Rock Media Sosial dina 30 Menit Sapoé

média sosial 30 menit strategi otomatis

Urang saéna seueur pisan nuturkeun média sosial sareng urang bagikeun sareng ngaréspon sakilo pamirsa dina média sosial anu béda. Kami tim leutik, ngan sakedik jalma, tapi kuring pikir urang ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngabantosan pamiarsa urang sadidinten sareng ngaréspon tepat waktos ka aranjeunna. Éta nyarios ... upami anu urang lakukeun nyaéta ngawaskeun, ngaréspon sareng ngabagi dina média sosial sadidinten kuring henteu yakin kami bakal ngalaksanakeun padamelan anu dipikahoyong ku klien kami! Sareng aranjeunna pamustunganana mayar tagihan di dieu.

Kami ngalakukeun éta ku ngamangpaatkeun kumpulan pakakas anu hébat. Éta salah sahiji alesan kunaon kuring resep nulis blog ieu. Kapendakan alat-alat murah anu ngabantosan perusahaan urang ngawas, ngaréspon sareng ngagedekeun pemirsa mangrupikeun konci pikeun pamasaran sareng kasuksésan média sosial urang.

Strategi média sosial anu unggul nyaéta ngeunaan digawé langkung pinter, henteu langkung sesah. Kacuali anjeun perusahaan tingkat perusahaan, sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun leres-leres ngadukung média sosial anjeun 30 menit sapoé. Kalayan alat otomatis sapertos Pardot kanggo ngurus seueur waktos anu nyéépkeun waktos sareng tugas-tugas anu berulang, anu anjeun peryogikeun nyaéta rencana harian anu jelas sareng sababaraha disiplin diri. Tina infographic Pardot ieu di handap, Rock Media Sosial dina 30 Menit Sapoé.

30 Rencana Média Sosial Menit

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.