15% Anggo Média Sosial pikeun Milarian Usaha Lokal

balihoo

Naha anjeun terang 15 persén konsumén nganggo situs jejaring sosial kanggo milarian usaha lokal? Seueur teuing perusahaan anu kaleungitan kasempetan pikeun ngembangkeun komunitasna nyalira dina média sosial, ngabantosan numuwuhkeun otoritas sareng kasadaranna dina jaringan jalma anu paling resep kana produk sareng jasa na. Malah anu terang kasempetan éta masih kénéh berjuang pikeun ngajalankeunana.

Kami parantos ngabahas Pakakas otomatisasi pamasaran lokal Balihoo dina blog sateuacanna. Aranjeunna nembé ngaluarkeun infographic ieu sareng kanyataan média sosial unggal bisnis kedah waspada.

Sosial-Média-Infographic

One comment

  1. 1

    Judul infographic ieu leungit kecap "Ngan". Barina ogé ku ngabandingkeun 11% konsumén masih nganggo halaman konéng cetak. Média sosial sanés tempat sasarengan milarian lokal (sahenteuna, henteu).

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.