Anu jahat ngabohong yén Gurus Média Sosial Nganyam

Depositphotos 33207643 s

Ieu ngagorowok. Bohong, bohong, bohong. Abdi bosen pisan ngadangu sadaya omongan anu média sosial 'guru' nyarios ka klien. Tadi wengi abdi tumaros a Twitter Dijelaskeun latihan sareng Linda Fitzgerald sareng kelompokna, Affiliated Women International. Grup ieu diwangun ku awéwé bisnis anu berpengalaman sareng kuat. Dina kecap aranjeunna:

Visi kami pikeun "memberdayakan awéwé di sakumna dunya". Misi pikeun ngeuyeuban, ngadorong, sareng ngalengkepan awéwé ku cara anu ngarah ka pemberdayaan.

Pikeun satengah mimiti rapat, kuring kedah ngaleungitkeun sababaraha kabohongan anu didugikeun ku kelompok. Ieu sanés mimitina. Éta ngabutuhkeun kuring pikeun nyandak sadayana mundur deui sareng leres-leres nenangkeun aranjeunna. Média sosial tiasa nyingsieunan, tapi henteu kedah kitu.

Situs média sosial henteu nganggo buku petunjuk.

Alesanna nyaéta unggal jalma ngukur manpaat, tujuan, resep sareng henteu resep béda-béda. Média sosial nguatkeun pangguna ... anjeun tiasa maca atanapi henteu maca, nuturkeun atanapi unfollow, langganan atanapi langganan, gabung atanapi angkat ... terserah anjeun. Henteu dugi ka sababaraha jelema anu nyarios dirina salaku industri ahli tapi henteu kantos ngaéksekusi strategi branding sareng pamasaran jangka panjang dina hirupna.

  • Entong ngawartosan kuring henteu kedah nganggo pesen langsung otomatis dina Twitter. Kuring parantos nambihan langkung tina 500 palanggan kana RSS feed blog abdi. Kuring gaduh langkung ti 30,000 pengikut dina Twitter. Jalma-jalma henteu ngiringan nuturkeun karena DM otomatis. Abdi henteu paduli upami anjeun henteu resep. Anjeun teu kedah nuturkeun kuring. Atanapi ngan saukur milih kaluar ti aranjeunna!
  • Entong ngawartosan kuring henteu tiasa ngajual dina blog abdi. Abdi tiasa sareng ngajual dina blog abdi. Tangtosna kuring ngarobih kecap-kecap kuring sareng kéngingkeun hasil anu pangsaéna nalika kuring ngajual lemes sareng ngabuktikeun otoritas sareng kaahlian kuring heula. Abdi terang naon anu kuring lakukeun. Di perusahaan kuring, blog abdi gaduh pangseueurna konversi ti salah sahiji padamelna.
  • Entong ngawartosan kuring kedah nyebarkeun pidéo dina Youtube. Kuring ngalakukeun pidéo pikeun nyayogikeun sababaraha wawasan pribadi kana kapribadian kuring sareng supados jalma kenal kuring sacara visual, sanés ngan ukur dina téks. Jigana penting, tapi éta lain konci pikeun kasuksesan kuring. Abdi langkung resep palanggan anu teu raoseun kana pidéo nyingkahanana tibatan ngalakukeun padamelan anu goréng.
  • Entong ngawartosan kuring henteu ngiklankeun ... dimana-mana. Kuring gaduh blog anu suksés kalayan rébuan pengunjung sapoé, rébuan palanggan, rébuan pengikut, sareng kuring nuju ngadongéng (hiji dina Konperénsi Internasional anu badé sumping di Las Vegas ... langkung seueur ngeunaan éta geuwat), gigs konsultasi, kasempetan program, sareng Abdi dina dewan 2 ngamimitian. Garis dobel sakedik dina postingan kuring henteu sigana nahan kuring. Abdi moal nyungkeun hapunten pikeun ngahasilkeun sababaraha ratus dolar sabulan pikeun saratus + jam anu kuring pasang dina minggu rata-rata.
  • Entong ngawartosan kuring kedah ilubiung dina paguneman dina Facebook. Abdi henteu paduli upami anjeun kéngingkeun bisnis dina Facebook. Abdi nyobian. Abdi henteu. Janten upami kuring ngajadikeun otomatis eupan tina blog sareng Twitter kuring di dinya sareng login sabulan sakali, éta cukup pikeun kuring. Facebook mangrupikeun versi AOL 20… atanapi MySpace 3.0… yakin éta ngagaduhan nomer sareng kamekaranana ... tapi bakal aya anu langkung saé anu sumping. Éta sababna kuring resep kana wéb. Kuring moal Gamble sadaya patalimarga, jaringan sareng hubungan kuring dina jaringan sosial… Kuring bakal tetep kana blog kuring anu kuring gaduh / ngaji / langsung / cadangan / monitor hatur nuhun pisan.
  • Entong ngawartosan kuring henteu tiasa ngirim email nganggo hiji gambar ageung sareng teu aya téks dina kampanye pamasaran email kuring. Kuring tumaros sareng ngagaduhan tingkat réspon pangluhurna tina kampanye kami. Ngalangkunganana.
  • Entong ngawartosan kuring henteu kedah cuss Kuring ngahindar kutukan sacara online sabisa-bisa sabab kuring ngarasa siga teu hormat ka pemirsa kuring. Tapi éta rék cuss, kutuk jauh! Kuring henteu kedah maca éta (sanaos kuring maca sababaraha situs suksés anu maca). Kuring ngan saukur milih henteu.

Upami anjeun hoyong ngajalankeun anjeun Ngahasilkeun Artos Gancang skéma dina Twitter. Udag! Upami anjeun nguntungkeun tina éta, saé pikeun anjeun. (Kuring moal nuturkeun anjeun atanapi masihan perhatian ka anjeun.) Upami anjeun hoyong milarian hook-up salajengna dina Facebook, milari éta. Upami anjeun hoyong anggo Twitter salaku Search Engine, Udag! Kuring nganggona sapertos ticker berita ... Abdi resep ngacak tautan, ngiringan paguneman, ngabantosan batur, atanapi ngan ukur nyobian ngajalankeun lalu lintas kana blog kuring. Kantunkeun abdi nyalira! Abdi tiasa ngagunakeunana kumaha kuring hoyong!

Nalika anjeun ngiringan presentasi, maca blog, niténan webinar sareng sababaraha guru mimiti nyarioskeun twetiquette, sareng naon anu anjeun kedah atanapi henteu kedah lakukeun ... rasio pengikut anjeun ka jalma anu anjeun nuturkeun, sareng sajabana, lumpat ka panto ... entong leumpang. Ieu gurus teu gaduh ideu naon bisnis anjeun, naon industri anjeun, naon persaingan anjeun, gaya anjeun ngajual, kumaha anjeun nempatkeun produk anjeun atanapi naon kapribadian anjeun. Kumaha carana aranjeunna tiasa bisa jadi ngawartosan anjeun kumaha ngagunakeun média sosial ?!

Kuring bagikeun sareng strategi pamirsa anu kuring parantos nyobian, kumaha ngukur hasilna jeung naon anu hasil / naon anu henteu. Kuring ngajelaskeun fungsionalitas sareng fitur pakakas anu aranjeunna anggo. Kuring ngadorong palanggan sareng pamirsa kuring pikeun ékspérimén. Kuring ngadorong pikeun ngukur. Kuring ngadorong aranjeunna pikeun nempatkeun usaha anu cukup pikeun anjeun yakin kana naha atanapi henteu éta média anu saé pikeun anjeun. Naon anu tiasa dianggo pikeun kuring panginten henteu tiasa dianggo pikeun anjeun ... sareng sabalikna.

Média sosial teu ngagaduhan buku aturan.

nyieun Anjeun aturan nalika anjeun angkat ... pastikeun pikeun ngukur sakumaha anjeun angkat. Anjeun tiasa nyéépkeun seueur waktos ngudag objék ngagurilap kalayan henteu aya modal pikeun nanem modal.

38 Komentar

  1. 1

    Abdi resep pesen anu langkung ageung anu dipasang dina postingan anjeun di dieu, nyaéta yén teu aya aturan. Atanapi, upami aya "aturan" anu kadang ngalanggarnana tiasa langkung suksés tibatan nuturkeun aranjeunna.

    Kuring ngagem pesen pikeun ngajalin jalur anyar, sanés janten pemasar domba.

  2. 2

    P: Naon bedana aturan sareng ideu anu saé?

    J: Aturan mangrupikeun hal anu disiapkeun ku jalma. Gagasan anu saé mangrupikeun kauntungan pikeun seueur jalmi, bahkan bahkan dulur.

    Doug leres leres: teu aya aturan pikeun média sosial. Dunya aturan teu aya dina offline, tapi teu aya jalma awam, pulisi atanapi hakim anu patroli ruang maya.

    Nanging, aya ideu anu saé sareng ideu anu parah pisan. Conto ideu anu parah pisan nyaéta fitnah. Naha anjeun nguping ngeunaan hal anu pikasieuneun anu dilakukeun ku Doug Karr akhir minggu kamari? Alus, sabab kuring ngan ukur nyieun. Spouting bohong atanapi fitnah karakter online mungkin gaduh akibat négatip offline. Salaku tambahan pikeun moderating jauh koméntar ieu, Doug panginten ngirim Vinny sakitar ngarecah kneecaps abdi atanapi ngalayanan kuring kalayan gugatan hukum.

    Naha saran Doug di luhur tina sadaya ideu anu parah pisan? Sigana mah henteu, tapi kuring henteu yakin yén éta sadayana mangrupikeun saran anu hébat, ogé. Tangtosna, anjeun tiasa ngirim email anu ngan ukur gambar sareng ngamaénkeun kaseueuran palanggan anjeun. Ngalakukeunana ogé bakal ngasingkeun jalma-jalma anu cacat paningali. Kusabab kitu, kuring sacara pribadi nyobian nuturkeun Hukum Veen sareng ngajauhan nempatkeun kecap dina grafis. (Tapi sanajan kuring henteu nyangka Flickr kedahna haram. Éta di luhur.)

    Kitu ogé, Otomatis-DM ngan bakal ngasingkeun perséntase alit tina pengikut énggal upami anjeun geus boga 1,000-an pengikut. Abdi henteu bakal mamatahan upami anjeun anyar dina twitter sabab kuring prediksi éta bakal ngahambat pertumbuhan anjeun.

    Teu aya aturan pikeun média sosial. Tapi aya ideu anu saé, sareng kuring milari sababaraha hal. Terang teu?

    @bobotoh

  3. 3

    Ieu genius sareng leres pisan. Kuring miharep éta jalma anu ngupingkeun / maca bakal merhatoskeun. Teu aya aturan nalika ngeunaan média sosial sareng jejaring sosial. Naon anu tiasa dianggo dina bidang pendidikan kuring panginten henteu tiasa dianggo pikeun anu sanés dina dunya téknologi. Barang hébat.

  4. 4

    Kuring satuju kana tulisan anjeun sacara umum. Aturan anu teras-terasan ditulis deui. Balukarna, teu aya aturan.

    Teu aya hiji cara pikeun pasar dina Internét.

    Aya * prakték pangsaéna * pikeun ngalakukeun sababaraha hal dina Internét. Aya cara anu leres sareng cara anu salah pikeun ngadistribusikaeun séri pidéo anu didukung iklan (upami anjeun hoyong suksés, nyaéta), contona. Aya cara anu leres pikeun monetisasi blog upami utamina platform jurnalistik (éta iklan garis ganda tiasa nyiptakeun kacocokan).

    Aya * kaparigelan média sosial, sabab sababaraha urang parantos ngalakukeun ieu langkung ti dasawarsa, sareng parantos ngerjakeun prakték pangsaéna pikeun tugas sareng tujuan umum.

    Di sisi anu sanésna, kuring sering pisan nyéépkeun seueur waktos pikeun nuturkeun naséhat anu goréng kalayan alus kusabab sababaraha "ahli" netepkeun hukum saatos maca tilu bulan Mashable sareng Techcrunch sareng mutuskeun aranjeunna kedah janten pro dina bisnis .

    • 5

      Nuhun Mark! Koméntar anjeun pasti sumanget dimana kuring nyerat tulisan ieu. Kuring ngan saukur hoyong jalma terang yén téknologi ieu henteu matak nyingsieunan, éta kedah ngaktipkeun!

  5. 6

    "Dunya aturan henteu leres, tapi teu aya {ahli hukum}, pulisi atanapi hakim anu patroli ruang maya." Nya, memang aya ahli hukum, pulisi JEUNG hakim (anu terakhir mah langkung hebat tina dibanding pengadilan!), Sareng fitnah sareng DMCA ngan ukur sababaraha (tapi paling terkenal) usury di alam maya.

    Kuring teu satuju kana istilah "prakték pangsaéna" anu dianggo salaku anu langkung enteng atanapi kumaha bentukna béda tina istilah "aturan", sabab éta ngan ukur cara énggal pikeun nyebut "aturan". Prak-prakan pangsaéna langkung diterapkeun pikeun coding halaman panginten, tapi sanés kontén (salain ti gaya & grammar & éjahan, sareng dina hal éta Best Praktek FTW, tapi tata basa gaya, sareng éjahan TEU ngajantenkeun kontén - éta ngan ukur ngajantenkeun kontekstual kontéks sareng kahartos, anu kedah tetep penting).

    Sakumaha anjeun ningali - Kuring parantos netepkeun aturan di dieu - tapi henteu aturan kumaha kalibet dina desain atanapi pendekatan média sosial, janten kuring henteu.

  6. 7

    Tulisan anu leres ditulis, kandel, jujur.

    Naha jalma satuju atanapi henteu ngagaduhan perasaan yén éta terserah tapi aranjeunna…

    Ieu tulisan blog anu penting pikeun masarakat anu langkung lega. Pastikeun pikeun nurut kana aturan penting:

    Nilai Nawaran
    Sambungkeun & interaksi
    Jadi diri anjeun nyalira

    di luhur sadayana: terang palanggan atanapi udagan anjeun.

    Pos hébat. Teraskeun éta.

    Debat DM mangrupikeun hal anu saé sareng posna tiasa nganggo alesan anu langkung dina titik anjeun sabab anjeun bobo tapi ppl kedah naha DM nazis nutz

  7. 8

    Doug,

    Persis. Sababaraha urang resep nempatkeun dirina salaku "pamimpin pamikiran" ku medarkeun daptar hal-hal anu kedah sareng teu kedah dilakukeun. Kaleresan urang aya dina tahap Wild West média sosial sareng naon waé anu lumangsung.

  8. 10

    Dina otomatis-DM urang:

    Hapunten, fitur DM-otomatis nyaéta spam, polos tur saderhana. Naha anjeun badé ngajadikeun otomatis komunikasi di tempat munggaran? Éta nunjukkeun kurang hormat pikeun jalma anu nuturkeun anjeun, imo. Anjeun leres - teu aya aturan, tapi kuring panginten salaku pemasar sacara koléktif urang baheula nyobian spam batur?

    Dina cussing:

    Jalma anu ati-ati ngadorong ka cuss - émut, henteu sadayana aya dina posisi anu anjeun lebet. Jalma tingkat handap tiasa kaleungitan padamelan atanapi berpotensi kaganggu kahareupna nalika pengusaha ningali yén aranjeunna parantos ngacung di publik sateuacanna. Ngagunakeun taktik jalan jauh ka ditu.

    • 11

      Adam,

      RE: Spam - Hiji-hijina cara anjeun kéngingkeun Auto-DM nyaéta upami anjeun nuturkeun batur… éta mangrupikeun pilihan. Naha anjeun ngahargaan pesen atanapi henteu henteu hartosna anjeun henteu masihan ijin ka jalma pikeun pesen anjeun.

      Kuring saleresna ngahargaan Auto DMs sareng henteu ningali éta salaku SPAM. Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan jalma anu kuring nuturkeun sareng kéngingkeun réspon langsung sapertos anu saé. Éta henteu sesah ngahapus aranjeunna.

      Re: Cussing - Kuring henteu ngadorong jalma pikeun cuss. Nyatana, kuring bakal ngadorong jalma pikeun henteu. Kuring ngan ukur nyatakeun yén éta lumaku pikeun sababaraha jalma sareng henteu sigana nganyenyeri aranjeunna. Éta ngan ukur 'aturan' anu henteu tiasa dianggo pikeun sadayana (tapi éta tiasa dianggo pikeun kuring).

      Doug

  9. 12

    Ngabobodo kuring sakali, éra anjeun. Ngabobodo kuring dua kali, éra kuring. Teu ilubiung dina paguneman hartosna anjeun parantos ngantunkeun paguneman. Upami kuring sumping kana blog anjeun, salah sahiji anu anjeun milikkeun / ngajalankeun / langsung / cadangan / sareng pantau, maka kuring ngarepkeun paguneman urang bakal maju teras-terasan.

    Upami anjeun netepkeun agenda na teras tarik, kuring moal datang deui. Anu bakal kuring laksanakeun, upami kuring hormat kana padamelan anjeun, nyaéta nyandak kontén anjeun di tempat sanés sareng ngabahasna sareng jalma sanés anu ngiringan ideu analisis konvénsi. Naon anu anjeun nyayogikeun tiasa janten ideu anu subur tapi anu anjeun tinggalkeun ku kami, upami anjeun henteu ilubiung langkung jauh, ngan ukur saluran anu teu leres.

    • 13

      Hai Christopher,

      Abdi SELALU ilubiung dina paguneman. Naha aya anu ngawaler ka kuring dina Plaxo, LinkedIn, atanapi Facebook - kuring sok pesen na. Intina kuring nyaéta kuring henteu meunang 'bang for the buck' dina nyéépkeun seueur waktos di daérah éta, janten kuring masihan pesen ka pengikut kuring di dinya. Upami aranjeunna ngaréspon, kuring ngabales. Kuring ngan ukur henteu ngahargaan aranjeunna salaku alat utama jaringan MY.

      Hatur nuhun parantos nambihan paguneman!

      Kalayan hormat pisan.
      Doug

  10. 14

    Sheesh, Doug. Sigana mah aya anu ngagaduhan calana jero anjeun dina alat pengering pikeun panjang teuing. Serius, sigana kuring satuju sareng anjeun (ngan ukur maca sakali). Ati-ati pikeun sadaya "ahli." Milarian pembantuna.

  11. 15

    Pos anu hebat Doug! Jalma-jalma naros ka kuring unggal dinten, 'Naon jasa anu kedah kuring anggo pikeun ngembangkeun bisnis kuring? Kumaha cara kuring ngagunakeunana? ' Abdi henteu terang!!! Anjeun kedah ningali seueur hal ngeunaan bisnis anjeun heula. Leres pisan TEU hiji-eureun-solusi pikeun strategi média sosial.

    Hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta ngadamel rencana nganggo sababaraha tebakan anu saé dumasarkeun kana inpormasi sareng pangalaman anjeun anu aya, ngaéksekusi rencana, ngukur hasilna, sareng buang anu henteu tiasa dianggo (bari ningkatkeun naon anu tiasa dianggo, tangtosna).

  12. 16

    Duka teuing hatur nuhun parantos nyerat ieu. Abdi satuju 100%. Upami anjeun hoyong ngajauhan atanapi ejek atanapi bola hideung atanapi naon sabab kuring henteu "antrian" - teraskeun. Kuring henteu kedah nuturkeun aturan naon waé sareng sampurna OK pikeun bisnis anu kuring lakukeun ku cara kuring. Kuring janten jengkel, khususna di sababaraha wéb anu pasti (jinis kuring (anu kuring ogé) kalakuanana siga lemmings sareng anu unggal gerak gumantung kana naon anu dicarioskeun ku sababaraha sirah.)

    Intina, pilih pilihan anu dididik, tapi… pikirkeun nyalira.
    -Jim

  13. 17

    ulang: twitter otomatis nuturkeun - Kuring henteu nganggo éta sareng sakitar 2500 pengikut. Salami waktosna gancang-gancang dimana kuring kéngingkeun pengikut sigana ningkat sareng janten beuki hésé pikeun alamat masing-masing sareng unggal naon waé anu mirip sareng "hatur nuhun" pribadi ... naon waé waktosna lami sareng pengikut na tihang, janten Abdi tiasa ningali panggunaan pikeun nuturkeun mobil. Sanés janten impersonal tapi tiasa janten latihan anu nyéépkeun waktos. Urang bakal silih jalan dina Twitter antukna. Upami kuring nganggo otomatis nuturkeun, panginten ngan ukur nganuhunkeun hatur nuhun sareng henteu "jual" nanaon ... ngan ukur saderhana hatur nuhun. Pribadi anu "parios blog abdi" otomatis DM ngaganggu kuring. Hatur nuhun saderhana moal.
    -Jim

  14. 18

    Doug - Shhhh. Anjeun nuju ngaluarkeun ucing tina kantong. Upami urang terang, aranjeunna bakal sadar yén henteu seueur peryogi guru média sosial anu kirang gaduh élmu ngeunaan bidang kaahlianana tibatan senior SMA. Éta ogé panginten terang yén kaseueuran ahli ieu sapertos anu gunana sapertos haberdashers dina "Kaisar Anyar Baju."

    Oh, sareng ka jalma anu nyarios yén "aturan ngarobih" ieu sanés SEO dimana saleresna aya sababaraha aturan uap anu aya. Dina média sosial, teu aya aturan.

    • 19

      Hai Mike!

      Ngawangun rencana gim sareng nyandak pendekatan strategis sareng konsultan 'saé' tiasa ngabantosan perusahaan pikeun ngungkit pinuh unggal médium, akurat ngukur hasilna, sareng ngahémat aranjeunna seueur waktos ngalaksanakeunana. Kuring henteu ngadukung pikeun nyalira, kuring ngan ukur ngalawan para ahli anu ngajual sababaraha rumus sihir ... urang sadayana terang teu aya hiji!

      Thanks!
      Doug

  15. 20

    Naon waé média sosial énggal dina mangsa orokna nyayogikeun kabur ti wates sareng kadali resmi. Éta tiasa ngagaduhan daya tarik anu lega sareng ngamungkinkeun kabébasan pikeun berinovasi ku seueur pangguna, kabutuhan, kapribadian.

    Teu bisa dihindari, sababaraha pangguna bakal milarian 'gaduh' média anyar, pikeun nganyatakeun penguasaan sareng keahlian salaku sarana pikeun ngamajukeun diri atanapi nguntungkeun. Ieu sigana janten jalan anu alami dina usaha manusa.

    Sacara pribadi, kuring resep fase anarkis mimiti nalika aya kamungkinan sigana: Éta sapertos kanvas kosong. Nanging, teu tiasa disingkahan, manusa balikeun deui pikeun nguatkeun struktur sareng kontrol.

  16. 21

    Kuring mendakan kabébasan nalika maca naon anu anjeun tulis. Kuring rada éra mimitina pikeun ngajajah sareng nyobian hal-hal anyar dina Twitter. Abdi niténan. diajar ti batur sareng ngan ukur resep ka kado Twitter pikeun tiasa ngabagi sareng diajar ti batur.
    Teras hiji waktos kuring maca kuring henteu tiasa ngirim tulisan anu lumangsung dina kahirupan kuring. Jujur kuring parantos mendakan tweeting salaku salah sahiji alat anu paling épéktip anu dirawat ku perawat dina intervensi kami sareng anu tiasa ngaluarkeun sareng nganyatakeun naon waé anu anjeun jalankeun jero anjeun. Éta ngan saukur ngabantosan sareng meringankeun nyeri kahirupan sareng tekanan.
    Senang terang yén kuring tiasa janten naon kuring. Abdi tiasa ngutarakeun pandangan sareng gaya kuring sapertos ayeuna. Hatur nuhun kabébasan éta, resep! Leres!

    Sukur,
    LADYwSENSE

  17. 22

    Nyegerkeun maca inpormasi ti jalma anu ngalaksanakeun padamelan éta. Kumaha kuring terang? Kusabab kuring gaduh pangalaman tina ngalakukeun éta sareng terang yén anjeunna leres.

    Titik Kunci: Anggo média sosial kumaha anu anjeun pikahoyong. Upami anjeun hoyong ngawangun usaha nganggo sumberdaya média sosial. Milarian sareng nganggo naon anu tiasa dianggo. Salaku conto, Facebook parantos dianggo pikeun kuring. Kuring teraskeun nganggo éta sareng éta mangrupikeun bagian tina strategi pamasaran média sosial kami anu kami laksanakeun pikeun klien.

    Hatur nuhun pikeun posisi anu diartikulasikeun ieu.

  18. 23

    Tangtuna, bahaya dina Doug anu gelisah ieu nyaéta yén anjeun rok bahaya ngiringan masihan dos sareng sanés nyalira, ngan ukur bénten sareng sanés jalma-jalma sanés.

    Kuring pikir pesen anu asli, sareng dina pikiran kuring anjeun netepkeun hal ieu, nyaéta henteu masalah naon alatna, panggunaan kedah salawasna didikte ku pasar anjeun sareng tujuan anjeun. Henteu aya patarosan kumaha sababaraha jalma nyarios yén anjeun kedah nganggo média sosial nyaéta titik tina épéktipitas pikeun sababaraha. . . sareng, cara anu anjeun nyarankeun nyaéta jelas pikeun anjeun, sareng anu sanés ogé, tapi pastina henteu pikeun sadayana.

    Bahaya anu nyata nyaéta nalika jalma mimiti ngaku jalan anu bener sareng salah pikeun ngalakukeun nanaon - hiji-hijina jalan anu leres, sakumaha anjeun nunjukkeun, nyaéta anu tiasa dianggo pikeun kaayaan unik anjeun.

    média sosial mangrupikeun alat, sanés agama!

    • 24

      Hai Yohanes,

      Anjeun masihan titik anu saé - sareng kuring pikir anjeun netelakeun tambang langkung jauh. Abdi henteu hoyong nyingsieunan, abdi hoyong nguatkeun kakuatan. Nguatkeun jalma ngabutuhkeun konsultan média sosial pikeun rada henteu bias, tapi boga élmu.

      Misalna, kuring resep pisan StumbleUpon, tapi kuring sadar yén éta langkung cocog sareng kabiasaan browsing sareng kapribadian kuring tibatan henteu Digg. Éta henteu hartosna yén palanggan kuring kedah ngantunkeun nganggo Digg sareng ngaluncat kana StumbleUpon, kitu!

      Sabalikna, kuring ngajelaskeun kumaha masing-masing tiasa dimangpaatkeun, fitur unikna, kumaha kinerjaana kapungkur, sareng ngadorong jalmi pikeun ngeteskeunana masing-masing. Urang teras tiasa ngukur pangaruh tina usahana sareng ningali anu mana anu nguntungkeun aranjeunna (atanapi naha duanana tiasa!).

      Doug

  19. 25

    Kuring satuju sareng sadayana anu anjeun nyerat Doug, kuring parantos ningali kaayaan anu sami di dieu di Australia.

    Jigana aturan anu lumaku nyaéta aturan sopan santun sareng sopan santun dasar. Éta tiasa dina wéb tapi éta henteu hartosna henteu kedah sopan sareng hormat

    tanda

  20. 26
  21. 27

    Teu aya aturan naon-naon; saluran, sosial, langsung / katalog, email, wéb… anjeun namina. sajabi ti aturan naon waé anu dilaksanakeun ku FTC. Hasilna bakal bénten-bénten dumasarkeun kana pemirsa anjeun, janten anjeun terang naon aturan anu anjeun kedah tumut pikeun bisnis anjeun.

  22. 28

    Teu aya aturan naon-naon; saluran, sosial, langsung / katalog, email, wéb… anjeun namina. sajabi ti aturan naon waé anu dilaksanakeun ku FTC. Hasilna bakal bénten-bénten dumasarkeun kana pemirsa anjeun, janten anjeun terang naon aturan anu anjeun kedah tumut pikeun bisnis anjeun.

  23. 29

    Teu aya aturan naon-naon; saluran, sosial, langsung / katalog, email, wéb… anjeun namina. sajabi ti aturan naon waé anu dilaksanakeun ku FTC. Hasilna bakal bénten-bénten dumasarkeun kana pemirsa anjeun, janten anjeun terang naon aturan anu anjeun kedah tumut pikeun bisnis anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.