Ngagunakeun Média Sosial pikeun Generasi Diterangkeun

média sosial generasi kalungguhan

Infographic ieu ngagaduhan sababaraha stats anu hébat tapi saur kuring mah éta évaluasi jero tina total pangaruh média sosial. Hiji conto nyaéta pangaruh média sosial kana hasil mesin pencari. Upami anjeun ngagaduhan kontén anu saé anu dibagi saéna sacara sosial, kamungkinan langkung seueur jalma anu nyebut eusi anjeun dina kontén anu relevan naék na; hasilna, pangkat anjeun sacara substansial tiasa ningkatkeun. Janten, nalika optimasi mesin pencari tiasa janten konci pikeun generasi pamimpin - anjeun moal tiasa ngagaduhan réngking anu hébat tanpa ayana média sosial anu padet.

Naha anjeun terang yén 72% pemasar B2C parantos kéngingkeun palanggan ngalangkungan Facebook? Atanapi B2B marketer parantos mendakan LinkedIn 277% langkung épéktip tibatan Facebook atanapi Twitter pikeun kéngingkeun palanggan énggal? Dina infographic ieu kami bakal nunjukkeun kumaha pemasar nganggo média sosial pikeun kéngingkeun palanggan énggal sareng kumaha anjeun tiasa!

Ngabagikeun kontén, ngajadwalkeun acara, sareng ngayakeun kontes tiasa langsung nyababkeun perusahaan anjeun ... tapi ayana média sosial anu padet ngawangun otoritas, kapercayaan sareng pamustunganana bakal ngabantosan jalma éta pikeun mutuskeun nol momen bebeneran.

infographic_leadgeneration

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.