4 Strategi Usaha Anjeun Kedah Dieksekusi Ngagunakeun Média Sosial

bisnis média sosial

Aya seueur paguneman ngeunaan pangaruh atanapi kurangna pangaruh média sosial dina bisnis B2C sareng B2B. Kaseueuranana diremehkeun kusabab kasusah dina atribusi analytics, tapi teu aya diragukeun yén jalma ngagunakeun jaringan sosial pikeun nalungtik sareng mendakan jasa sareng solusi. Teu percanten ka abdi? Didatangan Facebook ayeuna sareng kotektak pikeun jalma anu naroskeun saran sosial. Kuring ningali aranjeunna ampir unggal dinten. Nyatana, Konsumén 71% langkung condong mésér dumasar kana rujukan média sosial.

Kalayan kematangan média sosial dina bisnis sababaraha taun ka pengker, seueur organisasi B2B sadar yén nilai saleresna anu tiasa disayogikeun. Naha anjeun nganggo média sosial pikeun ngabantosan ngajual produk langsung atanapi nganggo éta salaku salah sahiji prosés generasi kalungguhan anjeun, nyandak pendekatan anu direncanakeun anu lengkep ngahijikeun média sosial kana strategi pemasaran anjeun sadayana bakal masihan anjeun kasempetan pangsaéna ngahasilkeun bisnis anyar. Stephen Tamlin, Cabang Éropah

Naon 4 Stratégi Média Sosial Kedah Usaha anjeun Dieksekusi?

  1. dengekeun - Mantau média sosial pikeun ngaréspon prospek sareng konsumén online mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun nyiptakeun hubungan anu dipercaya sareng aranjeunna. Éta henteu kedah terbatas pikeun aranjeunna nyarios langsung ka anjeun, ogé. Anjeun kedah ngupingkeun naon waé sebutan nami pagawé anjeun, mérek anjeun, sareng nami produk anjeun. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaréspon patarosan anu aya hubunganana sareng penjualan, ngajagi reputasi online anjeun, sareng nuwuhkeun kayakinan sareng prospek anjeun sareng konsumén yén anjeun jinis perusahaan anu paduli sareng ngupingkeun. 36% pemasar parantos kéngingkeun palanggan dina #Twitter
  2. learning - 52% pamilik bisnis parantos mendakan konsuménna dina #Facebook sareng 43% pamilik usaha parantos mendakan konsuménna dina #LinkedIn. Ku gabung ka komunitas-komunitas éta, anjeun tiasa ngupingkeun pamimpin industri, calon nasabah, sareng konsumén anjeun nyalira nyarioskeun naon masalah konci dina industri anjeun. Ieu bakal ngabantosan perusahaan anjeun dina ngembangkeun strategi jangka panjang pikeun bersaing dina industri éta.
  3. Ngalakonan - Upami anjeun ngan ukur nyarios nalika nyarios, atanapi nalika aya kasempetan penjualan - anjeun kaleungitan nyayogikeun média sosial ku sawangan kana jenis perusahaan naon anjeun. Ngatur eusi sareng ngabagi artikel anu dipikaresep ku prospek anjeun sareng konsumén bakal ngabantosan ngawangun kapercayaan sareng otoritas sareng aranjeunna. Nulungan palanggan anjeun janten suksés bakal mastikeun kasuksésan anjeun, sanés ngan ukur milik aranjeunna!
  4. promosi - Tumuh jangkauan anjeun, jaringan anjeun, sareng ngamajukeun produk sareng jasa anjeun kedah salaku bagian tina strategi média sosial saimbang. Anjeun henteu teras-terasan hoyong promosi diri, tapi anjeun ogé henteu kedah ngaleungitkeun kasempetan éta online. Langkung 40% padamel anu parantos nutup dua dugi ka lima transaksi kumargi Media Sosial

Média Sosial pikeun Usaha

2 Komentar

  1. 1

    Amazing article Douglas! These tips you have given must be applied when advertising your business online. Posting is not enough. Listening to your audience and engaging with them is important so that you will be able to know their interests. If you know their interest, you will be able to identify your targeted customers. Most marketers have a successful business because of the customers that they have found through social media. Thank you for this very informative post!

  2. 2

    Definitely will execute these things. I mean, I’ve been using social media as part of my marketing campaign and with the right strategies for it, so far, it’s been doing great for the business. But I don’t limit myself so this post of yours can really help me a lot to do better in this kind of strategy.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.