Média Sosial pikeun Mikir Karir

karir média sosial

Acara radio kamari sareng Austin sareng Jeffrey ti Orabrush mangrupikeun paguneman anu endah sareng hiji bagian na museur kana pendidikan. Jeffrey lulus ti Universitas Brigham Young sareng ngajelaskeun pendidikan anjeunna disayogikeun di luar kelas dina pamasaran Internét. Éta jelas dibayar - karyana dina Orabrush teu aya anu luar biasa.

Infographic anyar ieu ti Voltier Kreatif fokus kana média sosial pikeun karir anu dipikiran:

Jelas yén interaksi média sosial ku bisnis di dieu tetep. Kalayan 79% perusahaan ayeuna ngagunakeun sababaraha aspék média sosial, jaman anyar dina hubungan konsumen-bisnis parantos dimimitian. Éta kalungguhan stratégi sosial perusahaan pikeun ngatur sareng ngabina hubungan ieu online. Nalika bentuk komunikasi anyar ieu parantos asak, maka bakal janten stratégi sosial anu proaktif sareng inovatif anu bakal unggul, sedengkeun anu stagnate tiasa digentos ku otomatisasi atanapi ningali jabatanana dibatalkeun.

Média Sosial Pikeun Karir Anu Mikir

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.