Gagasan Eusi Média Sosial pikeun Liburan

kampanye liburan média sosial

Ieu usum na upami anjeun teu ngarencanakeun tulisan média sosial liburan anjeun, ieu mangrupikeun infographic anu saé tina MDG Advertising pikeun masihan anjeun sababaraha ide, Pamasaran Liburan 2016: 7 Gagasan Segar pikeun Pébruari Media Sosial Liburan anjeun. Ieu aya tujuh ideu unik anu tiasa nyiptakeun kreativitas anjeun sareng narik perhatian sababaraha mérek anjeun nalika anjeun paling meryogikeun!

ti

  1. Ngadamel Pidéo Liburan-Tema 360 °: Facebook sareng Youtube ayeuna ngadukung 360 format pidéo sareng kaméra na turun harga! Babaturan anu saé kuring nembé ngagaleuh éta Samsung Gear 360 Real 360 ° Resolusi Tinggi Kaméra VR sareng leres-leres resepna.
  2. Ngembangkeun Custom Snapchat Geofilter: Geofilter Paménta disayogikeun salaku pilihan Snapchat dina daérah fisik anu parantos ditangtoskeun. Aranjeunna cara anu pikaresepeun pikeun konsumén pikeun nyebarkeun yén aranjeunna berinteraksi sareng mérek anjeun sareng saé pikeun pamasaran kecap-di-mulut dina Snapchat.
  3. Pasang Kupon Liburan Anu Ngaleungitkeun: Snapchat sareng Instagram Stories ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun tulisan anu waktuna kadaluarsana, nyiptakeun kaparigelan sareng ngajaga urang balik deui ... panginten unggal dinten dugi ka Natal.
  4. Anggo Pinterest Rich Rich kanggo Ideu Kado Liburan: Pin euyeub ngamungkinkeun para pemasar ngalebetkeun inpormasi tambihan sapertos unduhan sareng tautan produk.
  5. Ngagaduhan Liburan Twitter-Bertema Chat: Naha henteu rame sareng nyayogikeun sababaraha tautan anu endah pikeun ideu kado liburan ku Ngobrol Twitter? Parios tulisan ieu ti panyangga dina kumaha.
  6. Paméré Idé Hadiah dina Instagram Carousel Ads: Puterkeun 3 ka 5 poto resolusi luhur dina hiji Instagram Carousel anu ngakibatkeun pengikut anjeun liwat kana pameseran!
  7. Inspirasi ku Facebook Live Charity Stream: Indit hirup ku Facebook sareng mere ilham batur dina usum masihan ieu!

Gagasan Liburan Média Sosial

ir?t=payraisecalcu 20&l=am2&o=1&a=B01D9LVL3G

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.