Statistik: Tumuwuhna Palayanan Pelayanan Média Sosial

Layanan Palanggan Média Sosial

Anjeun panginten parantos nembé maca kuring pangalaman palanggan sareng Waze dina Twitter nalika kuring ngalaporkeun bug. Kuring kirang resep kana réspon éta. Nya, sanés kuring ngan ukur hiji-hijina langkung seueur palanggan anu naros ka média sosial sareng ngarepkeun résolusi pikeun masalah perawatan pelangganna. Sababaraha palanggan kuring henteu teuing senang nalika kuring nyaritakeun kumaha réspon palanggan kritis dina média sosial, tapi éta forum umum sareng kasempetan anu luar biasa pikeun perusahaan anjeun pikeun caang.

Dukungan palanggan anu kualitas sareng strategi média sosial anu pas pikeun usaha. Infographic ieu nampilkeun pentingna sareng nilai platform média sosial tiasa nambihan kana bisnis mana waé.

Nyatana, 1 ti 4 pangguna média sosial humandeuar ngalangkungan média sosial, sareng 63% ngarepkeun bantosan. Jalma resep média sosial pikeun perawatan konsumén tibatan obrolan, email, atanapi telepon !. Infographic ieu, Kebangkitan Perawatan Palanggan Média Sosial, rinci ngeunaan ekspektasi, tren, sareng kumaha merek kedah ngaréspon.

Abdi nyarankeun ngadangukeun urang podcast kalayan média sosial Dell tim pikeun diajar kumaha ngalakukeun éta ogé. Dell ngagaduhan tim anu sayogi pikeun sadaya padamelna pikeun nyayogikeun dukungan langsung ngalangkungan média sosial. Éta hartosna anjeun tiasa ngawadul ka padamel naon waé, sareng aranjeunna bakal ngiringan tim layanan palanggan. Henteu ngan éta, tim anu ditunjuk ngagaduhan sagala tingkatan dukungan sareng otonomi pikeun méréskeun kaayaan pikeun mastikeun konsumén tetep bagja.

Naon résiko Isu Pangalaman Palanggan Goréng di Média Sosial?

  • Waktos réspon kirang tiasa ngakibatkeun dugi ka 15% kanaékan churn konsumén
  • 30% jalma bakal angkat ka pesaing upami anjeun henteu némbalan ngalangkungan média sosial
  • Henteu ngawalon keluhan nurunkeun advokasi pelanggan dugi ka 50%
  • 31% jalma posting online saatos aranjeunna gaduh pangalaman perawatan pelanggan anu goréng

Perawatan palanggan anu pangsaéna di kelas nyababkeun 81% kanaékan taunan langkung ageung tina pendapatan tina rujukan pelanggan sareng Return on Investment mangrupikeun 30.7%!

Naon ROI Pelayanan Pelanggan Média Sosial?

  • Perusahaan anu ngagaduhan pangalaman perawatan pelanggan sosial pangsaéna 92% ingetan palanggan
  • Maskapai anu ngaréspon kana Tweet bernilai $ 8.98 (atanapi 3%) kanaékan pendapatan per urus
  • Télco anu ngaréspon kana Tweet sia $ 8.35 (atanapi 10%) kanaékan pendapatan per urus
  • Ranté pizza ngaréspon kana Tweet hargana $ 2.84 (atanapi 20%) kanaékan pendapatan per trnsaction

Ieu infographic lengkep tina WebsiteBuilders:

Layanan Palanggan Média Sosial

One comment

  1. 1

    Pamakéan média sosial anu épéktip pikeun layanan palanggan ogé tiasa ngabantosan organisasi tina acara anu ngaganggu anu sanés. Candak kasus Bright House ku Spéktrum. Aranjeunna junun ngajaga tingkat luhur responsiveness salila transisi, nu teu ragu ieu ngaapresiasi ku konsumén maranéhanana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.