Pamakéan média sosial sanés ahli

geek-na-poke.pngAcan deui dinten ayeuna kuring diulem kana sababaraha acara - sacara langsung sareng ngalangkungan webinar - kanggo kapaparinan a ahli média sosial sareng nyandak aranjeunna dina pamasaran média sosial. Nalika kuring marios profilna, inpormasi LinkedIn na, situs sareng blogna, kuring henteu mendakan inpormasi anu penting pikeun ngadukung premis yén aranjeunna ahli média sosial.

média sosial ahli? Leres? Sugan aranjeunna ngagaduhan puluhan rébu pengikut Twitter, ratusan koméntar kana aranjeunna Facebook témbok, sareng kaanggotaan dina belasan jaringan. Sugan sabab aranjeunna a charlatan, hiu atanapi gék.

Naon anu bakal kuring diklasifikasikeun salaku média sosial ahli? Abdi resep daptar Peter Shankman tina kualifikasi sareng diskualifikasi pikeun ahli média sosial. Abdi nambihan - yén upami éta aya hubunganana sareng bisnis - kuring hoyong ningali daptar panjang anu tiasa diukur hasil sareng rujukan dina rupa-rupa perusahaan sareng stratégi.

Naha kuring ngagolongkeun diri salaku ahli? Abdi terang - tapi sanés sabab kuring ngaku ngartos sadayana. Ieu mangrupikeun médium ngora sareng robihna unggal dinten. Éta ngarobih kabiasaan bisnis. Éta ngarobih kabiasaan konsumen. Dasawarsa pangalaman kuring ngembang tina pamasaran langsung sareng pamasaran basis data, pamasaran email, sareng sajabana ngamungkinkeun kuring sacara alami mekar kana status kuring ayeuna.

Kuring henteu ngaku diri kuring ahli kusabab kanyaho kuring ngeunaan média sosial… Kuring ngaku yén kuring ahli kusabab padamelan anu kuring béréskeun pikeun perusahaan ageung sareng alit pikeun ngembangkeun bisnis, nahan sareng ningkatkeun konsumén, sareng ngirangan telepon jasa palanggan ku sacara efektif ngamangpaatkeun média sosial.

Naha kuring ngaku sorangan ahli kusabab padamelan anu ayeuna kuring damel?

  • waktu VP tina platform blogging, urang ngabantuan puluhan usaha ngembangkeun média sosial sareng strategi milarianna pikeun ngajalankeun upaya pamasaran inbound.
  • Kuring gaduh suksés Agénsi Média Anyar sareng sajarah anu mantep pikeun ngabantosan perusahaan ngembangkeun sareng ngaéksekusi stratégi sosialna.
  • Alat integrasi sareng otomatisasi Kuring parantos ngembangkeun di blogging, email, video sareng ruang hapé parantos ngahontal puluhan rébu perusahaan.
  • nu 2 sosial jaringan Abdi ngabantosan ngamimitian sareng neraskeun ngabantosan ngaji.
  • Blog kuring sorangan anu bentang 5+ taun (ditambah sababaraha langkung dina platform anu sanés) nyarios ka média sosial sareng téknologi pamasaran.

HENTEU! Henteu aya anu nyayogikeun kuring salaku ahli.

Kuring nyebut sorangan ahli pikeun tilu alesan:

  1. Usaha milarian ahli, sanés guru sareng geék.
  2. Nelepon sorangan ahli ngajaga diri kana standar anu leuwih luhur sareng ekspektasi sareng perusahaan anu kuring kedah minuhan.
  3. Abdi pas dina hartosna:

Ahli mangrupikeun jalma anu sacara lega dikenal salaku sumber téhnik atanapi kaparigelan anu dipercaya anu fakultas na pikeun nangtoskeun atanapi mutuskeun leres, adil, atanapi bijaksana dipasihan kawenangan sareng status ku babaturanana atanapi masarakat dina domain anu khusus dibédakeun. Ahli, anu langkung umum, nyaéta jalma anu gaduh élmu atanapi kamampuan anu lega dina hiji bidang pendidikan.

Naha kuring langkung pinter tibatan sesa jalma di luar sana? Nope.
Naha kuring terang sadayana ngeunaan média sosial? Nya kantenan henteu.
Naha ahli sanésna salawasna satuju sareng kuring? Sanés kasempetan!
Naha sadayana padamelan kuring parantos suksés? Henteu - tapi seueurna mah.

Kuring percanten yén kuring parantos ngagaduhan kapinteran anu luar biasa pikeun nganalisis prosés bisnis, medium pamasaran, sareng nangtoskeun kumaha téknologi tiasa ngajantenkeun jurang éta. Abdi henteu ngabohong ka klien sareng ngawartosan aranjeunna aranjeunna kedah janten bagian tina média sosial upami aranjeunna hoyong salamet. Kuring bagikeun sareng aranjeunna seueur kasuksésan, sanaos! Mangrupikeun média anu kuring percanten sareng ngarepkeun ningali adopsi massal - sanés sabab tiasa dimanipulasi ku bisnis goréng - tapi kusabab éta tiasa dimanfaatkeun ku usaha hébat.

Kuring yakin média sosial ngahubungkeun usaha kana prospek, ngawangun hubungan anu ningkat antara konsumén sareng perusahaan, ngadorong perusahaan pikeun ningkatkeun palayanan palanggan, ngawangun transparansi, sareng ngadorong kapamimpinan panginten, bakat wirausaha sareng épolusi ... sadayana saé pikeun bisnis.

Sareng éta, réréncangan, milik kuring ahli opini.

PS: Kuring yakin lamun balik cukup jauh dina blog kuring atanapi koméntar dina blog sanés anu kuring parantos robih kana sababaraha jalma anu nyatakeun kaparigelanna nyalira. Ayeuna giliran anjeun. 🙂

10 Komentar

  1. 1

    Kuring manggihan eta metot yén dina dua blog béda kuring maca nilai 'ahli' nyaeta debatable. Dina dua tulisan anu kuring maca sateuacana, éta tersirat pikeun malire (sareng salajengna henteu nyéwa) saha waé anu nganggo istilah 'ahli' salaku bagian tina kualifikasina, tapi anjeun balikkeun sareng nyebatkeun salah sahiji tulisan blog anu sami salaku alesan pikeun nyauran anjeun ahli. , sarta sanggeus citing artikel imply yén anjeun ahli. Janten anu mana? Naha kuring percanten ka anjeun sabab anjeun nganggap diri anjeun ahli sareng nyebatkeun Shankman, atanapi kuring teu malire sadayana anu anjeun carioskeun ti dieu kusabab anjeun nganggap diri anjeun ahli sareng nyebut Shankman? Tong salah sangka, kuring ngahargaan kana sagala anu anjeun laksanakeun, sareng kuring nuturkeun blog anjeun ku kituna kuring écés mendakan nilai dina naon anu anjeun nyarioskeun…

    • 2

      Hi Robert! Kuring sagemblengna ngaku kana kontradiksi - malah hypocrisy - dina bagian abdi di pos ieu. Kuring ngarujuk kana tulisan anu sanés sabab kuring hoyong paguneman diteruskeun ku sudut pandang anu béda. Baheula mah ngajauhan kecap 'ahli'. Nalika kuring terus ngalakukeun langkung seueur padamelan di lapangan, kuring ningali beuki seueur jalma anu nganggo gelar 'ahli média sosial'.

      Kuring mendakan diri kuring dina hiji titik dina karir kuring dimana kuring prihatin yén usaha ditipu ku 'ahli' anu nyatakeun diri tapi usaha terus milarian aranjeunna. Naha kuring terus ningali bisnis angkat ka jalma anu teu gaduh pangalaman atanapi 'kaahlian'? Atawa - naha kuring ngumumkeun sorangan ahli, ngabuktikeun patut kuring, sarta meunang bisnis éta?

      Kaula bade nelepon sorangan ahli ti dieu on kaluar kusabab kaunggulan bisnis. Kitu ogé - Kuring ngahargaan anjeun jeung pamiarsa kuring séjén nahan kuring ka standar luhur!

      Hatur nuhun - Abdi leres-leres ngahargaan koméntar!
      Doug

  2. 3

    Abdi satuju sareng anjeun Douglas. Butuh pangalaman mangtaun-taun kalayan kaluaran anu nguntungkeun (kaasup kagagalan hiji, urang ngan ukur ngitung kumaha naékna saatos kagagalan sapertos kitu éta masih nguntungkeun) pikeun disebut ahli. Ngabogaan rébuan pengikut on Twitter teu nyieun hiji.

  3. 4

    Hi Doug,

    Dina henteu aya disiplin anu sanés kuring ningali seueur perdebatan ngeunaan saha anu ahli, anu henteu sareng naon anu janten kriteria pikeun ngahontal status ahli. Kuring ngarti perhatian sakumaha kuring teuing, geus katempo loba jalma nyebut dirina ahli média sosial tapi teu boga kaahlian marketing pikeun balik babarengan jeung eta. Aranjeunna terang alatna, tapi éta henteu ngajantenkeun aranjeunna ahli dina pamasaran ngagunakeun média sosial salaku saluran.

    Kuring geus marketer pikeun leuwih taun ti kuring paduli ngaku, sarta geus diajar disiplin pamasaran sakuliah sadaya saluran, ngagunakeun sagala jinis taktik, ti ​​strategi pikeun palaksanaan. Nambahkeun média sosial salaku saluran sejen pikeun pamasaran mangrupakeun progression alam jeung hiji, hanjakalna loba marketers geus dipaliré nepi ka ayeuna nalika aranjeunna sadar yen aranjeunna hadé angka barang ieu kaluar.

    Tapi hiji-hijina jalma anu tiasa nyatakeun anjeun ahli nyaéta klien sareng palanggan anjeun. Aranjeunna buktina validates istilah.

  4. 5

    Hi Doug,

    Abdi satuju sareng koméntar anjeun sapinuhna, istilah "ahli" diterapkeun kalayan gampang. Abdi sadar sajumlah jalma anu pasar dirina salaku ahli dina média sosial sareng maok ide sareng strategi panulis sanés sareng nyebat aranjeunna sorangan. Abdi nuju dina prosés ayeuna nyiptakeun sareng ngawangun strategi sosial pikeun salah sahiji nagara golongan real estate panggedéna sareng éta mangrupikeun pambuka mata nyata pikeun kuring. Kuring satuju sareng Deborah dina koméntar na, ngan ukur klien sareng palanggan anu tiasa makuta anjeun kalayan tag ahli. Abdi masih diajar seueur pisan sareng kuring sanés ahli, tapi kuring nuju damel. artikel hébat

  5. 6

    Grrrrrrrrrrrrrrrr.. Naha urang malah kudu ngadéklarasikeun ahli - Kuring teu meunang sakabeh debat. Bantering jeung ngabahas eta nyokot jauh tina énergi dina kahirupan. Naha éta leres-leres ngagunakeun énergi?

    • 7

      Patrick,

      Kuring condong satuju sareng anjeun. Kuring sok ngarasa aneh ngamajukeun diri sorangan kalayan gelar sapertos 'ahli'. Nanging, kanyataanna usaha milarian 'ahli' sareng ngan ukur anu nganggo judul anu bakal dipendakan.

      Cheers!
      Doug

  6. 8

    Dina terang anjeun sareng damel sareng anjeun dina rupa-rupa proyék, kuring tiasa nyarios yén kuring sepenuh hati ngadukung anjeun ngarujuk kana diri anjeun salaku ahli. Sakumaha anjeun nyarios, judulna asalna tina kasuksésan anjeun ogé kagagalan anjeun sapertos anu dinyatakeun ku David dina koméntar anu munggaran. Panginten janten lami sareng anjeun, tapi kuring terang yén nalika kuring gaduh patarosan ngeunaan hal anu aya hubunganana sareng téknologi sareng média sosial kuring bakal nampi jawaban dumasar kana pangalaman, pangaweruh sareng kapercayaan. Éta anu kuring milarian dina ahli dina sagala topik atanapi industri.

  7. 9

    Doug, ieu mangrupikeun tulisan anu saé pikeun sababaraha alesan.

    1. Ieu langsung jeung ka titik: Taya BS Abdi resep skipping nu appetizers jeung meunang ka kursus utama.
    2. Ieu tepat: Sakur geek bisa angka kaluar kumaha carana tweak média sosial, tapi ahli ngahasilkeun bisnis (alias "garis handap").
    3. Jujur: Kami ngajalajah wates anyar di dieu anu aya dina fluks sareng robih gancang. Ahli anu nyata nyaéta jalma anu percaya diri tapi cukup rendah diri pikeun jujur ​​​​sareng nyarios, "Kuring henteu terang", teras mendakan jawaban, tibatan pura-pura terang sadayana.

    Hade! Dibagikeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.