Agorapulse Academy: Kéngingkeun Certified dina Média Sosial

Akademi Média Sosial

Salami langkung ti dasawarsa, kuring janten pangguna kakuatan sareng duta besar pikeun Agorapulse. Anjeun tiasa pencét kana tulisan lengkep, tapi kuring ngan ukur negeskeun yén éta mangrupikeun platform manajemén média sosial paling gampang dina pasaran. Agorapulse diintegrasikeun sareng Twitter, Facebook, Facebook Pages, Instagram, sareng bahkan Youtube.

Perusahaan endah pisan, ogé nyayogikeun alur tips, strategi, sareng paningkatan konstan ti saprak didirikeun. Sumber daya anu hadé anu dimeunangkeun ku Agorapulse nyaéta akademi dimana aranjeunna nyayogikeun anjeun kursus sertifikasi anu ngempelkeun penerbitan sosial, manajemén média sosial, ngupingkeun média sosial, sareng ngalaporkeun média sosial.

Atikan sareng Pelatihan Média Sosial

Agorapulse Akademi cocog pikeun ahli pamasaran anu énggal dina média sosial atanapi hoyong nambihan elmuna anu parantos aya ku perangkat lunak anu mutahir. Pangalusna sadaya, akademi éta Jalan pintas (éta landihan kursus) anu ngagabungkeun platform sareng strategi perusahaan atanapi staf anjeun kedah suksés.

Kursus ngagabungkeun pidéo sareng pamimpin industri, bahan pelajaran, teras ngalirkeun anjeun ngalangkungan taktik atanapi strategi dina platform Agorapulse. Ieu bab-bab:

  1. Alat Panerbitan Sosial - bab ieu kalebet nyebarkeun kana hiji atanapi langkung propil, ngajadwalkeun sareng ngatur tulisan anu dijadwalkeun, ngawangun grup penerbitan khusus, ngantri sareng ngatur tulisan anu ngantri, unggah eusi massal, alur kerja tim, kalénder dibagi, nerapkeun labél ngalaporkeun, sareng nganggo aplikasi mobile sareng ekstensi Chrome .
  2. Ngatur Paguneman Sosial - koropak média sosial, ngumpulkeun koméntar iklan, ngalakukeun tindakan nganggo saringan, balesan sareng ulasan, nyimpen balesan, panyiri, nyirian, nyumput, sareng masihan balesan, nganggo asbok koropak, sareng pangguna méja.
  3. Ngalaporkeun Media Sosial - ningali laporan, ngekspor laporan, damel sareng labél, sareng ngawangun laporan kakuatan.
  4. Ngadangukeun Media Sosial - ngadangukeun ku jaringan média sosial (kacuali Facebook sareng LinkedIn anu henteu ngijinkeun éta), ngawaskeun sareng ngomean perasaan, ku profil anjeun disebatkeun, ku sebutan henteu resmi, atanapi kata konci, ku URL, ogé ngatur hasil ngupingkeun anjeun.

Masing-masing bab réngsé dina kuis prakték (anu henteu mangaruhan ujian sertifikasi anjeun) tapi nyayogikeun inpormasi anu anjeun pikahoyong dicandak deui. Aya ogé kagiatan anu disarankeun pikeun anjeun lebet kana akun Agorapulse anu anjeun tiasa candak.

Sértipikat Agorapulse

Ujian sertifikasi ieu tés élmu anjeun ngeunaan unsur-unsur penting tina sosial media marketing yén sadaya palaku média sosial kedah terang. Ngalangkungan ujian ieu sareng kéngingkeun sertifikasi anjeun bakal ngamungkinkeun anjeun nunjukkeun kamampuan sareng kaparigelan anjeun dina média sosial sareng saéstuna janten praktisi sareng Agorapulse.

Kuring nyandak kursus dinten na Abdi (sacara resmi) ahli Agorapulse!

Ngadaptarkeun Ayeuna pikeun Agorapulse Academy

Panyingkepan: Abdi Duta Agorapulse sareng Afiliasi.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.