Média Sosial Naha sareng Henteu Kedah dilakukeun

ulah nasihat média sosial

Peuting anu sanés kuring nyarios sareng pamasar anu sanés sareng kami ngabahas média sosial, kajadian, sareng hasil. Anjeunna ngawartosan kumaha anjeunna henteu ningali hasil tina média sosial pikeun ngajantenkeunana pantes. Jujur, kuring henteu tiasa nyarios yén kuring henteu satuju pisan. Sedengkeun propil propésional sareng bisnis kuring ngahontal terus, jalma panginten aya bewara yén nuturkeun pribadi kuring dina média sosial parantos ngeuyeumbeu salami sababaraha waktos.

Dina sagala kajujuran, seuseueurna waktos kuring nyéépkeun média sosial dina diskusi swasta di luar jaringan propésional kuring. Kuring ilubiung dina unggal dinten dina paguneman propésional, tapi éta mangrupikeun bagian tina panggunaan pribadi kuring.

Naha éta hartosna éta henteu pantes? Henteu, tangtosna henteu. Kuring henteu aktip monetisasi pemirsa média sosial kuring janten sanés anu kaleungitan artos. Sareng, jujur ​​pisan, kuring henteu hoyong teras-terasan ngajual dina média sosial. Naha kuring ngantunkeun artos tina méja? Sugan - tapi sajumlah ageung média sosial sacara lengkep nuturkeun ngabandingkeun sareng pemirsa target anu bakal ngalakukeun bisnis sareng kuring bieu tumpang tindih.

Naon anu disayogikeun ieu nyaéta jangkauan anu kuring peryogi pikeun ngamangpaatkeun kasempetan nyerat sareng nyarios. Jalma-jalma ningali jumlahna ageung, janten aranjeunna muka panto ka kuring. Nalika kuring ngagaduhan kasempetan éta, éta bakal ngahasilkeun pendapatan langsung. Janten - dina jangka panjang naha kuring nguntungkeun tina panggunaan média sosial kuring? Sigana mah!

Naha kuring bakal lirén aktip pamasaran sareng ngamangpaatkeun média sosial? Leres pisan henteu - éta masih saluran anu aya pemirsa kuring, komunitas anu nambihan nilai pikeun padamelan kuring, sareng dimana jalma-jalma nalungtik ngeunaan kaputusan pameseran. Éta ngan saukur henteu sakumaha geuwat or nguntungkeun sakumaha saluran sanésna kanggo kuring. Kuring mendakan yén kuring parantos ningkatkeun pangaruh média sosial nalika kuring ngagabungkeun kana pamasaran lintas-kanal sareng promosi langkung seueur tibatan ngamangpaatkeunana salaku saluran anu silo'd, janten éta kumaha urang ngatur sareng ngajalankeun strategi média sosial urang.

Jaringan sosial mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamajukeun padamelan sareng bisnis anjeun - utamina para nasabah anu milarian saluran nganggo frasa konci, istilah sareng hashtags - tapi éta sanés tempat pikeun jual payu janten penting pikeun ngagaduhan interaksi anu langkung asli. Anjeun kedah ngembangkeun kapercayaan sareng pamahaman sareng konsumén poténsial.

Jalma-jalma di Gurita Asuransi parantos damel padamelan di dieu pikeun nempatkeun sababaraha prakték pangalusna média sosial hébat dina infographic ieu ngeunaan perencanaan, pamakean, hashtags, pemirsa sareng panggunaan kontén. Éta nasihat anu saé!

Naha sareng Anu Henteu Dilaksanakeun Pamasaran Media Sosial

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.