Média Sosial pikeun Startups: Peluncuran, Distribusi, Buzz sareng Bucks

ngamimitian média sosial

Kami bagikeun daptar anu cukup komprehensif ngeunaan 40+ situs kanggo ngamajukeun ngamimitian anjeun yén anjeun kedah parios (sareng parios) nalika anjeun ngarencanakeun ngaluncurkeun ngamimitian anjeun nyalira.

Masih aya seueur buzz ngeunaan ngagunakeun média sosial pikeun nyebarkeun ngeunaan ngamimitian anjeun. Sareng teras teras aya sababaraha pamendak anu ngahibur sareng aslina dina ngagunakeunana. Ieu infographic ti Udemy nunjukkeun kumaha anjeun - salaku ngamimitian - tiasa ngungkit pamasaran média sosial salaku alat pikeun ngembangkeun bisnis anjeun sareng naha anjeun panginten hoyong nanem modal dina sababaraha latihan média sosial pikeun gancang.

Hiji konci anu leungit di dieu nyaéta pra-peluncuran. Upami anjeun badé masarkeun ngamimitian anjeun ngalangkungan média sosial, kuring leres-leres ngadorong anjeun gaduh program pra-peluncuran sareng pangguna béta pikeun ngabantosan ngawangun buzz sakitar ngamimitian anjeun ogé kéngingkeun umpan balik anu luar biasa.

Kami parantos ngerjakeun CircuPress salami sataun ayeuna sareng éta masih mimiti ngora sanaos ngagaduhan langkung ti 1,500 instalasi. Umpan balik anu kami tampi ti pangguna luar biasa sareng urang teraskeun nyaring jasa, skala infrastruktur sareng nyiapkeun peluncuran anu langkung ageung. Nanging, kami moal ngirangan seueur waktos sareng artos dina peluncuran éta dugi kami terang yén layanan na optimal - kalayan pangalaman sareng prasarana pangguna.

Salah sahiji konci hébat anu aranjeunna diasah nyaéta ngadangukeun tanggapan anu anjeun kéngingkeun ngeunaan platform anjeun. Kami sering ningali hubungan antara naon anu ngamimitian anu aranjeunna lakukeun ngalawan naon anu ngaapresiasi ku pangguna. Fokus kana kauntungan anu disayogikeun ku pangguna ku eupan balik mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajelaskeun merek anu anjeun hirupkeun.

Tip nasihat anu terakhir nyaéta pikeun mastikeun anjeun gaduh program advokasi atanapi apiliasi pikeun sumebar, naon anu disebat infographic, kecap tina klik. Seueur anu ngamimitian ningali éta salaku hal anu bakal dilakukeun engké saatos peluncuran, tapi urang leres-leres ngadorong yén klien kami ngalakukeun éta salaku bagian tina peluncuran. Ngawangun seueur alat éta engkéna sesah, utamina upami aranjeunna kedah dilebetkeun kana aplikasi inti anjeun.

Mimitian Marketing Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.