Démografi Media Sosial

média sosial profil demografi

Kuring henteu yakin kana nilai nyata ningali demografi ku situs média sosial nalika penetrasi sareng keragaman situs média sosial ieu nyebar pisan. Kanyataanna nyaéta anjeun tiasa mendakan kantong prospek atanapi ahli industri dina éta sadayana. Kuring anggap éta rada pikaresepeun pikeun nempo yén aya nuansa dina demografi dumasar kana platform, sanajan.

Di dunya anu sampurna, mérek anjeun bakal nyiptakeun ayana dina unggal jaringan sosial anu sayogi sareng ngambah kana ségméntasi salajengna pikeun masing-masing. Gumantung kana sumberdaya anjeun, éta panginten tiasa teu tiasa dilakukeun, janten pilih jaringan anjeun kalayan bijaksana, sareng gunakeun seuseueurna sakali-sakali di dinya. Michael Patterson, SproutSocial

ti Media Sosial Démografi pikeun Ngawartosan Stratégi Segmentasi Langkung Hadé:

Kami ogé kaasup anu pang anyarna Révolusi Média Sosial pidéo tina Erik Qualman, panulis Socialnomics.

Démografi Loka Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.