Kasuksesan Média Sosial Perusahaan Meryogikeun Alat SMM

média sosial parabot manajemén

Teu sering kuring nyarios ka jalma yén aranjeunna kedah mésér alat… tapi upami anjeun ngatur média sosial, anjeun kedah mésér manajemén média sosial (SMM) platform. Sareng perusahaan anu langkung ageung, anu langkung saé alat peryogi pikeun ngawas média sosial pikeun panilitian industri anjeun, idéntifikasi influencers, sebutan mérek anjeun (sanés ngan ukur hashtags atanapi réspon langsung, nyebarkeun dina média sosial (kalayan dilacak), sareng promosi dina média sosial (duanana mayar sareng organik).

Alat manajemén média sosial (SMM) ningkatkeun usaha sosial pikeun 95 persén pangguna. Éta ngan ukur salah sahiji papanggihan tina laporan anu diterbitkeun bulan kamari: Manajemén média sosial: Alat, taktik… sareng kumaha cara meunang, sareng disorot dina infographic anyar ieu.

Upami anjeun perusahaan perusahaan anu langkung ageung atanapi dina industri anu diatur pisan, anjeun bahkan mungkin hoyong mésér alat anu ngagaduhan manajemen prosés, kalénderan, integrasi, tugas tugas, atanapi ijin kelompok pikeun ngarencanakeun langkung hadé sareng nyebarkeun pembaruan sosial kalayan jalur audit atanapi prosés manajemén persetujuan.

VentureBeat nyetak 28 manajemén média sosial solusi ngeunaan produk, manpaat, nilai, kasuksésan sareng dukungan pikeun ngabantosan para panaliti nalungtik sareng nyandak kaputusan mésér SMM salajengna.

Manajemén Média Sosial: Alat, Taktik… sareng Kumaha Menang

SMM-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.