Pancing di sajuta Situ

mancing2.pngDinten anu sanés kuring nuju tuang siang sareng sakumpulan jalma anu utamina damel di agénsi iklan, perusahaan pr sareng pamasaran. 

Douglas Karr, Pangadeg nu Martech Zone, nuju nyarios ka kelompok ngeunaan média sosial sareng 'kagunaan salaku alat marketing. Salah sahiji hal anu anjeunna nyarioskeun leres-leres ngaganggu kuring.  

Kuring badé nyatakeun deui ... Doug nyarios yén iklan biasana saderhana, anjeun gaduh sababaraha medium ageung (Print, TV, Radio) anu mésér sareng anu kedah anjeun lakukeun nyaéta milarian persentase tina anggaran masing-masing. . Anjeun dasarna fishing pikeun konsumén di sagara

kiwari kalayan média sosial, pamasaran mobile, blog, jaringan sosial sareng sadaya alat komunikasi anu sanés anu sanés anjeun henteu ngala lauk di lautan. 

Pemasar ayeuna gaduh jutaan situ ngala lauk. Sapertos mancing, anjeun tiasa nyéépkeun waktos anjeun sareng usaha dina sadaya tempat anu salah. Ogé, sapertos mancing, anjeun kedah milari medium (situ) anu cocog pikeun anjeun sareng museurkeun kana tujuanana.

Teu sangka ieu analogi anu hadé pikeun pamasaran di dunya ayeuna. Pamasaran online sareng média sosial parantos ngahasilkeun pergeseran anu mendasar dina cara konsumen ngarepkeun komunikasi. 

Naha perusahaan anjeun masih nyobian ngala lauk di sagara?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.