Equity Média Sosial sareng Return on Investment

gary vee

Gary Vaynerchuck gancang janten salah sahiji penginjil média sosial anu kuring teras lirén ngadangukeun, nuturkeun, sareng satuju. Bryan Elliott nembé diwawancara sareng Gary dina séri dua bagian anu kuring bakal ajak unggal-urang bisnis ... ti alit dugi ka CEO… kanggo ngupingkeun.

Hiji titik dina wawancara ngajantenkeun kuring - sareng kuring henteu yakin yén aya cekap nekenkeunana dina wawancara. Gary nyarioskeun perkawis perusahaan nempatkeun ekuitas kana média sosial. Pemasar sareng perusahaan sering milarian hit gancang, kampanye kalayan laba-laba pikeun investasi pamasaran. Kuring yakin usaha leres-leres kedah mikirkeun média sosial anu béda.

Kuring kantos nyarios yén blogging mangrupikeun marathon, sanés sprint. Kuring gaduh palanggan ayeuna anu frustasi kusabab, saatos sababaraha bulan, aranjeunna henteu ningali balik anu hébat yén sababaraha di industri nyatakeun. Aranjeunna ningali pertumbuhan sareng momentum, sanaos… sareng éta anu urang museurkeun perhatian aranjeunna.

Éta sapertos nempatkeun artos dina akun pangsiun anjeun sareng ngarepkeun pensiunan dina sababaraha taun. Naha éta tiasa kajantenan? Saur anjeun tiasa pencét saham anu bitu .. tapi kumaha kasempetan na ?! Kanyataanna éta unggal tweet, unggal tulisan blog, unggal réspon Facebook… sareng saatos anu anjeun nampi… mangrupikeun investasi alit pikeun masa depan bisnis anjeun. Henteu milari perbaikan anu langsung.

Sapertos akun pangsiun anjeun, nonton tren sareng pastikeun éta nuju ka arah anu leres. Naha anjeun numutkeun kieu? Naha anjeun ngahontal langkung seueur jalmi? Naha anjeun kéngingkeun langkung sebutan, resep sareng retweet? Ieu sadayana nikel, artos sareng récéh nuju disimpen kana rekening média sosial anjeun.

Kuring pribadi ngamimitian sareng média sosial sakitar dasawarsa ka pengker sareng parantos nanem modal mingguan, upami sanés unggal dinten. Sababaraha jalma kagum kana kumaha gancangna bisnis kuring, Highbridge, parantos ageung. Kami parantos kantor kami kabuka sakedik sakitar sataun sareng parantos full-time salami ~ 18 bulan. Kami gaduh 3 padamel waktos lengkep sareng langkung ti belasan perusahaan mitra full-time anu urang damel unggal dinten. Kami gaduh palanggan ti Selandia Anyar, di panjuru Éropah sareng di Amérika Kidul.

Kuring henteu ngawangun perusahaan ieu dina sataun atanapi dua taun. Kuring ngawangun perusahaan dina dasawarsa ka tukang, sareng ngawangun keahlian dina dasawarsa anu sanés sateuacan éta. Dua puluh taun nanem modal pikeun diri kuring sareng komunitas online kuring saencan Kuring kantos muka panto bisnis kuring! Butuh moméntum, kasabaran, handap asor ... sareng tekanan tanpa henti pikeun hasil.

Upami perusahaan anjeun mimiti nanem modal langkung lami, tibatan engké, kamungkinan perusahaan anjeun janten mantap sareng ngagaduhan komunitas konsumén sareng penggemar anu satia saé pisan. Ngawitan nempatkeun ekuitas kana média sosial ayeuna sareng anjeun moal sono. Sakumaha nyatakeun Gary, unggal transisi dina média modéren - tina koran, majalah, radio sareng televisi, ngubur perusahaan anu teu tiasa adaptasi. Upami perusahaan anjeun mutuskeun henteu nanem modal, henteu kunanaon. Pesaing anjeun bakal.

Résiko kasép teuing. Nyobaan mundur dina 65 nalika anjeun mimiti ngahémat jam 60 henteu hasil. Sanés ogé bakal nanem modal dina média sosial. Perusahaan kedah sacara fundamental ngarobah cara aranjeunna ningali média sosial, milarian (kapangaruhan ku sosial) sareng pamasaran online upami aranjeunna bumi salamet enjing. Ieu henteu fad.

3 Komentar

  1. 1

    Ieu cara anu kuring karasa dina sababaraha minggu kamari. Éta nyegerkeun ningali sudut pandang anjeun ngeunaan ieu sareng ngakuan yén usaha média sosial butuh waktos sanajan dina atmosfir tipe 'réaksi AYEUNA'!

    Sabenerna kuring ngan ukur blogging ngeunaan masalah kuring sateuacan maca ieu! Kuring maca deui saatos maca tulisan anjeun sareng ningali yén kuring parantos nyerat - "Jigana bagian HARDEST tina ngarahkeun usaha média sosial nyaéta hoyong hasil langsung dina dunya réspon langsung!" (http://bit.ly/l5Enda).

    Hatur nuhun pikeun pos Douglas! Éta pisan ngaapresiasi!

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.