Anu jahat ngabohong yén Gurus Média Sosial Nganyam

Depositphotos 33207643 s

Ieu ngagorowok. Bohong, bohong, bohong. Abdi bosen pisan ngadangu sadaya omongan anu média sosial 'guru' ngawartosan ka klien. Tadi wengi kuring ngalakukeun a Twitter Dijelaskeun latihan sareng Linda Fitzgerald sareng kelompokna, Affiliated Women International. Grup ieu diwangun ku awéwé bisnis anu berpengalaman sareng kuat. Dina kecap aranjeunna:

Visi kami pikeun "memberdayakan awéwé di sakumna dunya". Misi pikeun ngeuyeuban, ngadorong, sareng ngalengkepan awéwé ku cara anu ngarah ka pemberdayaan.

Pikeun satengah mimiti rapat, kuring kedah ngaleungitkeun sababaraha kabohongan anu didugikeun ku kelompok. Ieu sanés mimitina. Éta ngabutuhkeun kuring pikeun nyandak sadayana mundur deui sareng leres-leres nenangkeun aranjeunna. Média sosial tiasa nyingsieunan, tapi henteu kedah kitu.

Situs média sosial henteu nganggo buku petunjuk.

Alesanna nyaéta unggal jalma ngukur manpaat, tujuan, resep sareng henteu resep béda-béda. Média sosial nguatkeun pangguna ... anjeun tiasa maca atanapi henteu maca, nuturkeun atanapi unfollow, langganan atanapi langganan, gabung atanapi angkat ... terserah anjeun. Henteu dugi ka sababaraha jelema anu nyarioskeun dirina salaku industri ahli tapi henteu kantos ngaéksekusi strategi branding sareng pamasaran jangka panjang dina hirupna.

  • Entong ngawartosan kuring henteu kedah nganggo pesen langsung otomatis dina Twitter. Kuring parantos nambihan langkung tina 500 palanggan kana RSS feed blog abdi. Kuring gaduh langkung ti 30,000 pengikut dina Twitter. Jalma-jalma henteu ngiringan nuturkeun karena DM otomatis. Abdi henteu paduli upami anjeun henteu resep. Anjeun teu kedah nuturkeun kuring. Atanapi ngan saukur milih kaluar ti aranjeunna!
  • Entong ngawartosan kuring henteu tiasa ngajual dina blog abdi. Abdi tiasa sareng ngajual dina blog abdi. Tangtosna kuring ngarobih kecap-kecap kuring sareng kéngingkeun hasil pangsaéna nalika kuring ngajual lemes sareng ngabuktikeun otoritas sareng kaahlian kuring heula. Abdi terang naon anu kuring lakukeun. Di perusahaan kuring, blog abdi gaduh pangseueurna konversi ti salah sahiji padamelna.
  • Entong ngawartosan kuring kedah nyebarkeun pidéo dina Youtube. Kuring ngalakukeun pidéo pikeun nyayogikeun sababaraha wawasan pribadi kana kapribadian kuring sareng supados jalma-jalma kenal ka kuring sacara visual, sanés ngan ukur dina téks. Jigana penting, tapi éta lain konci pikeun kasuksesan kuring. Abdi langkung resep palanggan anu henteu raoseun kana pidéo nyingkahanana tibatan ngalakukeun padamelan anu goréng.
  • Entong ngawartosan kuring henteu ngiklankeun ... dimana-mana. Kuring gaduh blog anu suksés kalayan rébuan pengunjung sapoé, rébuan palanggan, rébuan pengikut, sareng kuring nuju ngadongéng (hiji dina Konperénsi Internasional anu badé sumping di Las Vegas ... langkung seueur ngeunaan éta geuwat), konsér gigs, kasempetan program, sareng Abdi dina dewan 2 ngamimitian. Garis dobel sakedik dina postingan kuring henteu sigana nahan kuring. Kuring moal nyungkeun hapunten pikeun ngahasilkeun sababaraha ratus dolar sasasih salami saratus + jam anu kuring pasang dina minggu rata-rata.
  • Entong ngawartosan kuring kedah ilubiung dina paguneman dina Facebook. Abdi henteu paduli upami anjeun kéngingkeun bisnis dina Facebook. Abdi nyobian. Abdi henteu. Janten upami kuring ngajadikeun otomatis eupan tina blog sareng Twitter kuring di dinya sareng login sabulan sakali, éta cukup pikeun kuring. Facebook mangrupikeun versi AOL 20… atanapi MySpace 3.0… yakin éta ngagaduhan nomer sareng kamekaranana ... tapi bakal aya anu langkung saé anu sumping. Éta sababna kuring resep kana wéb. Kuring moal Gamble sadaya patalimarga, jaringan sareng hubungan kuring dina jaringan sosial… Kuring bakal tetep kana blog kuring anu kuring gaduh / ngaji / langsung / cadangan / monitor hatur nuhun pisan.
  • Entong ngawartosan kuring henteu tiasa ngirim email nganggo hiji gambar ageung sareng teu aya téks dina kampanye pamasaran email kuring. Kuring tumaros sareng ngagaduhan tingkat réspon pangluhurna tina kampanye kami. Ngalangkunganana.
  • Entong ngawartosan kuring henteu kedah cuss. Kuring nyingkahan kutukan online sabisa-bisa sabab kuring ngarasa siga henteu hormat ka pemirsa kuring. Tapi éta rék cuss, kutuk jauh! Kuring henteu kedah maca éta (sanaos kuring maca sababaraha situs suksés anu maca). Kuring ngan saukur milih henteu.

Upami anjeun hoyong ngajalankeun anjeun Ngahasilkeun Artos Gancang skéma dina Twitter. Udag! Upami anjeun nguntungkeun tina éta, saé pikeun anjeun. (Kuring moal nuturkeun anjeun atanapi masihan perhatian ka anjeun.) Upami anjeun hoyong milarian hook-up salajengna dina Facebook, milari éta. Upami anjeun hoyong anggo Twitter salaku Search Engine, Udag! Kuring nganggona sapertos ticker berita ... Abdi resep ngacak tautan, ngiringan paguneman, ngabantosan batur, atanapi ngan ukur nyobian ngajalankeun lalu lintas kana blog kuring. Kantunkeun abdi nyalira! Abdi tiasa ngagunakeunana kumaha kuring hoyong!

Nalika anjeun ngiringan presentasi, maca blog, niténan webinar sareng sababaraha guru mimiti nyarioskeun twetiquette, sareng naon anu anjeun kedah atanapi henteu kedah lakukeun… rasio pengikut anjeun ka jalma anu anjeun nuturkeun, sareng sajabana, lumpat ka panto ... entong leumpang. Ieu gurus teu gaduh ideu naon bisnis anjeun, naon industri anjeun, naon persaingan anjeun, gaya anjeun ngajual, kumaha anjeun nempatkeun produk anjeun atanapi naon kapribadian anjeun. Kumaha carana aranjeunna tiasa bisa jadi ngawartosan anjeun kumaha ngagunakeun média sosial ?!

Kuring bagikeun sareng strategi pamirsa anu kuring parantos nyobian, kumaha ngukur hasilna jeung naon hasil / naon henteu. Kuring ngajelaskeun fungsionalitas sareng fitur pakakas anu aranjeunna anggo. Kuring ngadorong palanggan sareng pamirsa kuring pikeun ékspérimén. Kuring ngadorong pikeun ngukur. Kuring ngadorong aranjeunna pikeun nempatkeun usaha anu cukup pikeun anjeun yakin naha éta atanapi henteu médium anu saé pikeun anjeun. Naon anu tiasa dianggo pikeun kuring panginten henteu tiasa dianggo pikeun anjeun ... sareng sabalikna.

Média sosial teu ngagaduhan buku aturan.

nyieun Anjeun aturan nalika anjeun angkat ... pastikeun pikeun ngukur sakumaha anjeun angkat. Anjeun tiasa nyéépkeun seueur waktos ngudag objék ngagurilap kalayan henteu aya modal pikeun nanem modal.

38 Komentar

  1. 1

    Kuring resep pesen anu langkung ageung anu anjeun némpél di dieu, nyaéta henteu aya aturan. Atanapi, upami aya "aturan" anu kadang ngalanggar aranjeunna tiasa langkung suksés tibatan nuturkeunana.

    Kuring keprok pesen ka forge jalur anyar, moal marketers domba.

  2. 2

    P: Naon bédana antara aturan sareng ide anu saé?

    A: Aturan mangrupikeun hal anu didamel ku jalma. Ide anu saé nyaéta mangpaat pikeun seueur jalma, bahkan sadayana.

    Doug leres pisan: teu aya aturan pikeun média sosial. Dunya aturan téh offline, tapi euweuh awam, pulisi atawa hakim anu patroli alam maya.

    Sanajan kitu, aya gagasan alus sarta gagasan tremendously goréng. Conto ide anu parah pisan nyaéta fitnah. Naha anjeun nguping perkawis anu pikasieuneun Doug Karr sabtu minggu kamari? Alus, sabab kuring kakara nyieun. Spouting bohong atawa fitnah karakter online bisa boga repercussions négatip offline. Salaku tambahan pikeun ngaleungitkeun koméntar ieu, Doug tiasa ngintunkeun Vinny pikeun ngarobih cangkéng kuring atanapi ngalayanan kuring kalayan gugatan.

    Dupi saran Doug urang luhureun sakabeh gagasan tremendously goréng? Kuring henteu nyangka, tapi kuring henteu yakin yén aranjeunna sadayana bongbolongan anu saé. Tangtosna, anjeun tiasa ngirim email anu ngan ukur diwangun ku gambar sareng ngingetkeun kalolobaan palanggan anjeun. Lakukeun kitu ogé bakal ngasingkeun jalma anu cacad. Ku sabab kitu, kuring pribadi nyobian nuturkeun Hukum Veen sareng ulah kantos nempatkeun kecap dina grafik. (Tapi sanajan kuring henteu nyangka Flickr kedah haram. Éta di luhur.)

    Kitu ogé, Auto-DM ngan bakal ngasingkeun perséntase leutik pengikut anyar upami anjeun geus boga 1,000s pengikut. Abdi henteu bakal mamatahan upami anjeun énggal kana twitter sabab kuring ngaduga éta bakal ngahambat kamekaran anjeun.

    Henteu aya aturan pikeun média sosial. Tapi aya ide anu saé, sareng kuring milarian sababaraha. Aya nu terang?

    @robbyslaughter

  3. 3

    Ieu genius sareng leres pisan. Abdi ngarepkeun jalma anu ngadangukeun / maca bakal merhatikeun. Henteu aya aturan ngeunaan média sosial sareng jaringan sosial. Naon anu dianggo dina widang pendidikan kuring panginten henteu tiasa dianggo pikeun batur di dunya téknologi. barang hébat.

  4. 4

    Abdi satuju sareng postingan anjeun. Aturan anu terus-terusan ditulis deui. Dina pangaruh, teu aya aturan.

    Teu aya hiji-hijina jalan pikeun pasar dina Internét.

    Aya *prakték pangsaéna* pikeun ngalakukeun sababaraha hal dina Internét. Aya cara anu leres sareng cara anu salah pikeun nyebarkeun séri pidéo anu didukung iklan (upami anjeun hoyong suksés, nyaéta), contona. Aya cara anu leres pikeun monetisasi blog upami éta mangrupikeun platform jurnalistik (iklan garis ganda éta tiasa nyiptakeun penampilan anu henteu pantes).

    Aya * kaahlian média sosial, sabab sababaraha urang geus ngalakukeun ieu leuwih ti dasawarsa, sarta geus digawé kaluar prakték pangalusna pikeun tugas jeung tujuan umum.

    Di sisi anu sanésna, kuring ogé sering nyéépkeun waktos kuring nuturkeun saran anu goréng kalayan saé kusabab sababaraha "ahli" netepkeun hukum saatos maca tilu bulan Mashable sareng Techcrunch sareng mutuskeun yén aranjeunna kedah janten pro dina bisnis éta. .

    • 5

      Hatur nuhun Mark! Komentar anjeun pasti sumanget anu kuring nyerat tulisan ieu. Kuring ngan ukur hoyong jalma terang yén téknologi ieu henteu matak pikasieuneun, éta kedah ngaktifkeun!

  5. 6

    "Dunya aturan pareum, tapi teu aya {pengacara}, pulisi atanapi hakim anu patroli alam maya." Nya, leres-leres aya pengacara, pulisi sareng hakim (anu terakhir janten langkung ngahukum tibatan pengadilan!), Sareng libel sareng DMCA ngan ukur sababaraha (tapi paling menonjol) riba di alam maya.

    Kuring teu satuju jeung istilah "prakték pangalusna" dipaké salaku formulir milder atanapi kumaha bae béda tina istilah "aturan", sakumaha anu kasebut ngan cara anyar fancy nyebutkeun "aturan". prakték pangalusna anu leuwih dilarapkeun ka kaca coding meureun, tapi teu eusi (lian ti gaya & grammar & ejahan, sarta dina hal éta Best Practices FTW, tapi gaya grammar, sarta ejaan ulah nyieun eusi - aranjeunna ngan nyieun eusi kontekstual jeung kaharti, nu kudu tetep penting).

    Sakumaha anjeun tingali - Kuring parantos netepkeun aturan di dieu - tapi sanés aturan kumaha kalibet dina desain atanapi pendekatan média sosial, janten kuring henteu.

  6. 7

    Tulisan anu saé, wani, tulisan blog anu jujur.

    Naha atanapi henteu jalma satuju sareng sentimen pos éta terserah aranjeunna tapi…

    Ieu mangrupikeun pos blog anu penting pikeun komunitas anu langkung lega. Pastikeun pikeun taat kana aturan penting:

    Nilai Nawaran
    Nyambung & berinteraksi
    Jadi diri anjeun nyalira

    luhureun sakabeh: nyaho konsumén Anjeun atawa target.

    pos hébat. Teraskeun éta.

    Perdebatan DM mangrupikeun anu saé sareng tulisan éta tiasa dianggo langkung seueur penalaran dina titik anjeun kusabab anjeun bang-on tapi ppl kedah terang naha nazi DM janten nutz

  7. 8

    Doug,

    Leres pisan. Sababaraha urang resep posisi dirina salaku "pamimpin pamikiran" ku medarkeun daptar do's jeung don'ts. Kaleresan urang nuju dina tahap Wild West média sosial sareng naon waé anu jalanna.

  8. 10

    Dina auto-DM:

    Punten, fitur DM otomatis nyaéta spam, polos sareng sederhana. Naha anjeun hoyong ngajadikeun otomatis komunikasi di tempat munggaran? Éta nunjukkeun kurangna hormat pikeun jalma anu nuturkeun anjeun, imo. Anjeun leres - teu aya aturan, tapi kuring panginten salaku pemasar sacara koléktif urang parantos nyobian nga-spam batur?

    Dina cussing:

    Ati-ati nyorong jalma pikeun cuss - inget, teu sadaya jelema dina posisi anjeun aya. Jalma tingkat handap bisa leungit pakasaban maranéhanana atawa berpotensi boga masa depan maranéhanana kaganggu lamun dunungan ningali maranéhna geus cussing di publik saméméhna. Ngagunakeun kawijaksanaan mana jauh ka dinya.

    • 11

      Adam,

      RE: Spam - Hiji-hijina jalan anjeun tiasa nampi Auto-DM nyaéta upami anjeun nuturkeun batur… éta mangrupikeun opt-in. Naha anjeun ngahargaan pesen atanapi henteu sanés hartosna anjeun henteu masihan idin ka jalma pikeun pesen anjeun.

      Sabenerna kuring ngahargaan DM Otomatis sareng henteu ningalina salaku SPAM. Abdi hoyong terang langkung seueur ngeunaan jalma anu kuring tuturkeun sareng nampi réspon instan sapertos éta saé. Henteu hese ngahapus aranjeunna.

      Re: Cussing - Kuring teu encouraging jalma mun cuss. Kanyataanna, Abdi ajak jalma ulah. Kuring ngan ukur nyatakeun yén éta tiasa dianggo pikeun sababaraha urang sareng sigana henteu ngabahayakeun pengikutna. Éta ngan ukur 'aturan' anu henteu dianggo pikeun sadayana (tapi dianggo pikeun kuring).

      Doug

  9. 12

    Fool kuring sakali, éra on anjeun. Ngabobodo kuring dua kali, éra kuring. Henteu ilubiung dina paguneman hartosna anjeun parantos ngantunkeun paguneman. Upami kuring sumping ka blog anjeun, anu anjeun gaduh / ngajalankeun / langsung / cadangan / sareng ngawaskeun, teras kuring ngarepkeun paguneman urang bakal maju teras-terasan.

    Upami anjeun nyetél agenda teras tarik kaluar, kuring moal uih deui. Naon anu bakal kuring laksanakeun, upami kuring hormat padamelan anjeun, nyaéta nyandak kontén anjeun ka tempat sanés sareng ngabahas éta sareng jalma sanés anu kalibet dina ideu analisa convivial. Naon anu anjeun parantos nyayogikeun tiasa janten ide anu subur tapi anu anjeun tinggalkeun ka kami, upami anjeun henteu ilubiung langkung handap, éta ngan ukur saluran.

    • 13

      Hi Christopher,

      Kuring sok milu ngobrol. Naha batur ngabales ka kuring dina Plaxo, LinkedIn, atawa Facebook - Kuring salawasna balik suratna. Maksud kuring nyaéta kuring henteu kéngingkeun 'bang for the buck' dina nyéépkeun waktos di daérah éta, janten kuring nyangking pesen ka pengikut kuring di dinya. Upami aranjeunna ngabales, kuring ngabales. Kuring ngan teu ngahargaan aranjeunna salaku sarana primér MY jaringan.

      Hatur nuhun pikeun nambahkeun kana paguneman!

      Kalayan hormat pisan.
      Doug

  10. 14

    Heuh, Doug. Jigana batur boga panties anjeun dina dryer pikeun lila teuing. Serius, Jigana kuring satuju sareng anjeun (ngan maca sakali). Waspada sadaya "ahli". Manggihan pembantu.

  11. 15

    Pos hebat Doug! Jalma-jalma naros ka kuring unggal dinten, 'Ladenan naon anu kuring kedah dianggo pikeun ngembangkeun bisnis kuring? Kumaha carana abdi kedah nganggo aranjeunna?' Abdi henteu terang!!! Anjeun kedah ningali seueur hal ngeunaan bisnis anjeun heula. Aya leres pisan NO hiji-eureun-solusi pikeun strategi média sosial.

    Hal anu pangsaéna anjeun tiasa laksanakeun nyaéta ngadamel rencana nganggo sababaraha perkiraan anu saé dumasar kana inpormasi sareng pangalaman anjeun anu tos aya, laksanakeun rencana, ukur hasilna, sareng buang naon anu henteu jalan (bari ningkatkeun naon anu jalanna, tangtosna).

  12. 16

    Duka alus hatur nuhun pikeun nulis ieu. Abdi satuju 100%. Upami anjeun hoyong ngajauhan atanapi ngolok atanapi blackball atanapi naon waé sabab kuring henteu "antri" - gaduh éta. Abdi henteu kedah nuturkeun aturan naon waé sareng leres-leres OK sareng usaha anu kuring lakukeun ku cara kuring. Kuring jadi jengkel sanajan, utamana dina cliques web tangtu / jenis anu (ka kuring atoh) kalakuanana kawas lemmings na anu unggal move hinges on naon sababaraha sirah ngomong.

    Bottom line, nyieun pilihan dididik, tapi… pikir pikeun diri.
    -Jim

  13. 17

    re: twitter otomatis turutan - Kuring teu make eta sarta am di kasarna 2500 pengikut. Nalika waktos terus-terusan laju dimana kuring kéngingkeun pengikut sigana ningkat sareng janten beuki hese pikeun ngémutan unggal-unggal nuturkeun kalayan naon waé anu nyarupaan "hatur nuhun" pribadi… Abdi tiasa ningali hiji pamakéan pikeun otomatis handap. Henteu janten impersonal tapi tiasa janten latihan anu nyéépkeun waktos. Antukna, urang bakal ngahiji dina Twitter. Upami kuring nganggo turutan otomatis, sigana mah ngan ukur hatur nuhun sareng henteu "ngajual" nanaon… Pribadi anu "parios blog abdi" DM otomatis ngaganggu kuring. A nuhun basajan moal ngalakukeunana.
    -Jim

  14. 18

    Doug - Shhhh. Nu nuju ngantep ucing kaluar tina kantong. Upami jalma terang, aranjeunna bakal sadar yén henteu peryogi seueur guru média sosial anu kirang terang kana daérah kaahlianna tibatan senior SMA. Éta ogé tiasa terang yén kalolobaan ahli ieu mangpaat sapertos para haberdasher dina "Baju Anyar Kaisar".

    Oh, sareng ka anu nyarios "aturan robih" ieu sanés SEO dimana saleresna aya sababaraha aturan anu aya. Dina média sosial, teu aya aturan.

    • 19

      Hai Mike!

      Ngawangun rencana kaulinan sareng nyandak pendekatan strategis sareng konsultan 'alus' tiasa ngabantosan perusahaan pikeun ngungkit sapinuhna unggal médium, sacara akurat ngukur hasilna, sareng ngahémat waktos seueur pikeun ngalakukeunana. Abdi henteu ngajengkeun nyalira waé, kuring ngan ukur ngalawan para ahli anu ngajual sababaraha rumus sihir… urang sadayana terang teu aya hiji!

      Thanks!
      Doug

  15. 20

    Sagala média sosial anyar dina infancy na nyadiakeun kabur ti wates formal jeung kontrol. Éta tiasa gaduh daya tarik anu lega sareng ngamungkinkeun kabébasan pikeun inovasi ku seueur pangguna, kabutuhan, kapribadian.

    Teu bisa dihindari, sababaraha pamaké bakal narékahan pikeun 'ngamilik' média anyar, pikeun nganyatakeun penguasaan sareng kaahlian salaku sarana pikeun ngagedékeun diri atanapi kauntungan. Ieu sigana tangtu alam dina sagala usaha manusa.

    Pribadi, kuring resep fase anarkis awal nalika nanaon sigana mungkin: Éta sapertos kanvas kosong. Inevitably, kumaha oge, manusa balik deui ka solace dina struktur jeung kontrol.

  16. 21

    Kuring mendakan kabébasan nalika kuring maca naon anu anjeun tulis. Mimitina kuring rada isin pikeun ngajalajah sareng nyobian hal-hal anyar dina Twitter. Kuring niténan. diajar ti batur sareng ngan resep kado Twitter pikeun tiasa ngabagi sareng diajar ti batur.
    Teras hiji waktos kuring maca kuring henteu tiasa ngeposkeun hal anu pribadi dina kahirupan kuring .Jujur kuring mendakan tweeting salaku salah sahiji alat anu paling efektif anu kami laksanakeun ku perawat dina campur tangan kami sareng anu tiasa nganyatakeun sareng nganyatakeun naon waé anu anjeun alami. jero anjeun. Ieu ngan saukur mantuan pikeun ngagentos tur alleviate nyeri jeung tekenan hirup urang.
    Éta saé terang yén kuring tiasa janten kumaha kuring. Abdi tiasa nganyatakeun pandangan sareng gaya kuring sapertos kitu. Hatur nuhun pikeun kabebasan éta, cinta éta! Hehehehe!

    hatur nuhun,
    LADYwSENSE

  17. 22

    Refreshing maca informasi ti jalma anu ngalakonan pagawean. Kumaha kuring nyaho? Kusabab kuring gaduh pangalaman tina ngalakukeun sareng terang anjeunna leres.

    Titik konci: Anggo média sosial kumaha anjeun hoyong. Upami anjeun hoyong ngawangun usaha nganggo sumber daya média sosial. Balik pikeun eta sarta ngagunakeun naon gawéna. Contona, Facebook geus digawé pikeun kuring. Kuring teras-terasan ngagunakeun éta sareng éta mangrupikeun bagian tina strategi pamasaran média sosial anu kami laksanakeun pikeun klien.

    Hatur nuhun pikeun posisi ieu ogé diucapkeun.

  18. 23

    Tangtu, bahaya dina rant Doug ieu nu rok picilakaeun deukeut méré dos jeung ulah s diri, ngan dos béda jeung ulah s yén maranéhanana guys séjén.

    Jigana pesen nyata, sarta dina pikiran kuring anjeun nyieun titik ieu, éta euweuh urusan naon alat éta, pamakéan kudu salawasna didikte ku pasar anjeun sarta tujuan anjeun. Henteu aya patarosan kumaha sababaraha urang nyarioskeun yén anjeun kedah nganggo média sosial leres-leres tina sudut pandang efektivitas pikeun sababaraha. . . jeung, cara anjeun suggesting anu titik on écés pikeun anjeun, jeung batur teuing, tapi pasti moal pikeun sakabéh.

    Bahaya nyata nyaéta nalika jalma mimiti ngaku cara anu leres sareng salah pikeun ngalakukeun naon waé - hiji-hijina jalan anu leres, sakumaha anu anjeun tunjukkeun, nyaéta anu cocog pikeun kaayaan unik anjeun.

    média sosial mangrupa alat, éta lain agama!

    • 24

      Hai Yohanes,

      Anjeun nyieun titik hébat - sarta kuring pikir anjeun netelakeun milik malah salajengna. Abdi henteu hoyong nyingsieunan, abdi hoyong nguatkeun. Empowering jalma merlukeun konsultan média sosial janten rada teu kaditu teu kadieu, tapi pangaweruh.

      Salaku conto, kuring resep pisan StumbleUpon, tapi kuring sadar yén éta langkung saluyu sareng kabiasaan sareng kapribadian browsing kuring tibatan Digg. Éta henteu hartosna yén klien kuring kedah ngantunkeun nganggo Digg sareng luncat kana StumbleUpon, tho!

      Sabalikna, kuring ngajelaskeun kumaha masing-masing tiasa dimanfaatkeun, fitur-fitur unik, kumaha aranjeunna parantos dilakukeun dina jaman baheula, sareng ajak jalma pikeun nguji masing-masing. Urang teras tiasa ngukur dampak usahana sareng ningali mana anu nguntungkeun aranjeunna (atanapi naha duanana tiasa!).

      Doug

  19. 25

    Kuring satuju jeung sagalana anjeun geus ditulis Doug, Kuring geus katempo kaayaan anu sarua didieu di Australia.

    Jigana aturan anu lumaku nyaéta aturan sopan santun umum sareng tatakrama dasar. Éta tiasa aya dina wéb tapi sanés hartosna henteu kedah sopan sareng hormat

    tanda

  20. 26
  21. 27

    Aya sih euweuh aturan pikeun sagala; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web ... anjeun ngaranna eta. sajaba ti aturan nu FTC geus enforced. Hasilna bakal béda-béda dumasar kana pamiarsa anjeun, janten anjeun terangkeun aturan naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun bisnis anjeun.

  22. 28

    Aya sih euweuh aturan pikeun sagala; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web ... anjeun ngaranna eta. sajaba ti aturan nu FTC geus enforced. Hasilna bakal béda-béda dumasar kana pamiarsa anjeun, janten anjeun terangkeun aturan naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun bisnis anjeun.

  23. 29

    Aya sih euweuh aturan pikeun sagala; saluran, sosial, langsung / katalog, email, web ... anjeun ngaranna eta. sajaba ti aturan nu FTC geus enforced. Hasilna bakal béda-béda dumasar kana pamiarsa anjeun, janten anjeun terangkeun aturan naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun bisnis anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.