Ngeureunkeun Bailing, Hayu urang Investasi dina Kasempetan

miceun artosUrang Amerika benci éléh perang, jaman. Dina hiji pandangan, industri otomotif anu maot mangrupikeun perang anu urang pikir urang bakal éléh. Kuring henteu percanten kami kaleungitan nanaon, kuring yakin kami nuju maju. Pakasaban ngalih ka luar negeri sok disada parah, tapi masarakat sok teu maliré yén urang nyiptakeun padamelan énggal di dieu di bangsa ieu anu henteu kantos nguping.

Abdi conto hirup kieu. Énggal kaluar tina Angkatan Laut, padamelan munggaran kuring nyaéta tukang listrik di koran. Kuring cicing di industri koran salami dasawarsa sateuacan kuring diusir, sareng kuring salamina bersyukur. Kuring heran naon anu bakal kajadian upami atasan kuring diikat kaluar sareng henteu kedah robih. Naha kuring bakal tetep sangsara dina industri anu sakarat?

Pariksa Posisi Média Sosial éta kabuka at HP. Aranjeunna nuju milarian anu gaduh catetan blogging anu parantos kabuktosan, kanyaho ngeunaan wiki jeung Twitter. Aranjeunna hoyong ngarobih pengetahuan jalma éta sareng ngembangkeun Indikator Kinerja Key pikeun bisnis pikeun ngawas strategi média sosialna.

Pabrikan komputer ngalih di luar negeri sababaraha taun ka pengker… naha jalma-jalma anu kaleungitan padamelan di luar negeri milari hadiah ti Pamaréntah AS? Henteu, aranjeunna ngalih arah sareng ngahurungkeun bakatna ti desain sareng manufaktur sareng ngalih kana startup wirausaha sareng akal dina Internét.

Upami bangsa urang (sareng anu sanésna) hoyong tetep aya dina payuneun ngamangpaatkeun téknologi, maka urang kedah teras-terasan ningali ka hareup. Kami parantos ngalaksanakeun mobil… parios éta tina daptar sareng ngantepkeun éta ngalih ka nagara anu lapar nyandakana. Samentawis éta, karyawan industri mobil urang kedah ningali kana tantangan salajengna sapertos rékayasa sareng ngawangun sumber énergi alternatip.

Pikeun pamasar sakola, parantos waktuna ngalih ti sadayana! Ngawitan ngadidik diri sareng klien anjeun dina kasempetan salajengna - blogging, manajemén reputasi sareng média sosial aya di dieu - aranjeunna henteu caket caket dieu. Waktosna kanggo ngarobih, sateuacan anjeun ngantunkeun ngantunkeun bailout.

Dina catetan, kudos ka HP pikeun ngantisipasi perluna ngembangkeun strategi média sosial internal!

2 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Abdi henteu tiasa satuju deui. Sigana mah aya sababaraha tempat/jalma nu teu daek robah jeung adaptasi sakumaha masyarakat urang robah ku teknologi. Jigana Indiana mangrupakeun conto alus ngeunaan éta, jadi loba program pamaréntah geus fokus kana nahan sarta nyieun gawean manufaktur, bari maranéhna teu malire kamungkinan yén Indiana bisa jadi hotbed pikeun kamajuan téhnologis.

    Adam

  2. 2

    Ogé nempatkeun Doug - euweuh cara hadé pikeun stifle kreativitas sarta inovasi ti ganjaran downswings pasar (teu nyebut kaputusan bisnis goréng) kalawan handouts pamaréntah.

    MAB

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.