Dursasana Média Sosial

statistik média sosial sateuacanna

Sosialbakers parantos ngaleupaskeun hiji Infographic: Dunya Média Sosial dina Statistik. Kami teraskeun ningali infographics média sosial digulung unggal dinten, tapi anu dipikaresep ieu kusabab Socialbakers saleresna nyayogikeun data ku industri ngeunaan kumaha pengikutna berinteraksi ogé naha pangurus industri responsif. Teu sangka éta matak panasaran yén seueur industri anu ngagaduhan ayana média sosial anu luar biasa henteu langsung ilubiung dina média sosial pisan!

Produk Socialbakers Engagement Analytics ngamungkinkeun perusahaan ngaanalisis sareng ngaidentipikasi pangaruh utama, lagu Dursasana kana waktos sareng kontén, ngabandingkeun harga anjeun sareng pesaing anjeun sacara gampang sareng sacara real waktos.

statistik média sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.