Média Sosial Dipedar ku Kopi

média sosial kopi

Kopi mangrupikeun kasenangan anu luar biasa dina kahirupan kuring anu kuring henteu tiasa lakukeun tanpa. Kuring nuju nguseup dina Panggang Perancis Poék anu anyar dipanggang ayeuna sareng anu hébat, diseduh dina pabrik éspresso kompor kuring. Babaturan anu pangsaéna mah ngagaduhan warung kopi. Teu aya anu kuring resep langkung ti mendakan sababaraha imah kopi sanés nalika kuring di jalan. Kaseueuran waktos kuring pendak sareng batur, éta di warung kopi. Kopi parantos ngaleungitkeun stimulan sareng ayeuna mangrupikeun inuman anu pakait sareng seueur kenangan anu hébat pikeun kuring.

Infographic ieu di handap ieu mangrupikeun Marketplace Maven sareng diideuan ku ingenius Média Sosial sareng Donat ku Three Ships Media di Raleigh.

Média Sosial Dipedar ku Kopi

3 Komentar

  1. 1

    Kusabab kuring sering nginum kopi sareng kuring henteu tiasa ngaliwat sadinten tanpa sahenteuna sacangkir kopi, kuring mendakan "infografis" ieu saé pisan. Aya ngan jadi loba bebeneran di dinya. Hatur nuhun pikeun babagi ieu kalawan kami Douglas.

  2. 3

    Kuring leuwih ti hiji drinker tea sorangan tapi éta infograph bener hébat Douglas. Panginten kuring kedah nyitak éta sareng ngabagikeunana ka indung kuring sanés waktos kuring nganjang - sigana ayeuna anjeunna bakal nampi naon anu kuring laksanakeun LOL Oh sareng kuring resep kana katerangan Google+ 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.