urang dina bisnis! Inovasi meryogikeun kapamimpinan anu sadar yén perusahaan kedah teras-terasan nanem modalkeun inovasi, atanapi éta bakal musnah. Butuh waktu 100 taun atanapi langkung… tapi aranjeunna tetep bakal binasa.

      Tulisan hébat!
      Doug

  4. 7

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.