Nagara E-Dagang Média Sosial

jual sosial nagara

Éta mangrupikeun hal pikeun ngiklankeun via média sosial sareng nyandak jalma balik kana situs anjeun, tapi platform média sosial milari konvérsi anu langkung caket sareng ngadalikeun aranjeunna langkung jauh ku nyandak éta langsung kana platformna.

Pikeun panyadia e-commerce, ieu mangrupikeun langkah wilujeng sumping sabab éta sesah pikeun ngukur sareng ningali réspon anu saé pikeun investasi média sosial maranéhanana kalayan konvérsi. Nyukcruk sareng atribusi teraskeun janten tantangan.

Tangtosna, pikeun platform média sosial, ieu mangrupikeun léngkah anu langkung caket kana hubungan antara panyadia e-commerce sareng konsuménna. Upami aranjeunna tiasa gaduh hubungan éta, aranjeunna tiasa ngirangan kauntungan tina éta. Ieu tiasa nyababkeun seueur pertumbuhan pendapatan dina rohangan média sosial. Henteu diragukeun upami hubungan éta dipiboga, aranjeunna bakal ngiringan telepon.

Raksasa média sosial lingkungan anu ramah anjeun siga anu retak kode nalika ngeunaan iklan. Tapi aranjeunna parantos langkung sono tibatan hit dugi ka ayeuna dina usaha aranjeunna nyandak sapotong dolar balanja e-commerce urang - ti Percobaan Kado Facebook (lirén dina 2013) kana flagging Twitter #AmazonCart. Nanging, taun ayeuna, sigana yén mérek sapertos Pinterest, Instagram, Youtube, sareng bahkan Facebook sareng Twitter, panginten parantos ngancik kana balanja sosial.

Slant Marketing parantos ngahijikeun infographic komprehensif ieu sareng State of Social Media, sareng aranjeunna nyayogikeun detil ieu ngeunaan kasadiaan, kasempetan sareng watesan bisnis platform sosial.

Sababaraha Statistik Key pikeun Média E-commerce

  • 93% pangguna Pinterest nganggo platform pikeun nalungtik pameseran
  • 87% pangguna Pinterest parantos mésér hiji barang kusabab Pinterest
  • Dursasana Instagram 58x dugi 120x langkung luhur tibatan platform sanés
  • Pidéo Youtube nyayogikeun 80% dina tinimbangan sareng 54% dina ngémutan iklan
  • Facebook nyumbang 50% rujukan sosial sareng 64% tina total pendapatan sosial

kaayaan-of-sosial-balanja

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.