6 Cara pikeun Maksimalkeun Média Sosial pikeun Pamasaran Acara

acara pamasaran dina média sosial

Nalika kuring ilubiung dina média sosial, kuring sering mendakan kajadian anu kuring henteu sadar yén babaturan, mitra atanapi klien badé. Kuring ngiringan langkung seueur acara tibatan anu kantos dialaman ku acara Facebook, Pengumuman Meetup, sareng sajumlah layanan sanés anu kuring gabung. Infographic ieu ningali kumaha anjeun tiasa nganggo média sosial pikeun promosi acara; milarian terang naon konci pikeun hashtag acara anu épéktip sareng kéngingkeun tip ti para ahli sareng seueur deui.

Ieu mangrupikeun 6 cara pikeun ngungkit média sosial pikeun masarkeun acara salajengna anjeun!

  1. jieun Facebook Acara pikeun ngabagi sareng ngamajukeun acara anjeun.
  2. Hashtag panilitian sareng ngadamel hashtag unik pikeun acara anjeun.
  3. Ngembangkeun sareng ngadistribusikaeun tweet anu tos aya tulisan pikeun urang bagikeun sareng promosikeun dina Twitter. Anggo alat sapertos Jieun akun supados langkung gampil.
  4. nyiptakeun eusi pikeun pasar sareng ngamajukeun acara anjeun online.
  5. Bagikeun sareng tag pidéo sareng poto-poto anu dicandak dina acara éta. Upami Sadérék ngalakukeun éta cukup mimiti, babaturan bakal ngiringan babaturanana anu parantos sumping.
  6. Bagikeun sorotan tina acara dina Instagram jeung tatangkalan anggur kalayan sababaraha hebat.

Pamasaran Acara Média Sosial

Infographic dikembangkeun ku Pusat Konvénsi Lakeshore.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.