Statistik Tumuwuh Media Sosial Ngalangkungan 2015

média sosial

Search Engine Journal ngembangkeun versi taunan katilu tina hiji infographic dina kamekaran terasna média sosial, Nyayogikeun statistik dina unggal jaringan sosial dugi ka 2015. Éta dibuka ku cutatan ieu ti Gary Vaynerchuk.

Nalika kuring nguping jalma debat ROI média sosial? Éta ngajantenkeun kuring émut kunaon seueur bisnis gagal. Kaseueuran bisnis henteu maén marathon. Aranjeunna nuju maén sprint. Aranjeunna henteu hariwang ngeunaan nilai hirup sareng ingetan. Aranjeunna hariwang ngeunaan tujuan jangka pondok. Gary Vaynerchuk

Abdi kipas tina Gary V, tapi kuring henteu percanten kutipan éta akurat, ogé henteu ngeruk. Kuring terang heula panangan tantangan pikeun duanana usaha sareng berinteraksi via média sosial. Abdi hariwang ngeunaan nilai hirupna klien kami sareng ingetan aranjeunna. Kami henteu ngatur ayana média sosial urang sacara sampurna, sareng kami perusahaan média énggal!

Kuring henteu acan lebet kana bisnis dimana pagawé nangtung teu ngalakukeun nanaon tibatan tina kalibet online langkung jero sareng prospek sareng klien. Nalika urang damel sareng klien sareng nyayogikeun aranjeunna eupan balik kana ningkatkeun panggunaan média sosial, urang ningali tangtangan anu dipikagaduh ku aranjeunna.

  • Seueur usaha henteu ngagaduhan méwah investasi dina alat sareng tanaga mumpuni pikeun ngoperasikeun média sosialna. Tip sapertos ngaoptimalkeun apdet sosial dumasar kana kanal sareng ngiringan sadidinten atanapi ngan saukur teu kahontal.
  • Usaha anu ditantang kalayan ngaleutikan margina kauntungan sareng ningkat persaingan dina industri na. Éta henteu kajantenan sabab aranjeunna henteu ngaoptimalkeun pembaruan Facebook. Strategi jangka panjang henteu janten masalah pisan nalika anjeun peryogi petunjuk ayeuna pikeun ngajaga lampu.
  • Usaha anu kurang nu strategi jeung latihan sumberdaya pikeun ngadidik pagawéna dina nerapkeun strategi média sosial anu suksés. Kami ngembangkeun program-program éta, tapi henteu sadayana sanggup nanggung investasi. Kuring satuju sareng Gary V éta henteu nanem modal tiasa ngejah kiamat pikeun perusahaan jangka panjang sareng yén investasi bakal lunas. Tapi kaseueuran bisnis sareng padamelna aya di tengah-tengah ayeuna.

Perusahaan anu anyar diluncurkeun sering nguntungkeun média sosial. Éta didaptarkeun salaku bagian tina DNAna ti dinten aranjeunna ngaluncurkeun bisnis. Nyatana, bisnisna bahkan mungkin ngabeledug online sabab éta adopter mimiti. Éta sanés mayoritas usaha, sanaos. Kaseueuran perusahaan mangrupikeun firma warisan anu ngagaduhan strategi penjualan sareng pamasaran anu suksés dina sababaraha taun - sareng média sosial sanés bagian tina campuran éta.

Abdi resep nyarios ka bisnis tradisional, warisan. Nyatana, kuring ngan ukur ngalakukeun presentasi inti sareng pamimpin bisnis ti perusahaan keuangan sareng énergi. Kuring henteu nyempad aranjeunna pikeun janten pamikir jangka pondok - henteu. Anu kuring lakukeun, tibatan, nyaéta dialog jujur ​​ngeunaan paripolah konsumen sareng pembeli bisnis anu meryogikeun aranjeunna adaptasi.

Salah sahiji cara mikirkeun média sosial nyaéta ngabandingkeun kana penjualan sareng pamasaran tradisional. Upami aya konperénsi industri tempat prospek anjeun ramé, bisnis anjeun bakal nanem modal di kios sareng ngintunkeun tim terkuat anjeun ka acara éta. Tim pamasaran anjeun bakal kerja keras nyayogikeun jaminan anu diperyogikeun sareng mérek stasiun anjeun pikeun mikat anu ngalangkung.

Dina acara éta, tim penjualan anjeun bakal kalibet dina paguneman anu bermakna sareng konsumén sareng prospek. Aranjeunna bakal nanganan patarosan dasar ti hadirin anu panasaran. Aranjeunna kukituna jaringan intensif pikeun maksimalkeun pungsi waktos sareng ngahontal kana acara éta. Sareng aranjeunna bakal ngundang kamungkinan prospek pikeun paguneman langkung jero ngeunaan inuman sareng tuang tuang.

Henteu paduli jinis acara, mamang propésional penjualan anjeun ngan ukur bakal nangtung di sana ngantosan aya anu naroskeun aranjeunna, atanapi luncat kaluar dina unggal prospek pikeun ngulang tawaran deui-deui. Kasempetan anu sami aya dina média sosial. Tapi média sosial nyayogikeun konperénsi industri global anu buleud sataun, dijalankeun unggal jam unggal dinten.

Tina 3 milyar pangguna internét sacara global, 2.1 milyar gaduh akun média sosial kalayan 1.7 milyar pangguna aktip

Palanggan anjeun aya. Prospék anjeun aya. Panilitian anu duanana ditéang aya di dinya. Sareng pesaing anjeun aya. Ampir unggal perjalanan pelanggan ngalebetkeun média sosial, tina kasadaran ngalangkungan konversi, ayeuna. Ngenalkeun yén mangrupikeun konci pikeun bisnis investasi dina ayana média sosial anu ningkat, adaptasi sareng tantangan anu dicandak sareng nyoko kana strategi anu ningkatkeun hasil bisnis.

Kieu tingali kana kamekaran terasna média sosial, sadunya, dugi ka 2015:

Tumuwuh Media Sosial dugi ka 2015

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.