Média Sosial Dipedar ku Kopi

média sosial kopi

Kopi mangrupikeun kasenangan anu luar biasa dina kahirupan kuring anu kuring henteu tiasa lakukeun tanpa. Kuring nuju nguseup dina Panggang Perancis Poék anu anyar dipanggang ayeuna sareng anu hébat, diseduh dina pabrik éspresso kompor kuring. Babaturan anu pangsaéna mah ngagaduhan warung kopi. Teu aya anu kuring resep langkung ti mendakan sababaraha imah kopi sanés nalika kuring di jalan. Kaseueuran waktos kuring pendak sareng batur, éta di warung kopi. Kopi parantos ngaleungitkeun stimulan sareng ayeuna mangrupikeun inuman anu pakait sareng seueur kenangan anu hébat pikeun kuring.

Infographic ieu di handap ieu mangrupikeun Marketplace Maven sareng diideuan ku ingenius Média Sosial sareng Donat ku Three Ships Media di Raleigh.

Média Sosial Dipedar ku Kopi

3 Komentar

  1. 1

    Kusabab kuring nginum kopi biasa sareng kuring henteu tiasa jalan sapanjang dinten tanpa sahenteuna sakelas kopi, kuring mendakan "infographic" ieu leres-leres cemerlang. Ngan aya seueur bebeneran di jerona. Hatur nuhun pikeun ngabagi ieu ka kami Douglas.

  2. 3

    Kuring langkung seueur anu nginum téa nyalira tapi éta Douglas anu hébat pisan. Kuring panginten kedah nyetak éta sareng bagikeun ka indung kuring waktos salajengna kuring ngadatangan - panginten ayeuna anjeunna bakal kéngingkeun naon anu kuring lakukeun LOL Oh sareng kuring resep pisan kana katerangan Google+ 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.